Clubul nevestelor de pescari

Clubul nevestelor de pescari | Autor: alexalina

Link direct la acest mesaj

Dragele mele
Va invit sa va lasati aici gandurile,ideile,pataniile etc legate de acest subiect. Sunt convinsa ca sunteti multe in situatia asta Sa incep cu mine: sotul meu si-a descoperit pasiunea asta la 1-2 ani dupa casatorie,la inceput eram innebunita, la fel si el ca mergea zilnic la pescuit (pe vremea aia avea timp ). Eu,neavand nici un hobby, nu stiam ce sa mai fac, eram si la inceput... ma simteam foarte neglijata. Acum chiar ma bucur cateodata cand merge, am mai mult timp pentru mine iar uneori merg cu el (el pescuieste eu citesc).
Voi ce ziceti? Ceva idei de petrecut timpul liber... sau cum sa impaci si capra si varza...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

neveste de pescari care gasesc cutii cu viermi in frigider ? d`astea?

alex e putin obsedat de pescuit... adica daca a dat soarele si caldura e pe balta cand are timp. ghinionul e ca nu prea are timp... are si scaun de pesciut, special si nu stiu cate lansete si se trezeste la 3 si pleaca la peste... o singura data am facut si eu un pescuit asa de dimineata, dar a fost groaznic, am ajuns in bucuresti la 3 noaptea, veneam de la Brasov, si la 4 fara 15 min am plecat la peste... inutil sa va mai zic ca am dormit pana la pranz daca e sa merg, pleaca el in miez de noapte si eu si S venim sontac, mai tarziu.

nu e foarte-foarte, mai are un prieten care e prietenul pestilor doarme pe balta, e rau de tot...

noroc ca a venit iarna !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

neveste de pescari care gasesc cutii cu viermi in frigider ? d`astea?

sau care calca pe rime (care misca!) noaptea cind vor si ele sa se duca undeva....

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

salut!ma inscriu si eu in club...sotul meu are aceasta pasiune inainte sa ne casatorim.de asta a si cumparat casa asta in delta unde vom locui pana se face andrei mai marisor sa mearga la scoala.si acum cateodata ma simt neglijata cand pleaca la pescuit si ma lasa singura duminica.mor de plictiseala.am crezut ca sunt eu mai posesiva si exagerez,dar vad ca nu sunt singura.in afara de pescuit este preocupat si de telescoape si stele.sa vedeti cum e cand ziua merge la pescuit si noaptea sta cu telescopul in gradina de imi vine sa il arunc in dunare.mai nou a descoperit si vanatoarea asa ca week endurile le cam petrec singurica,botoasa si ii fac lui zile negre ca sa imi scot naduful....apoi trece o perioada si imi pare rau ca am fost rea.
viermi nu am gasit in frigider ca i-am zis ca o sa ii pun in salata lui ca pentru mine tot ce e in frigider e pentru mancat.
astept sa mai povestim ca sigur avem ce.

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
timpul nostru
andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalina spune:

Mi-au umblat si mie o data viermii pe hol si el nu prididea sa-i adune, alta data si-a uitat ramele in casa si nu stiam ce naiba miroase (era si vara) si alta data dintr-o data mi-au aparut muste din senin... Acum sunt chestii amuzante dar atunci m-am enervat teribil Acasa are un dulap numai al lui cu tot felul de chestii,la birou are un colt unde isi pune "sculele" uzuale iar portbagajul masinii este tot timpul plin cu ale lui,asa,just in case... Nu pot intelege cum se poate trezi la ora 2 dimineata sa mearga la pescuit... A fost o perioada cand nu ma simteam bine si mergeam cu el la balta dar la ore rezonabile,5-6 dimineata, si cel mai mult imi placea sa dorm cand incepea sa iasa soarele... Acum nu mai merg cu el si cateodata ma plictisesc grozav...mai ales ca de ceva vreme merge si pe rau la pescuit (inainte era crapar convins).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare si fir intins!
Va ureaza o sotie de pescar ...

Al meu a prin microbul de la un coleg de serviciu,acum vre-o 7/8 ani.
Nu am nimic "viermuitor" prin frigider insa ,garajul e la dispozitia dl pescar.Peste tot scule agatate de pereti,si miros de balta statuta de la sacul ala tunel lung in care-si tine pestii pe balta.

Pescuieste pe la baltile din jurul Iasului,de obicei la crap si caras,insa merge si la stiuca toamna.
Anul acesta a fost nevoit sa zica "pas" la pescuiala ptr-ca am avut program aproape in fiecare sambata si duminica cu casa in constructie si cu al doi-lea job,deci mi-e cam gol congelatorul de peste...mai am doar o stiuca de fo 5 kg pe care am tot ocolit-o s-o fac la o ocazie.

De obicei nu merg cu el la peste,am mers o perioada si mi-a trecut,la fel ca si voi ,dormit in masina de pe la 3/4 cand ajungeam pe balta pana pe la 7 cand se mai incalzea afara,acum,daca pleaca cu noaptea -n cap merge fara noi,daca mergem impreuna plecam pe la 7/8 de acasa ,luam si gratarul dupa noi..asa,mai mult sa iesim la aer si sa stea si el cu batu-n balta.

A fost si la campionatul national de crap la Sarulesti..si-a prins platici...a cheltuit gramazimea de bani pe tot felul de scule..,l-a atras si pe frate-su,cumnata-su ..si-a facut un grup de pescari amatori/profesionisti si ia ghiciti ce discuta ei cand ne intalnim pe la petreceri??

"Uite asa un oki avea!!"

Ca si concluzie,nu ma deranjeaza pasiunea lui,insa ma deranjeaza cat cheltuie cu ea.. si factul ca ,cand e vorba despre alte cheltuieli e taaare "strans la punga"..

Cat despre timp,acum ca a mai crescut fetita mea i-o fac pachet si merg impreuna la peste si nu ma pot decat bucura de timp liber ptr mine! Atat de putin si atat de pretios!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ioiiiii, asta da subiect!!!! ma bag in el cu mult spor!!!!!!
al meu sotz este pescar de la grageda virsta de vreo 5 ani, era pescar "profi" cind noi ne-am cunoascut, drept urmare m-a prins si pe mine microbul. de cind ne stim mergem impreuna la pescuit, asta pina au venit copiii., de atunci eu am luat pauza, asta pina mia cresc un pik piticii, apoi mergem cu totii(fata are deja batzul ei de pescuit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Ma bag si eu dar al meu e pescar de apa de munte asa ca de la 1 septembrie il am acasa,vorba vine ca e vremea ciupercilor de fag si mai gaseste el 2-3 scuze sa plece in padure.Cu el nu am fost niciodata ca nu sunt picata in cap sa m atrezesc la 3 si sa plec pe jos 3-4 km asta in veci.

Mergi la inceput

doamne ce seama toti intre ei... si ma gandeam ca numai al meu o fi asa multumesc,fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

asa e.parca sunt toti facuti pe acelasi calapod din punctul asta de vedere.cand mergem la iasi parca e un leu in cusca si de abia asteapta sa ne intoarcem in delta ca are balta sub nas si barca la dispozitie.cand am fost sa nasc am stat 2 luni si am crezut ca o ia razna de tot.barbatii sunt ca niste copii pana mor,singura diferenta fiind ca jucariile sunt di ce in ce mai scumpe.

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
timpul nostru
andrei

Mergi la inceput

intr-adevar,tot timpul apare cate o undita sau mulineta sau cine stie ce cutiute... cel mai tare m-a "durut" cand si-a cumparat o barcuta si a dat o gramada de bani pe ea in schimb cand vine vorba de alte chestii de cumparat, nu manifesta aceeasi generozitate

Mergi la inceput