GEMANUTZELE SI FULGII DE ZAPADA!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Va invit la o cafea!
Olim, doina are dreptate....relaxeaza-te, o sa fie bine SIGUR!!!!
Doina, e bine ca te-ai mai odihnit putin ieri...imi amintesti de mama, care imi trimitea pachete saptamana de saptamana in facultate, draga de ea... Aceeasi problema o am si eu, cu ce sa mai fac de mancare...as face o ciorba radauteana, mi s-a facut pofta, dar o las pentru la Craciun. Acum am facut peste, ficat de pui cu ceapa si piure si iahnie de fasole. Maine e alta zi, chiar nu mai stiu...ma gandesc poate sa fac pastai, dar nu stiu cu mai ce. Mai vad eu.
O duminica placuta!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Black, ce faci? E zapada in Brasov? Aici a nins asta-noapte putin, insa se topeste si e mizerieeee...
Ralu, nu apari si tu la o cafea?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
se pare ca suntem mai bine, alex nu are diaree si ma bucur tare mult.
doina stiu cum e cu pachetle marius isi duce mancare pe cate-o saptamana si deja nu stiu ce sa mai fac, chiftele, snitele, carne prajita, saratele, minipiza e satul de ele de 5 ani la fiecare drum are cateceva din astea.E are greu cu pachetele, mai ales ca el nu are tot timpul sa le incalzeasca.
pup gasca si va doresc duminica excelenta

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Fetelor, e nasol cu pachetele, caci nu stii ce sa mai faci sa ne se repete...
Lora, de ce ciorba radauteana?eu sunt din Suceava....oare tu esti din Radauti?
Olim , si eu m-am saturat de facut snitele, chiftelute, casolete cu mancare...cand vine sambata deja ma ia cu frica...trebuie sa stau in bucatarie si sa execut cateva feluri de mancare, iar cand pun la casolete duminica, raman cratitile goale....iar de luni iar de la capat...asta este....tara ne va fi recunoscatoare
Fetelor, la noi e o vreme de cacao...vant , ploaie...frig de mori...la voi cum e ? e noroi prin curte...la noi....mai bine ar ninge...

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Un inceput de saptamana cat mai bun!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

'Neata!
Si eu la cafea!
O zi cat mai buna!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

o saptamana excelenta si din partea noastra
de azi am inceput gradinita,l-am lasat pe pui la 8.30 si la 13 ma duc dupa el, am neste emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

In fuga (ca abia m-am trezit! ) si trebuie sa ma intalnesc cu barbatul (cumparam patutul ).

In primul rand, va multumesc ca v-ati intrebat de mine! Disparitia mea a fost cu motiv: miercuri mi-a murit unchiul (fratele mamei) si in aceeasi zi ne-am si urcat pe tren (destinatia Arad). A fost greu, am adormit doar pe bucatele, la fel si cu mancatul, am stat chiar si 4 ore afara in frig la Priveghi (Casa Rece era doar o camaruta mica ). Mama s-a comportat surprinzator de bine, ne-am intors cu ea impreuna sambata dimineata. De atunci, dorm incontinuu! Numai spun ca cireasa de pe tort a fost cazatura mea pe peronul garii din Arad (in fuga dupa tren ). Noroc ca am aterizat cumva in genunchi si am o ditamai "bubitza" de toata frumusetea! Io si pruncii de 2 ani!

Raluca, bine ai reaparut! Sa numai dispari, ca altfel ti-o iei! Mersi de faza cu alintatul, te voi tine minte cand va fi cazu'!

Olim, succes cu servicul si cu gradinita piticului! Va fi bine, sunt mai mult decat convinsa!

Doina, si Lora citeam ceva de mancare! Inca nu am citit prea in detaliu, voi reveni cand ma pun si eu la curent cu meniul de sarbatori! Deocamdata, mananc de la mama (ca ea s-a straduit sa gateasca zilele acestea! )

Lora, nu sunt egoista! V-as trimite cata zapada vreti, se pare ca nici la Brasov numai este! Doar frig si polei!

Un horoscop:

O discutie aprinsa sau poate o cearta va avea darul de a schimba esential o relatie de prietenie cu cineva. Incearca sa nu ranesti pe nimeni si nici sa induci in eroare vreo persoana care incearca sa obtina ceva mai mult de la tine decat ai tu disponibilitatea de a oferi. Fii corect(a). Chiar daca te protejezi astfel pe tine, exista riscul sa pierzi un (o) prieten(a).

SI

Pazeste-ti bugetul in aceasta zi si nu te lasa ispitita de reducerile de sarbatori. Daca decizi sa mergi la cumparaturi, limiteaza-te numai la cadourile pe care ti-ai propus sa le achizitionezi si nu mai arunca banii in stanga si-n drepta pe lucruri inutile. Seara, aduna-ti prietenii intr-un loc linistit si puneti la punct detaliile ce tin de planurile pe care vi le-ati facut de sarbatori.

Mai greu faza asta cu pazitul bugetului, deja mai mult din salariile noastre se duce pe lucrurile lui bebe/cadouri/datorii. Restul... facturi!

Mergi la inceput

blac ai grija de voi
condolente
chiar vroiam sa te intreb odata daca nu ai cazut, toate mamele care asteapta primul copil, mai ales baiat cad, eu am cazut cu plapuma din pat cand eram in primul trimestru de sarcina, asa ca bine ai venit in club

Mergi la inceput

black am si eu o intrebare, am o cuostitnta care vrea sa se faca medic de familie, si m-am uitat la cluj pe sit-ul facultatii si am vazut medic la 6 ani si medic la 4 ani de stiudiu.Poti sa imi spui si mie care e diferenta.Multumesc din suflet
si am citit ca taxa e 55 de milioane faci un contract si platesti aceasi suma 6 ani sau in fiecare an e diferita.
multumesc inca odata

Mergi la inceput