GEMANUTZELE SI FULGII DE ZAPADA!
Raspunsuri - Pagina 9
olim spune:
black, astia mer si la brasov acuma m-am uitat pe site.asa ca daca vrei cu cea mai amre placere
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
olim spune:
black eu am de asta la alex[http://www.ikea.com/es/es/catalog/products/10115996]
e super culoarea si au si jucarii si o gramada pe culorilea astea
si au si saltea parca la 30 de euro pt l.cu 15 euro ti le-as putea trimite daca vrei pe toate, baietii is de treaba, eu am trimis toata mobila din cluj, inclusiv gresie, parchet, covoare, candelabre, tot.astept vesti de la tine
olim spune:
black cea mai ieftina saltea e 10 euro si cea mai scumpa 30.![]()
blackgirl0 spune:
Olim, exact acesta-i tipul de pat pe care-l ochisem! 
Saru-mana de oferta! Esti o super draguta! 

Insa prefer sa il iau loco, caci il gasisem de acum 2 luni, insa am spus sa astept sa fie al meu "pregatit sufleteste"! 
Ce, nu stiai?! Cum adica sa fac cumparaturi din luna 6??? Eventual cand sunt pe cale de nascare! 

Greu cu unii barbati! Inca si acum negociem pe puncte lista de cumparaturi pentru bebe. Ce trebuie exact, cum functioneaza, cat de util este, cat timp il vom utiliza. Am spus ca astept sa intru in concediu, sa treaca sarbatorile si merg singura la cumparaturi! 
Fara stressu' dupa mine!
Revenind la tine... greu si cu munca ta!
Atata naveta!
Incearca "sa mituiesti" cu bunavointa o ingrijitoare de la gradi sa se ocupe mai mult de Alex. Poate el nu se simte inca confortabil "la gramada" si are nevoie de atentie speciala!
Am incredere in el ca va depasi necazul! In definitiv, trebuie sa vina Mos Craciun si la gradinita, ii va aduce cadouri! Imposibil sa nu astepte acest moment! ![]()
Si inca o data multumesc de oferta! Este bine sa stii ca exista mereu ajutor!
Un patut pe aici se invarte pe la 80-100 euro, nu-i o diferenta semnificativa!
olim spune:
sa stii ca merita toti banii patutu, e super rezistent.
pacat ca alex nu l-a folosit decat de cateva ori el doarme cu noi, adica cu mine
ma gandeam chiar sa il vand ca numa ocupa loc in casa.
aici nu se poate mitui ingrijitoarea, oricum maine am sa le spun constatarile mele sa vedem.de adaptat s-a adaptat repede, dar cu somn e problema ca acasa doarme cu mine, nici cu marius nu prea vrea.am sa le cer sa iid ea si lapte si sigur o duce mai bine.![]()
olim spune:
eu ziceam de patut de aici in ideea in care te costa dublu numai transportul, nu iti merita![]()
LoraG76 spune:
Black, Olim, super patutul. Noi am avut unul din ala din panza, la fel, cu 2 nivele, pe care am dat vreo 100 de euro...si pe care nu prea l-am folosit decat pana la vreo 6 luni, apoi l-am facut cadou, ca ocupa loc degeaba...
Black, spor la cumparaturi! Frumoasa perioada!
A, cat despre prietena mea, ai dreptate..e supraom, nu alta...si sunt si singuri in Bucuresti, fara vreo ruda care sa-i ajute...au schimbat vreo 5 bone pana acum pe care dadeau o groaza de bani, acum se descurca fara....f. greu, iti dai seama...ii duc pe amandoi la gradinita, uneori ii iau ultimii de acolo, ca abia reusesc sa ajunga....dar ei sunt mereu cu zambetul pe buze...au renuntat la Piatra si s-au mutat in Bucuresti pentru ea, cu rezidentiatul, dar nu exclud acum posibilitatea de a se intoarce.
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
doinabita spune:
Miercuri, 17 decembrie 2008
Gemenii se implica in diverse organizatii si reusesc sa se ridice la inaltimea asteptarilor. La serviciu iti consolidezi pozitia profesionala prin diverse mijloace. Ai chiar posibilitatea sa obtii o promovare. Stai departe de barfe si de colegii suspecti. Astazi poti petrece momente romantice alaturi de persoana iubita. Te bucuri de afectiunea acestuia, iar senzualitatea ta este la cote maxime. Pentru cei singuri se anunta posibilitatea unei intalniri deosebite.

Doina Bita
blackgirl0 spune:
Olim, am mai vb si cu sotul aseara, i-am aratat si modelul de pat, ne-am uitat si noi pe site-ul Ikea din Romania. Ramane sa ne decidem saptamana aceasta daca vom face un drum special la Bucuresti pentru patut sau daca totusi il luam loco. Nasol ca anul acesta nu s-a mai tinut Baby Expo la Brasov, era totusi ceva! Si spuneti ca patutul nu ne va ajuta prea mult timp? Ghinion pentru bebe, nu cred ca al meu isi va ceda locul din pat asa usor!
Sa ne spui progresele lui Alex la gradinita! Sigur azi va fi mai bine! 
Lora, probabil ca prietena ta se va intoarce in Piatra din fix acelasi motiv ca al meu: dupa rezidentiat esti jobless. 
Si cum jocurile in Bucuresti sunt la alt nivel, se gandeste ca in "provincie" nu este mare concurenta! Ii urez succes si putere sa treaca peste prejudecati (in lumea chirurgilor, o femeie!
)
Horoscopul:
Ar fi bine sa-ti faci timp pentru a-ti analiza relatia in care esti implicat(a) si sa faci planuri de actiune alaturi si de persoanele apropiate voua. Daca te lovesti de oameni care nu te motiveaza sau simti ca te trag inapoi, atunci nu ezita si debaraseaza-te de ei. E nevoie sa fii in afara timpilor morti, cautand parteneriatul persoanelor care iti starnesc creativitatea.
si
Fii cat mai organizata si canalizeaza-ti energia catre sarcinile prioritare. Incearca sa scapi de rutina si de modalitatile traditionale de a face lucrurile si pune accentul pe o abordare noua. O schimbare de perspectiva este exact ce iti trebuie. Anumite responsabilitati pe care ti le-ai asumat in trecut iti solicita atentia si te fac impenetrabila la distractiile exterioare. Superiorii vor aprecia acest lucru la tine
Raluca, iar ai disparut!