GEMANUTZELE SI FULGII DE ZAPADA!
Raspunsuri - Pagina 12
LoraG76 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131094
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
olim spune:
aida suntem alaturi de voi

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Mercedes spune:
blackgirl0- ce bine ca esti in prenatal , bravo tie. Eu sincer am mers pana aproape in ultima clipa cu cei doi copii normal in perioade diferite
la purtator. Tin minte ca cu cristi am mers pana vineri la servici iar marti am nascut iar cu bia mi am luat concediu de odihna vreo 2 saptamani inainte de a naste.
olim- sanatate lui alex! probabil va tb. sa te obisnuiesti cu racelile la gradi. Problema cea mare este ca sunt parinti care pot sau nu pot sa si tina copiii acasa cand sunt raciti si din aceasta cauza ii racesc tot timpul. Sincer eu am bona de mai bine de aproape 7 ani pentru asta ce ii drept cu bia n am stat acasa numa 4 luni.
Cu gradi nu sunt impacata de fapt cu una din cele doua educatoare voi vedea ce pot face. Cum tot timpul am presimtiri mi s a confirmat acum la serbare presimtirea. Si noi suntem in grupa mica.
lora- la noi aproape in fiecare zi vine mosul.Saraca fiica mea isi doreste f f mult o casa (cu sonerie alea, alea) si cand vede un pachet tot asta spune ca i a trimis mosu casa si... e fericita dar se citeste pe chipul ei ca inca nu a primit casuta mult visata. Azi o va primi ca de maine mergem la socrii dupa ce scap de la lucru.
La noi ploua, ploua si iar ploua. Asa de nasol a fost ieri cand ploua incat mi as fi dorit mai bine sa ninga( mie nu prea imi place f mult zapada dar decat atata ploaie...).
Daca cumva nu voi mai posta pana maine va doresc un craciun fericit cu de toate la toata trupa!
LoraG76 spune:
Mercedes, Craciun Fericit si voua, daca nu ne mai "auzim"! 
Lora, mami de Iustina
blackgirl0 spune:
Mercedes, cica sunt in prenatal, azi m-am dus la munca!
Si a fost decizia mea!
Nici numai incerc sa ma inteleg!
Din pacate, dupa cum se aude, numai este valabila legea cu cei 85% pentru CIC. Prin urmare, de pe acum incep sa vanez diverse oferte. Sarbatori Fericite si fie ca in sfarsit Mosu' sa priceapa aluzia Biei legate de cadou! ![]()
Olim, tot este bine ca Alex a inceput sa-si dea drumul cu gradinita! La munca mergi azi si maine si pe urma liber, nu? 
Lora, am vazut subiectul! 
De fapt urmaresc in fiecare zi orice veste legata de evolutia Emmei/Kissy. Incerc sa ma pun in locul Aidei si, sincer, nu pot! O admir pentru taria de caracter, pentru cum lupta in fiecare zi pentru binele fetitei! As vrea sa gasesc cuvintele potrivite si nu-mi ies! Ma rog pentru ele de fiecare data, iar maine... stiu ca va fi o zi speciala pentru amanoua! Doamne ajuta! 
Raluca, Doina, Tzuni, pe oriunde sunteti, numai ganduri de bine! 
Horoscopul azi:
Astazi pui in balanta valoarea fizica a lucrurilor din jurul tau si insemnatatea lor pentru tine. Te-ai agatat de-a lungul timpului de tot felul de lucruri inutile, dar astazi vei dori sa te debarasezi de ele si sa ai un inceput de an ordonat, cel putin din punct de vedere al locuintei tale.
si
O zi in care energia ta este debordanta si ai puterea sa iti gasesti tot felul de ocupatii, numai sa nu stai intr-un loc. Nu uita, printre altele, sa mai pui la punct unele detalii pentru vacanta sau sa cumperi vreun cadou persoanelor apropiate. Ti-ar folosi o iesire impreuna cu o persoana care te stimuleaza. Daca timpul te preseaza, evita sa faci munca voluntara.
LoraG76 spune:
Black, am avut atat de multe de invatat de la Aida si Emma...
Maine imi pun ceasul sa sune la ora 13.00 Eu am incredere! 
Lora, mami de Iustina
Mercedes spune:
blackgirl0- pai mosu
a priceput a si cumparat de vreo luna buna cadoul mult visat si l am depozitat la lucru asa sa nu l vada d-soara si azi va fi aterizat sub brad.
Daca poti stai linistita in prenatal si postnatal dupa asta macar e sigur 85% ca in rest nu cred... nu au de unde...
LoraG76- si eu sper sa se faca o minune la adresa fetitei ema, o admir si o respect pe aida pentru devotamentul ei.
LoraG76 spune:
Dormiti???
Gata mancarea? Gata bradul? Gata curatenia? Vine Mosul?
Lora, mami de Iustina
olim spune:
salutare
aida suntem alaturi de voi

black, ce bine de tine ca ai intrat in concediu , profita si dormi cat poti de mult![]()
mercedes, si mie mi-ar fii placut o bona, da imi cere 500 de euro plus mancare, deci salarul meu se ducea pe tanti si nu prea merita.Eu is multumita de gradinita deocamdata, is 10 in grupa au o educatoare tanara si se ocupa mult de ei.aici cam toti parintii lucreaza si la banii aia nu prea merita, plus ca trebuie sa paltesti al stat pt ea.
bradul il facem maine, ca am tot amanat, da pana la urma il fac, si mancara tot maine dimineata.
noi avem liber numai maine, adica eu ca nu este gradinita si nu am cu cine sa il las pe alex si joi, vineri ma duc la munca si saptamana viitoare liber le 1 si atat, in rest munca

pup toata gasca si ne auzim maine
AIDA

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
LoraG76 spune:
'Neataaaa!!!!
Ce faceti, nu v-ati trezit inca???
Va invit la o cafea de dimineata, asa...de relaxare, ca dupa aia vad ca va apucati de treburi.
Eu sunt la serviciu, azi lucrez, iar dupa-amiaza ma mai asteapta o tura de gatit. Cred ca de maine am musafiri...sau poate din seara asta...inca nu stiu. 
![]()
AZI, 24 DECEMBRIE, LA ORA 13 FIX, SUNTEM ALATURI DE EMMA SI AIDA CU TOATA INIMA!!!!
O zi buna si spor la treburi!
Lora, mami de Iustina