Moldovence aspirante sau gravidutze!(6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Medeea nu numai tu esti in schimbari.... si eu schimb perdelele si covoarele.....eu am cerut oferta la Basarabia sa vad ce preturi au. Si am comandat si semineul electric care ajunge fix de Ajun...Abia astept sa stai la caldurica si sa privesc bradul.....offff nu mai vin Sarbatorile o data.....Nici eu la bebe nu ma mai gandesc

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV

Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

A! am uitat sa va zic ca am simptome de ovulatie....Z8 deci ar fi imposibil....dar, ieri m-a durut ovarul stang ingrozitor si am si scurgerea caracteristica "albus de ou".....asa ca nu-mi mai bat capul pana nu-l vad pe Onofriescu si el pe mine.

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV

Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

interesanta ideea cu schimbarile...as face si eu, dar atat timp cat nu e casa mea, nu prea ma trage inima. nu investesc in casa altcuiva.
oricum permutari de mobilier voi face, trebuie sa fac loc bradutului.
abia astept sa il fac. sambata merg la iasi, nu am mai reusit sa ajung sambata trecuta, si imi cumpar ce imi doresc eu pt bradut.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Era omor sambata la Mall...cel putin la Bam Boo...Duminica a fost mai lejer. Eu am vazut decoratiuni foarte frumoase si la Silver mall la noi. Am umblat azi toata ziua. In seara asta ma hotarasc si maine le cumpar. oricum le mai tin pana la sarbatori, nu le pun acum, ca sa fie atunci toate noi. Zilele astea imi vine si masinuta noua. Cui ii mai sta gandul la bebe?
Ce misto dasalina...semineu......cate se pot face in fata lui...
Stiu cum e Delphi...nu-ti vine sa faci nimic...dar si cand o sa aveti casuta voastra..
O sa va pun niste pozici cu casuta mea...de fapt apartament...ca la casa doar visam...E mica dar e a noastra.

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png

Mergi la inceput

decoratiuni am si eu...dar au ramas la mama, ca deh...pana acum acolo faceam bradu...dar acum e primul nostru craciun doar noi doi si cu bradutu nostru...asa ca vrem ceva nou. oricum o sa-mi iau si din alea ramase ca sunt chestii foarte frumoase la care tin. mama sa-si cumpere si ea.
imi imaginez ce e in iasi. buna ideea cu silver...o sa incerc maine...
da eu vreau hainuta de iarna...poate uit ca imi trebuie.
ce masina ti-ai luat medeea?
alina semineu...romantic...sa deschideti cadourile langa semineu.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

buna fetele!

sper in curand

Mergi la inceput

stiti ceva de pogonici?

sper in curand

Mergi la inceput

si eu am fost la cab dr onofriescu luni,dar la dr dumitrascu irina!era super aglomerat dar am reusit sa ma programez pentru laparoscopie marti!mi-e tare frica dar sper sa trec cu bine de hopul asta!

sper in curand

Mergi la inceput

poate reusim sa mai vorbim maine!va pup!o seara frumoasa!

sper in curand

Mergi la inceput

chiar pogonici nu a mai dat nici un semn. sper sa fie bine

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput