Moldovence aspirante sau gravidutze!(6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Medeea cred ca-ti poti face si in ziua 20 analizele hormonale. Eu acum le fac in zilele standard pt in ciclu de 28 de zile iar al meu e la 29 dar oricum nu cred ca o zi face diferenta. Parerea mea...

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV

Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ariana crezi ca a mers de buna voie sau la initiativa mea?
nici gand. dr mea gineco i-a zis sa fac, altfel nu il prindeam eu pe sot sa faca spermograma.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Delphinas asa a zis medicul ca a doua e mai proasta? De ce pt ca nr e mai mic? Oricum imi pare rau dar sper ca se rezolva cu tratament. Pana la urma va fi bine.

Mergi la inceput

si ca nr sunt mai putini, dar si mobilitatea mai mica. daca la prima aveam mobilitate >60%, la a doua am ~40%
si cand il vad cat de pasiv sta??? imi vine sa-mi iau campii.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Trebuie sa ai rabdare cu el. Asa sunt barbatii uneori. Al meu e la fel ii cade o plomba si dupa 6 luni ajunge la stomatolog, il doare piciorul(de la antrenamente-ca e sportiv) si iar trec luni de zile pana il vede un medic si asa tot amana ca nu e nimic grav... Cu spermograma mi-a fost mai usor pt ca devenise constient ca ceva nu e in regula, pt ca ma vedea pe mine non stop agitata cu medicii si cel mai important pt ca isi doreste ffff mult un bebe, mai ales ca noi avem peste 8 ani de casnicie si antreneaza si niste gaze mici dupa care e topit. Dc nu erau toate astea cred ca nu s-r fi agitat. Iar dc va fi nevoie de tratament trebuie sa merg eu cu analizele lui la un medic asa ca.... se cam aseamana cu al tau. Cu rabdare insa totul se va rezolva. Oricum si laboratoarele din Romania cred ca nu pre isi fac treaba pt ca rezultaul ar fi tb sa fie mai bun si nu mai prost decat primul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzyk06 spune:

Neatza,fetili! Ce faceti,gagici, nu veniti ca ? Pe frigul asta merge una fierbinte! Dau si , daca vreti!
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Neata dragutelor!
Delphi eu zic ca-l doare si pe el dar stii cum sunt barbatii mai introvertiti si nu prea se arata cand sufera. Vrea sa para tare. Nu cred ca nu-l afecteaza stiind ca are o problema si vede cat te chinui tu pe la doctori.
Eu astept in continuare rusii...sa merg sa fac hormonalele, ducem si sotu si in ianuarie ne prezentam la HSG. Doamne ajuta sa fie bine ca de acum ma apropii de 27 de ani si cand il mai fac si pe al doilea?

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png

Mergi la inceput

neata si de la mine.
am remediat problema cu calculatorul...nu voia sa mearga. "dragii" mei colegi mi-au pus bete in roate. invidiosii
legat de sot...nu stiu ce sa mai spun. sper sa se trezeasca la realitate dupa ce va pleca nepotu nostru si apoi sa il vad cu cine se va mai juca. dar isi va gasi alt copil cu care sa se joace. asta e. cu morile de vant eu nu ma lupt.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Mie mi s-a pus pata sa fac ceva schimbari in casa si m-am pus pe cautat perdeluta la dormitor si covorase noi. Vreau sa schimb ceva...m-am plictisit de acelasi decor. Azi ma duc sa caut prin oras sa vad ce gasesc. Dupa cum vedeti eu am cu totul alte preocupari decat bebele. Si vad ca daca nu ma gandesc la el nu ma doare nimic...nu am nici un simptom de nimic...

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png

Mergi la inceput