GEMANUTZELE SI FULGII DE ZAPADA!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Black, eu tot la fel...ma chinuiesc sa cumpar o bicicleta electrica pasiva, am scris la subiectul lui Dan.Sotul meu are vacanta doua saptamani, de le 19 dec.Dan are ceva probleme, de la escarele alea, vineri ne internam sa le curete chirurgul la spital caci a facut o pelicula , nu infectie, si nu mai se regenereaza de loc tesutul.Acasa nu poate sa faca asta...trebuie sala sterila si tot...acum Dan face perfuzii cu saruri, vitamine ca sa il pregateasca ...m-am cam saturat de tot!!!si Dan la fel nu stiu ce sarbatori vom avea...

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

doina sanatate multa va dorim si sa treceti cu bine peste toate problemele
black io zic ca merita un drum de bucuresti, gasesti o gramada de lcururi ieftine in ikea pt copii si de calitate
lora, ralu, mercedes, tzuni va doresc o zi excelenta.
piticu meu doarme si mi asa mila sa il trezesc, il lasa pana pe la 9 apoi ne-om duce la gradi.
va pup

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Doina, multa sanatate si putere!
Azi avem serbare...
Va pup, fug, ca am treaba. O zi buna!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Doina, pacatoase sunt escarele! Stiu ca exista ceva creme speciale preparate in farmacie pentru arsuri (care insa au scopul de a regenera tesuturile). Sigur chirurgul va sti ce anume sa va recomande. As vrea sa te pot ajuta cu o informatie, insa in afara de clasica crema pe baza de galbenele... Plus pansamente schimbate zilnic, plus durerile indurate de Dan... Chiar ca aveti nevoie de multa putere si in primul rand de multa unire intre voi, membrii familiei! Sfatul meu este sa apelezi chiar cu "nesimtire" daca trebuie la orice persoana dispusa sa te ajute. Conteaza mult sa nu te epuizezi, esti si tu om!

Lora, distractie faina la serbare! Este cu costumatie speciala? Sper ca Iustina sa treaca peste tracul de scena! Din pacate, la prima serbare la gradinita a nepoatei nu am cum sa ajung. Nu pot participa decat parintii copilului: spatiu mic, emotiile mari, le e frica educatoarelor ca cei mici mai degraba vor decat sa recite poezia. Oricum, stiu programul cap-coada, mi l-a recitat aseara nepoata-mea!

Olim, sa ne spui de cum a evoluat Alex azi! Ati plecat deja la gradi?

Mergi la inceput

Black, folosim pentru curatat un spray cu Aleo Vera , iar pentru regenerare niste geluri speciale din Germania.Nu am cum sa nu ma epuizez, sunt ani....

Doina Bita

Mergi la inceput

Joi, 18 decembrie 2008

O idila se transforma intr-o relatie mai serioasa, fara ca tu sa fi facut ceva anume in acest scop. Exista sentimente profunde si planuri de viitor. Este un moment bun pentru a te gandi la un plan de economii. Renunta la cheltuielile lipsite de importanta si vei avea un sfarsit de luna mult mai bun. Daca esti suparat sau stresat, nu te refugia in dulciuri. Nativii care isi cauta o noua locuinta este bine sa fie cat mai prudenti, deoarece exista riscul unor deceptii.

Doina Bita

Mergi la inceput

Salutare!
Doina, draga, ce vorbesti tu acolo de idile???
A fost f. frumoasa serbarea Iustinei, va povestesc varianta scurta ca nu prea am timp. Partea cea mai buna a fost ca s-a facut intr-o sala mare, cu un fel de scena si am avut toti spatiu berechet. Au spus poezioare, au cantat, au dansat o hora mare...au fost taaaare simpatici toti, fara emotie, se vede ca sunt in "al doilea an de studii" Bineinteles ca dupa ce a intrat Mosul in sala au lasat-o pe educatoare vorbind la bec si au navalit spre el... Erau tare draguti si serbarea a fost f. reusita, au avut cantecele amuzante, roluri din lumea povestilor...educatoarele si copilutii merita toate laudele, si-au dat silinta sa iasa ceva frumos si chiar au reusit. Cand am timp o sa va arat cateva poze.
Va pup si va doresc la toate numai bine!
Olim, ce face Alex?
Tzuni, poate ne mai povestesti ceva de puiuta ta, mi-ar placea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Fetele, in sfarsit mi-am luat patul la bebe! Plus cadoul de Craciun pentru mama, plus facturile si gata banii! Serios vorbind, sunt pe ultima suta.. de mii! Salariul meu este cam meteoric: stiu ca exista in sistem, insa pana ajunge in card... sau raspunsul celor de la munca: "Poate pana de Sarbatori... "

Doina, sa intre banii si ajut si eu cat pot!

OLim, nu ai mai povestit de Alex! Sa intelegem ca totu-i in armonie la gradi?

Lora, pai v-ati distrat, nu gluma! Ce frumos ca educatoarele s-au gandit la o sala mai mare! Uite, ca eu incep sa ma oftic nitel ca nu ajung la nepotica maine!

Tzuni, Raluca, Mercedes toate cele bune!

Azi:

Este o zi in care te vei pierde in conversatii lungi cu persoanele dragi. Nu ai starea de spirit necesara sa te apuci de munca si sa-ti indeplinesti sarcinile zilnice si de aceea vei face tot posibilul sa te fofilezi sau sa amani. Mai bine te concentrezi putin acum ca sa ai mai mult timp liber de sarbatori. Spre seara mergi la cumparaturi si achizitioneaza cadouri pentru cei dragi.

si

Poate fi o zi mai incordata pentru tine, insa daca te vei arata agresiv(a) si mult prea insistent(a) vei starni opozitie fata de actiunile tale. Gandeste indelung fiecare miscare pe care o faci, inainte de trece la atac. Fii sigur(a) ca poti tine in mana fierul incins si fii ferm(a) atunci cand pui presiune pe ceilalti. Astazi ai chef ca toate lucrurile sa iasa asa cum vrei tu, asa ca asteapta-te si la plangeri.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Cateva poze de la serbare (calitatea lasa de dorit, din pacate):
http://good-times.webshots.com/album/569269432okmbiS

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Mai fetelor asa spune la horoscop...de idile...nu-i de la mine.Maine ne ducem la spital sa ne internammi-e cam teama zau...Va pun si horoscopul pe maine caci nu o sa am timp:

Vineri, 19 decembrie 2008

Daca ti se pare ca esti prea singur, ai putea sa te inscri la un seminar sau intr-o organizatie a carei activitate este pe gustul tau. Unii nativi ar putea sa se arate interesati de activitati caritabile. Dezacordurile din viata de familie te afecteaza. Nu este cazul sa-ti faci griji, lucrurile se vor aranja de la sine. Se intrezaresc noi aventuri sentimentale, care te entuziasmeaza.

Iar scrie de aventuri...ce o fi oare?

Doina Bita

Mergi la inceput