GEMANUTZELE SI FULGII DE ZAPADA!
Raspunsuri - Pagina 5
LoraG76 spune:
Olim, multi ani fericiti impreuna! 

Doina, acasa suntem...dovada ca nu prea mai am timp sa scriu, am ajuns la 7, am facut deja 2 feluri de mancare, apoi un dus ca miroseam toata a ceapa prajita si nu de alta, da' citii odata pe la in unul sau in doi ca cica isi gaseste barbatul amanta daca nevasta miroase a ceapa...
(glumesc) Am de calcat rufe si nu's cum sa fac, ca se baga si Iustina...dupa ce adoarme ea nu ma mai simnt in stare...as face asa multe, da-i atat de scurta ziua asta, ca nu stiu cum sa le mai cuprind...acum mananc, de aia stau in fata calculatorului, ca altfel...
Va pup pe toate si va doresc o seara placuta!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
doinabita spune:
Joi, 11 decembrie 2008
Au loc multe evenimente la locul de munca. La inceput, se poate sa nu te incante aceste schimbari, dar pana la urma totul va fi in favoarea ta. Fii natural si pastreaza-ti speranta. Situatia financiara arata bine, cu conditia de a nu risipi tot ceea ce ai acumulat. Poti sa-ti oferi o minivacanta in compania persoanei iubite. Gemenii singuri au sanse sa intalneasca pe cineva care sa corespunda nevoilor lor. Ai nevoie de stabilitate si te gandesti serios sa-ti intemeiezi un camin.

Doina Bita
LoraG76 spune:
'Neata!
Ce faceti? V-ati trezit?
Eu nu...
Raluuuuuuuuu, pe unde umbli???
Black, cum e azi in Brasov?
Doina, suna binisor horoscopul asta...
Partea cu vacanta, mai ales...
Dar se poate si mai bine!
O zi buna!
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
Or fi dat peste vreun Mos Craciun simpatic si-au plecat cu el...![]()
Lora, mami de Iustina
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blackgirl0 Pupici la mamici gemanutze, ca tare bine-mi prinde sa vad ditamai grupul de suport! ![]() ![]() ![]() |
Eu nu-s mamica gemanutza, da' in grupul de suport ma inscriu cu draga inima. Iti dai seama ca mie imi este tare usor sa vorbesc ce simplu e sa aduci un pui pe lume, mai ales ca n-am trecut prin asa ceva.
Da' sunt cu inima langa tine, promit! Si voi mai prelua din emotiile tale, atat cat pot duce si eu in spate. Si promit ca daca nu ma doare spatele in ziua cand e de preluat emotii, primesc si portie dubla.
ralnied1 spune:
| Citat: |
| Raluuuuuuuuu, pe unde umbli??? |
uite-aici...
am venit dupa ecou... Ti-e dor de mine? Mie mi-e dor de voi...

Va salut cu drag. Eu am avut mini-concediu, am fost la Fuego (cum altfel?). A fost f frumos si s-a terminat f repede
Am citit cu emotii povestirile voastre, pe toate. Si mi-a placut ce am citit.
Da' ma mir ca daca Black e asa panicata, nu-si da seama de ce as fi eu in stare intr-o asemenea situatie. Deci cred ca ea se alinta. Abia eu voi fi cea care va voi omori cu zile.
Doina, mai lasa treaba. Respira din cand in cand.
Olim, sanatate multa piticului. Sper sa nu mai aveti probleme.
Mercedes, te
si pe tine.Haideti ca promit sa va mai scriu. Macar acum, cu Sarbatorile. Dar dati niste zapada si la mine?
LoraG76 spune:
'Neata!
Va invit la o cafea...dubla, poate asa ma mai trezesc si eu!
Ralu, ma bucur ca ai aparut!
Da' cate concedii ai tu pe an, mey??? Ia mai da si la altii!
Responsabila cu zapada e Black, ea e egoista si tine numai pentru ea..[:P]![]()
O zi buna va doresc!
Lora, mami de Iustina
doinabita spune:
Lora, multumesc de cafeluta!!!
Ral, mai respir cand ma mai uit la o telenovela 

Vineri, 12 decembrie 2008
Te gandesti tot mai serios la intemeierea unui camin. Pe de alta parte, Gemenii care au o relatie stabila sau sunt casatoriti se poate sa se simta lezati. Au nevoie de mai multa libertate de manifestare, iar responsabilitatile familiale li se par greu de suportat. Daca intampini dificultati de comunicare cu partenerul de cuplu, este bine sa faci efortul necesar pentru reconciliere. Au loc schimbari la locul de munca. Analizeaza cu atentie noile proceduri sau circumstante. Vei gasi lucruri importante care iti sunt benefice, in noua situatie.
Va puppppppppppppppppp!!!!merg sa aprind focul la sobe ca e frigggggggggggg....
Doina Bita