Pepenasi de iulie-august 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Sun, Maitreyi, Flo1980, Ladymina77, Tecky ne bucuram ce v-au placut calendarele. Ni le-a facut o prietena.

FLO1980 merci de ideea pt cadouri.

ANILANSA eu ii dau baby drink, am incercat musetel, baby calm, baby tea si le refuza. Iar baby drink il fac asa: la 100 ml un pliculet. Numai asta ii place. I-am dat si Infant drink, care tot i-a placut.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ariadna, Gallyb, MArina, mai frate sunteti niste artiste. Gallyb, pls cu ce program ai facut????

Fetelor, pentru tabel, dati-mi datele daca nu reusiti (Anilansa, NArci) si completez eu.

Am vazut ca am primit unda verde pentru plagiat poze :). Hihihi o sa incerc, ca eu la partea artistica NULA.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Bai, io-s cea mai inconstienta mama de aici? Io am bibe Avent si Nuk din policarbonat cu bisfenol, ii fac laptele cu apa de la robinet (da' am purificator cu osmoza inversa si sterilizare UV, deci e sterila), ii fac branzica la microunde si nu cu calciu lactic ci cu lapte batut + lapte , ii rehidratez fructe confiate si ma bate gandul sa-i iau piure de mere gata facut, au astia de la Megaimage un super piure frantuzesc, fara zahar adaugat, o minune...

Si pentru ca tot ziceati ca compilati scheme de diversificare sa va zic cum am procedat eu: primele 4 zile i-am dat suc de mar + morcov, 1 lingurita, a doua zi 2 lingurite, apoi 4 apoi 8, apoi m-am plictisit si i-am mai decantat un pic sucu pina a ramas un piure subtire si i-am dat vreo 15 ml, apoi a doua zi 30, apoi am facut piure de mar la steamer din care i-am dat 40 gr, apoi 60. Am bagat dupa aia pe rand para, piersici (bio, de la buni din gradina, puse la conge in vara), caise (same), mango, banana a fost yacks la prima incercare, apoi am facut combinatii din cate 2 fructe.

Dupa 10 zile de cand am bagat piureuri am bagat cereale (Nestle orez, apoi Nestle Burtica sanatoasa - orez cu morcovi) in laptele de seara. Dupa alte 10 zile am inceput piureurile de legume: morcov cu batate, morcov cu dovleac, dovleac cu dovlecel, morcov cu dovlecel, ieri morcov, dovlecel si conopida.

Dupa 10 zile de la inceperea piureurilor de legume am bagat branzica la fructe... si acolo suntem acum. Peste 2 saptamani bagam galbenus de ou de prepelita, peste alte 2 sapt, carnita, peste alte 2 saptamani biscuiti la fructe in alternanta cu branza, apoi peste alte 2 sapt iaurt si de la 7 luni trecem la meniuri. Vise nene... dar merge bine pana acum. Piureul de legume nu-i prieste la masa de la ora 13, il papa la 16.30.

Sper ca ii va fi cuiva de folos, la noi a mers uns

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Helloooooo

N-am somn si m-a apucat si harnicia la ora asta...am calcat o tona de hainute la puiut...trebuie sa ii reimprospatez garderoba cu hainute mai mari, dar parca ma doare sufletul ca trebuie sa ii scot alea micute, micute din dulapuri, dar nu mai am loc...deja mi-e dor de bebe ala micut al meu...asa de repede cresc...parca ieri eramsi uite deja cat e de mare

Am cunoscut-o in seara asta pe frumoasa mamicuta de pepenas Raul...si avem gel de dus Mustela...multumesc Oana

Ralu: pampers in frigidereu inca in frigider nu am reusit sa-l pun, dar in cosul cu rufele murdare am gasit...dar nu am fost eu bineinteles

Admir si eu constant albumul cu pepenasi...sunt atata de frumosi...pur si simplu ...nu trec la nominalizari deoarece nu as termina nici pana la Craciun, deoarece intr-un rand nu pot sa descriu asa minunatii de copilasi!

A, referitor la puiul meu cum se uita la TV...e pur si simplu hipnotizat de TV, vorba aia, pot sa-l uit in fata TV mult si binenici nu ma baga in seama asa concentrat se uita...doar ca nu-l prea las(insa profita din plin cand e in custodia lui tat-su-are cu cine semana!), nu vreau sa se obisnuiasca sa stea toata ziua flex cu ochii in televizor sau calculator mai incolo...eu vreau un copilas activ...deja i-am filat niste cizmulite de cauciuc cu ce sa-l echipez cand va iesi in curte pe vreme ploioasa...de parca dupa mine a fi

Merg sa termin de aranjat camera lui puiu.
Somnic pufos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

anka am primit si eu mailul de la redoute! bine ca mi-a venit coletul

biberoane eu folosesc www.drbrowns.ro/BottleMultipacks.html" target="_blank">Dr. Brown's E adevarat ca sunt mai scumpe, 31 ron/buc dar totusi sunt testate..... Am doar doua...

am pus pozici
si am admirat multi pepenasi

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Marina, biberoanele astea de ce sunt mai scumpe? Din cauza sistemului de ventilare? CA vad ca bisfenol au .... Nu mi s epare ca merita pretul .

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Caprioara ma bucur ca Ilinca e bine si vroiam sa-ti spun ca eu stiind ca aveam batista bebelusului de la Alex nu am mai cumparat si am luat doar niste pompite din alea normale, bun cand a racit Andreea am scos batista ca nu faceam fata cu pomipita si surpriza... varfurile (ca erau 2) nu mai erau in cutie si nici nu le-am mai gasit. A cautat al meu la farmacii si cica nu se gasesc rezerve, asa ca am improvizat am luat o seringa de 10ml si in varf i-am pus capul de la pompita manuala care e din silicon si e chiar mai moale ca varful batistutei. Acum nu stiu daca tu ai acelasi model ca varful meu era din plastic eu aveam asa http://www.desprecopii.com/info.asp?id=821 improvizatia a fost ptr.moment dar nici nu am mai luat alta ca merge ok.

Diarux binedispus zici? eu scriam asa, incet, sa nu cumva sa sterg ceva pe acolo eram concentrata nu gluma si apari tu sa ma sparii

Anka schema mea de la Alex e asemanatoare, ma rog la mine crestea cu cate 5 ml/zi, dar ideea e aceeasi, acum nici macar nu s-a mai obosit sa zica cum si ce fel, dar am gasit eu notat in agenda lui.

Gata cre' ca ma duc la nani asta daca nu se mai trezeste fata daca nu mai vrea pipi baiatu' deh preocupari nocture, va pup, noapte buna!

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

hello hello!

multumim fetelor care ne-au urat la implinirea celor 5 lunite , am fost plecate de-acasa.

pe-aici miroase a sarbatoare ...

am citit mai mult pe diagonala

dar

felicitari Mada ptr initiativa cu albumul festiv, foarte frumos.

Vicky multumim de tabelas.

Gabi de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

foarte frumos cresc pepenasii nostri, am vazut toate noutatile, calendare, craciunei, craciunite etc

mara si maria zici ca-s surori.

as vrea si eu sa fiu mai activa dar nu prea imi iese (a se observa ora la care scriu msj), acum am si preocupare noua cu masterul.

pupici!

Gabi de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

BUFI-URAAA!Am si eu un bibe MAM cumparat de mama din Germania,pe care nu l-am folosit pana acum,pt ca mi se parea incomod.Da' acu' l-am bagat la sterilizat.
ANILANSA-eu am descoperit de curand ceaiurile granulate de la Humana si Milupa si sunt f multumia-bebe le adora,eu am mare incredere in firmele astea si sunt si f usor de facut.Nu mai trebuie sa astept pliculetul 10 min+fiert apa...etc
MICHELLAB-nu e nici o filosofie-sucul de morcovi il fac la storcatorul de fructe.
BOTI-am salvat schema ta!Ma bucur ca iti prieste la munca si ca Nancy merge asa bine cu diversificarea!Si noi stam bine deocamdata,doar niscaiva probleme cu constipatia...
CAPRI-Tudor in costum de mos,acusica,acusica,cand primesc pachetul de la Tiberica.Si am doua aspiratoare nazale.Ti-l dau pe unul cu mare drag.Problema e doar ca ca noi nu ne putem deplasa...
MONI-da,ii dau suc morcovi +apa plata.Pediatra lui Tudor mi-a spus sa ii dau simplu+suc mar din prima,dar o alta dr de la Medlife pe care o mai consultam ne-a dat schema asta cu :prima zi 10 ml suc morcovi+10 ml apa plata, a doua zi 20 ml suc morcovi+20 ml apa plata etc.Mie asta mi s-a parut ok pt ca intr-adevar sucul de morcovi care mi-a iesit era destul de grosut+ca asa bea mai mult lichid.Cand ajung la 80 ml ,nu-l mai combin si bag si borcanas cu morcovi!
DMA-noi am luat costum mos de la TIBERICA,dar am vazut si la Mothercare unele super,doar ca sunt peste 100 RON.
ANKA-hai,ca m-am distrat cu schema!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput