Moldovence aspirante sau gravidutze!(6)
Raspunsuri - Pagina 11
sinzyk06 spune:
Neata,fetelor! Poftiti la ! Buna si fierbinte!
Brrr ce frig e!
oare nu se mai lasa asteptata zapada asta? Pe 17 tre sa ajung tocmai la cluj...de acolo am avion...tare ma tem sa nu ne inzapezim...
Spor la treaba si bafta la testare!
Delphinas spune:
sinzyk multumim de cafea
pai plecati si voi mai devreme sa fiti siguri ca ajungeti la timp. stii mai bine mai astepti decat sa nu te astepte
poze, Just Me
ambitioasa
sinzyk06 spune:
Neata delphi...Buna ideea cu plecarea mai devreme, dar e o pbl, ca lucram marti pana la 16, si tre sa se mai odihneasca putin si soferul,nu? Oricum ne-am luat o marja de 2 ore, da am vazut in week-end ca a fost jale prin zona clujului, de asta am eu ceva emotii...ca sa nu mai vorbesc cum cade plecarea noastra...pe 17 plecam,si pe 18 tre imi vina(sau nu) rusii...lol Duble emotii! te pup
dasalina spune:
Neata fetili!
Nimic nou de la mine.....doar cafea ....
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.
dasalina spune:
Sinzyk ce te faci tu cu atatea pisicutze?.....ai grija la Toxoplasma....
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.
inginera spune:
buna dimineata fetele nu v-am mai scris de mult dar va citesc zilnic, defapt nci nu prea aveam ce sa va spun pentru ca eu luna noiembrie am facut tratament,(dat in urma vizitei la ginecolog)asa ca nici vorba de bebe
azi sunt in ziua 1 de ciclu si dupa ce se termina din nou la doctorasta e,oricum ce pot sa va spun ca am o stare foarte nasoala,suntem deprimati si eu si sotul
ieri a fost ziua mea si in toate urarile pe care le-am primit de la prieteni si apropiati a fost si" sa faci copii"si nu pot sa va spun cum ma simteam de fiecare data,mai ca ma busea plansul asta este,deci m-am simtit nasol,nu am lasat sa se vada am incercat sa dau impresia ca sunt vesela dar numai eu stiu cum ma simteam,gata nu mai vreau sa va intristez ,va pup dulce pe toate si sa dea Dumnezeu cat mai curand ce ne dorim cel mai mult
Delphinas spune:
daca are un sistem imunitar zdravan, bine pus la punct (halal explicatie dau si eu) s-ar putea sa nu aiba nimic.
colega mea de care v-am zis ca e a avut pisici multe...ultima i-a murit in vara(Dumnezeu a curatat-o pe biata pisica sa faca loc lu bb) si-a facut toxoplasmoza si e bine. a avut scarbosenia si are anticorpi.
dar mie nu-mi plac matzele...si nici cateii, de asta cred ca trag toti streptococii la mine.
poze, Just Me
ambitioasa
Delphinas spune:
inginera
LA MULTI ANI!!! cu intarziere.
Sa fii sanatoasa ca restu ni le facem noi cum putem. si nu mai fi trista.
dupa pierderea mazaricii ma omorau cunoscutii cu o replica...am devenit alergica la aceasta replica...simt ca innebunesc cand o aud.
"sunteti tineri, aveti timp"
poze, Just Me
ambitioasa
medeea_vs spune:
Neata gagici!
Inginera imi pare rau de Z1. Bucura-te de sarbatori si lasa ca vine si bebe. La multi ani pentru ziua de ieri!!
Delphi azi ma duc s-o aduc de la Barlad. Un golfulet.
De Onuta mai stiti ceva? Dar de pogonici?
Eu astept rusii...sper sa vina maine ca sa ma duc vineri la analize.
...cand o vrea Doamne Doamne
http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png
dasalina spune:
Medeea da' test ti-ai facut???? De ce astepti rushii??????
Aseara am fost la o zi de nastere, si ....ma rog printre invitati era o familie care se chinuia de mult sa faca un copil si oricum n-au reusit dar au inceput demersurile de adoptie a unui baietel de 1 an si 5 luni. Eu am ramas marcata si ma tot gandeam toata seara la asta si azi de dimineata si tot imi repetam ca poaten-au incercat tot posibilul.......Eu nu vreau sa ajung la adoptie....m-a intristat foarte tare vestea asta...... Eu vreau bebica al meu care sa aiba ochisorii lui tati si gurita mea! Asta vreau eu!!!!!!!
Am intrat in panica!
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!