Clubul nevestelor de pescari
Raspunsuri - Pagina 3
alexalina spune:
Al meu a fost ieri la pescuit,pe o vreme de sa nu scoti cainele din casa,a stat vreo 4-5 ore si a venit "murat", ca ploua ca vara. Bineinteles ca n-a prins nimic, si eu nu m-am putut abtine sa nu-i zic "vezi,mai bine stateai acasa la caldurica..." Aiurea
Da n-am comentat prea mult ca a fost sambata cu mine la cumparaturi,m-a ajutat prin casa , asa ca... ![]()
katik spune:
heheheheee! si al meu a fost la pescuit, la dunare. tot pe o vreme din aia, cu ciinele![]()
![]()
![]()
. de prins, a prins ceva salau, pica chiar bine ca n-am mai avut in congelator specia asta![]()
evident, cind este plecat, se intimpla pe acasa minuni: a facut robi fenra 39.6![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
katik spune:
unde sunteti fetelor, la pescuit cumva????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vineri sper sa ma duc la o petrecere de pescari(daca am cu cine lasa piticii
).
serbanica spune:
Eu deoocamdata am scapat de stres ca s-a terminat sezonul dar dim mai uit ca mai am sot pt sfirsit de saptamina.![]()
katik spune:
care sezon s-a terminat?? la noi cica numai acum incepe sa mearga salaul
. si se prinde bine pe dunare![]()
serbanica spune:
Pai al meu sot e pescar de pastrav adica apa de munte care incepe la 1 mai si se termina la 15 septembrie.El prinde numai pastrav.
katik spune:
oooo, pai avantaj tu!!!!! la noi nu exista timpi morti in ale pescuitului: cind e prohibitie, se poate pescui pe balti particulare, deci, nu stam degeaba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
unde merge la pastrav?
serbanica spune:
Pai merge Pe Brzava in sus sau sus pe Timis dar mai mult nu stiu.La mine e important ca vine cu peste acasa![]()
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katik care sezon s-a terminat?? la noi cica numai acum incepe sa mearga salaul Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006) Poze noi |
Dreak m-a pus sa-i zic asta, ca miine se duce sa vada daca ai dreptate

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
katik spune:
misha, ![]()
![]()
![]()
la noi e sarbatoare! bate vintul(Cosava) tare la dunare si nu s-a mai dus astazi. cica a ramas pe saptamina viitoare![]()
![]()
tu de unde esti? unde merge pescarul tau la dunare?