GEMANUTZELE SI FULGII DE ZAPADA!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eeeeeeu, eu sunt pe aici!
Va invit la niste chiftelute din ton, daca vreti!
Si dispar, ca trebuie spalat una bucata copil...
Noapte buna, somn usor!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
noi suntem bolnavi amndoi, alex are diaree si nu papa nimic, io greturi, dureri de cap, voma si diaree cred ca ma stresez pt gradinita da asta e.
va pup pe toate si va doresc usor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Olim , multa sanatate lui Alex si tie!!!!
Lora, vreau si eu chiftelute de ton!!!!

Sambata, 13 decembrie 2008

Desi nu este tocmai firesc, pentru astazi ai programat intrevederi foarte importante, de care depinde cariera ta. Desi nu ai avut timp sa te pregatesti pentru ele, momentul este favorabil pentru a pune la punct un parteneriat interesant. Este nevoie de multa diplomatie, pentru persoanele pe care trebuie sa le convingi sunt dificile.

Doina Bita

Mergi la inceput

'Neata!
Cine-mi da si mie o cafeaaaa???? Iar dorm...si de data asta dorm la serviciu, chit ca-i sambata..
O zi buna va doresc!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

salutare si de la noi
lora dau eu o cafea ca vad ca fetele is la cumparaturi pesemne au ramas fara
va pup pe toate si va doresc o zi excelenta tuturor

Mergi la inceput

Ce faceti, gemanutelor?
Ati plecat cumva in Brazilia dupa cafea???
Va pup pe toate!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

nu ar fii rau in brazilia ca aici e un frig si am 2 perechi de pantaloni pe mine, nu stiu ce am de vreo 2 zile ca nu mai pot de frig
mai gemanutelor pe unde umblati, burticutza la apel, ralu, doina, mercedes, tzuni.
un gand bun si pentru aida si matza

Mergi la inceput

Olim, bea un ceai fierbinte, fa o baie fierbinte, ia o aspirina...nu-i a buna! Eu cand am asa friguri stiu ce urmeaza...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

lora stiu ca nu ii a buna da cred ca e stresul mai chiar nu stiu ce sa ma fac, asa patesc de fiecare data, unde m-ai pui ca mi s-o facut si un herpez, ma duc sa imi caut un herpez stop, ca poate mi-a treceasa am niste emotii pt alex si pt mine la munca, de parca is singura care trece prin astea.Nu dorm noptile, si peste 2 saptamani o sa imi vina sa imi dau cu pumnii in cap ce proasta am putut sa fiu, da na daca nu trec prin astea nu is eu
toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Lora, am aparut acum.Azi am facut mancare si dupa ora 15 m-am asezat in pat , am si dormit vreo 4 ore...acum nu am somn
Olim, de ce nu dormi? tu vrei sa te dai peste cap?incearca sa fii putin mai relaxata caci nu e bine Si la noi e frig afara rau de tot daca ar ninge ar fi altfel, azi a plouat , a batut vantul tare...doar e iarna.Maine trebuie sa ma trezesc dimineata sa gatesc sa pun la 12 pachetul la microbuz, dar ma gandesc caci pe 19 intra in vacanta si mai scap vreo 2 saptamani de gatit ca nebuna in weekend.Voi ce mai faceti de papa? caci eu m-am saturat...as fugi putin de pe acasa

Doina Bita

Mergi la inceput