Clubul nevestelor de pescari

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexalina spune:

Noi nu avem Dunare dar in schimb avem Muresul,Tarnavele,tot felul de balti si "canale" si intotdeauna se prinde pe undeva... Mai,inainte mergea numai la balta dar acum merge "pe rau" asa ca toaaate week-endurile i-s ocupate Ieri de ex a fost pe nu-stiu-care Tarnava si a venit aseara acasa plin de namol de zici ca a fost la lupte din alea... Imi venea sa-l bag cu totul in masina de spalat Cat despre pesti...pauza. Oricum nu-mi plac aia care-i prinde pe acolo ca au oase multe,noroc ca avem neamuri carora le plac pestii de orice fel, asa ma mai scap si eu de ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katik

misha, la noi e sarbatoare! bate vintul(Cosava) tare la dunare si nu s-a mai dus astazi. cica a ramas pe saptamina viitoare
tu de unde esti? unde merge pescarul tau la dunare?

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

prin zona Calarasi....are balta peste... asa ca nu se plictiseste.
A fost si a prins...somn. Nu stiu cum. ri o fi confundat somnul momeala, ori el pestele...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Fetelor sa vezi ce mi-a facut sotul :a facut scrisoare la mosu adica eu si a cerut doar bete de pescuit,el nu are nevoi de nimic altceva.Da las ca io fac eu ii cer doar bijuterii

Mergi la inceput

ia un bat de pescuit si pui pe el fo 2-3 inele (bijuterii pt. tine, desigur) si-i zici ca ai auzit ca se poarta 2 in 1

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

Mergi la inceput

Una de dimineata:

- Vai, draga, ce a slabit sotul tau!
- De la pescuit i se trage.
- Nu stiam, pescuitul slabeste?
- Pai maninca ce prinde…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Una de dimineata:

- Vai, draga, ce a slabit sotul tau!
- De la pescuit i se trage.
- Nu stiam, pescuitul slabeste?
- Pai maninca ce prinde…

super tare
Misha71 mersi de idee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

salut!de fiecare data cand le spun prietenilor si sotului:"mancati ce prindeti!"saracii nu mai prind nimic.slava domnului ca vin sarbatorile si a lasat-o mai moale cu pescuitul si vanatoarea!

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
timpul nostru
andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

craciun fericit sa aveti!!!!!

al meu sotz tocmai m-a anuntat ca pe 26 pleaca la pescuit la dunare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalina spune:

dragele mele,sper ca aveti parte de zile frumoase si linistite,de sanatate ca-i mai buna decat toate...la noi asa este, mai putin partea cu sanatatea ca sotul are o masea umflata si ia antibiotice,dar asta nu l-a impiedicat sa mearga azi dis-de-dimineata la pescuit...in rest...acum parca vin niste fugi ametiti de zapada...voi ce mai ziceti,cum ati petrecut zilele astea?
va pup

Mergi la inceput