GEMANUTZELE SI FULGII DE ZAPADA!
Raspunsuri - Pagina 11
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea!
Doina, multa sanatate lui Dan! Ma rog sa va fie mai bine! 

O zi buna va doresc!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Mercedes spune:
Lora- au fost foarte frumos imbracati copilasii.
Vazand pozele si acele lumanari am inceput sa zambesc desi sunt la birou acum, exact cu aceleasi tip de lumanari au intrat copiii in sala ieri la serbarea biei.A fost frumos nu contest dar sincer este pacat ca doua luni sau ma rog de cand au inceput au tot facut repetitii in dauna altor activitati.
Bia de data asta a spus poezia dar in acelasi timp cat gurita nu i tacea spunanad poezia s-a jucat cu marginea rochitei si la un moment dat a ridicat o in sus la terminarea versurilor.
Au fost copilasi care desi cred ca isi stiau rolurile au inceput sa planga probabil din cauza multimii parintilor.
Au si dansat pentru cateva minute, a fost frumos.
Ceea ce nu mi place insa este ca se fac diferente mari intre copii si daca as putea as mutao maine de acolo.
Doinabita- te admir pentru ceea ce faci pentru copilul tau. Imi dau seama cat iti este de greu si ma rog pentru voi sa fie bine.
LoraG76 spune:
Mercedes, felicitari Biei ca a spus poezioara!
Anul trecut si la Iustina au fost plansete si jale... simpatica faza cu rochita, sunt tare dragalasi.
Lora, mami de Iustina
blackgirl0 spune:
Lora, am admirat pozele de la serbare de ieri seara (le aveai postate la alt topic!
) Foarte frumoasa printesa! Si atat de stilata! 

Nu aduce cu nimic cu fetita nazdravana de care tu povestesti! Sigur este vb de acelasi copil? ![]()
Mercedes, imi pare rau ca sunt si alte detalii ce strica frumusetea anilor de gradinita!
Sa faci diferente de la aceasta varsta asa de frageda! 
Cum a fost Bianca? Tot printesa? 
Doina, va tin pumnii!
Olim, Raluca, va pregatiti deja de Sarbatori?
Azi a fost ziua marilor victorii: au aparut si banii pe card, a fost ultima zi oficiala de munca, sotul plecat tra-la-la la Craciunul organizat la munca. Maine avem zi de "smotru", plus ceva umblatura tot pentru bebe!
O seara placuta!
LoraG76 spune:
'Neata!
Va invit la o cafea!
Ce faceti?
Multumim pentru aprecieri! Black, crede-ma, e aceeasi fetita....cu 2 fetze...![]()

Tu cum te mai simti? Ce face bebe?
Doina, multa sanatate lui Dan!
Pup toate gemanutele, fara exceptie!
Week-end placut!
Lora, mami de Iustina
olim spune:
salutare si de la noi
noi suntem cu muci, alex ia antibiotic, tuseste
eu am emotii de luni incep munca si nu prea am tragere de inimca da asta este.
va pup pe toate si va doresc o zi excelenta
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
ralnied1 spune:
sper sa va scriu la noapte mai multe, daca ma tin puterile.
Acum am trecut sa va salut, sa va zic spor la treaba sau odihna placuta, dupa caz.
Sa fiti cuminti! 

blackgirl0 spune:
Na, acum m-am trezi!
Avantajul de-a fi oficial in concediul prenatal! Dejaaaaaaaa!
Nu am mai scris, de numai stiu nici eu... Vineri am stat singurica (sot plecat la Craciunul firmei, de unde s-a intors cu al doilea car seat pentru bebe, cica tombola!
). Week-end-ul s-a impartit in: Marea Curatenie (bine ca am trecut cu bine peste!) si cumparaturile de sezon (intre timp au intrat banii). Inca nu mi-e clar meniul: ceva supa de pui, salata de vita, vinete, snitele de curcan, racitura, "porcariile" traditionale, friptura de porc, peste la cuptor (cu legume). Cozonacul si tortul sunt de comanda! Poate facem (in tandem cu sotul) ceva cornulete cu rahat si un chec. Ca cica suntem in criza! ![]()
Raluca, ce MAI faci? Ieri a nins in Brasov, acum este o mare flescaiala. Noroc ca am fost la spectacol, Craciunul Operei din Brasov. 5 ore am incremenit pe scaun, insa a meritat fiecare minutel. Un spectacol unic in Romania, clar! 

Olim, multa sanatate lui Alex!
Ce moment sa incepi munca, taman in Ajun de Sarbatori!
Mult succes si tie, mre atentie la trafic (ca am inteles ca ai ceva de condus). Ceva obiceiuri speciale de Craciun sunt in Spania?
Doina, sper ca escarele lui Dan s-au curatat si ca sunteti deja acasa!
Mult spor la pregatiri legate de casa si Sarbatori! Ar fi un motiv mai placut pentru voi toti de a petrece timpul! 
Lora, hai ca acum vb si eu in cunostinta de cauza cu serbarea de la gradinita!
Am vazut ieri filmarea si pozele de la serbarea nepoatei si... s-a vazut clar ca este grupa mica!
A spus poezia cu degetele in gurita si la sfarsit de tot a tras un 

de toata frumusetea! Doar la venirea lui Mos Craciun s-a mai inviorat putin! Da' inca-i suparata pe Mosu', ca i-a adus papusica si nu masinuta cu telecomanda! 
Horoscopul:
Dragostea poate ocupa o pozitie principala in actiunile zilei, insa ai grija ca nu cumva accesele de gelozie sau insecuritatea sa-ti provoace necazuri. Verticalitatea, interactiunea onesta cu toata lumea vor fi cheile care iti deschid usa fericirii si a unei vieti lungi. Gandeste inainte de a actiona si vei evita intristarile.
si
Horoscopul saptamanii: Luni, 22 decembrie - Duminica, 28 decembrie
Chiar de la inceputul saptamanii te vor sacai niste probleme pe care le-ai amanat pana acum sperand ca vor disparea. Incearca sa te mobilizezi si sa termini treaba la timp pentru a avea un Craciun linistit. Acorda atentie partenerului si familiei, linisteste-te si bucura-te de sarbatori alaturi de ei.
LoraG76 spune:
Black, cu siguranta nepotica ta a fost tare dulce!
Asa e la grupa mica, sunt mai emotivi, dar si cei mai dragalasi! 
Raluuuuu!!!!!!!!!
Olim, cum e la gradi? E bine Alex?
Multa sanatate! Cum a fost prima zi? Sper sa iti fie bine!
Doina, sper sa fiti bine si voi! 
Mercedes, voi ce mai faceti? La noi a mai venit azi o data Mosul la mine la serviciu...nu-ti spun ca Iustina avea asa o fata plictisita...cred ca deja se gandeste si ea ca-s prea multi mosi...bine, i s-a luminat fata in mom. in care a vazut ca Mosul i-a adus o papusa Barbie imbracata in rochie de craciunita...![]()
Va pup, noapte buna!
Lora, mami de Iustina
olim spune:
salutare tuturor
alex e mai bine, mai are muci da respira mai bine cu aerosolii, dimineata a ramas la gradinita plangand, apoi am sunat mai tarziu si dansa pe colinzi si canta si el
la serviciu a fost ok, oricum stiam gasca de colegi, timpu a trecut repede, am vazut o gramada de programae pana ii gata contractul sper sa le invat si eu![]()
is obosita , am fost si la cumparaturi pentru craciun, si au venit baietii de la aerele conditionate, de azi avem caldura in toata casa
e asa placut.
fug la somn cu alex ca dimineata m-o trezit la 5.30
va pup pe toate
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex