LMA! Comori de nov-dec 2004 (192)
Raspunsuri - Pagina 3
ochi_verzi spune:
Salutare!
Am citit ieri ca era cat pe ce ca Otilia sa-si tina bebitza-n brate dar nu puteam scrie ca net-ul meu se misca precum un melc. Asa ca Otilia draga asteptam sa ne dai de veste
Try, sanatate lui Adrian si sa i se vindece cat mai repede gurita!
Vai ca mi se intampla sa-mi apara catedata o afta si ma deranjeaza de nu mai pot, dar pe el mititelul, atatea

Paxela, bravo lui Silviu curajosul!
Diana si acu se mai lauda ca ea are plomba si ca a fost curajoasa...chiar azi le zicea unor colege de la scoala.
Mey, sunt mortali copilasii tai in poza asta

Noi suntem bine, il asteapta pe Mos Nicolae si tot asta aud. Azi vom confectiona din carton un ciorapel sau o cizmulita, 'om vedea ca-mi trebuie mie maine la scoala si o implic si pe ea in acivitate si va duce maine la gradinita.
Cand am venit de la scoala+gradi erau prin oras numai nuieluse si normal ca a vrut si ea...dupa ce i-am luat una, i-am zis ca de-i rea o sa am ce rupe de funduletul ei
Cand a auzit facuse niste ochi asa mari, dar vazandu-ma ca rad imi zice"ei, glumesti si tu...n-ai alta treaba?"
Mihaela si Diana 22.11.2004
onitza spune:
OTILIA, cum mai esti? Hai ca mai e o zi si vine Vlad!
Oare bebelina il asteapta pe tati??? ![]()
TRY, imi pare rau pentru durerile lui Adrian cauzate de afte!Of , mititelul, mi se facuse pielea de gaina cand citeam cum statea cu canuta de laptic in mana! SPer sa treaca repede! Bafta si cu analizele! 
PAXELA, ti-am admirat minunile, bre ai copii mari, it vine sa crezi??? cnad a trecut timpul mai mami????mananca singuri, se joaca singuri, dorm singuri!!!!!
Parca ieri ne plimbam cu carucioarele in IOR, radeam la glumele Ralucai!
CHiar, oare Maria ce mai face? Acum vine si 7 dec si implineste si printesa 4 ani! Dar inaintea ei e MIhaita de Felis care da startul perioadei minunate de sarbatori!!! FELIIIIIISSSSS, cand au trecut 4 ani????????? 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
andreap spune:
Monica,suntem rau..mai rau ca ieri si eu cu moralul prost rau.dimineata am plans de numa
..Sara a dormit ff prost,tuse si muci la greu,dimineata a vomitat tot ce manca,inclusiv apa.am fost la spital,bronsiolita acuta,ne-a pus branula si primim antibiotic intravenos.so...moralul meu e beton

....nu inteleg cum naiba a racit asa rau,ca mereu am avut grija sa fie bine imbracata,la baie era cald in casa....doctorita sustine ca probabil de la sora-sa a luat vreun virus de gradinita
.asa ca mergem de 2 ori pe zi la spital sa facem injectiile.oricum mi-a spus ca va trece cam in 7-10 zile.probabil nu voi mai pleca nici la Revelion.mai rau e ca biletele sunt luate..dar si mai rau e ca mi-e frica s anu fi prins sesnibilitate si de acum sa o tine lant cu bronsiolitele..dar gata cu mine si problemele mele..voi c efaceti?abia astept sa va avd.
Try,eu am o reteta ptr.asa ceva data de un emdic stomatolog.La Mariuca a facut minuni,i-au trecut fff repde.crezi ca ti-o prepara cineva acolo fara reteta,adica doar scris de tine?mie mi-au facut.sanatate multa
Felis,multam de invitatie dar...din pacate nu cred ca pot sa vin ca nu am ce face cu Sara si nu paote sa iasa...desi tare as vrea sa va mai vad.
Otilia,eu oricum fac galerie...
gata fug..pupici si numai bine
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui onitza CHiar, oare Maria ce mai face? Acum vine si 7 dec si implineste si printesa 4 ani! Dar inaintea ei e MIhaita de Felis care da startul perioadei minunate de sarbatori!!! FELIIIIIISSSSS, cand au trecut 4 ani????????? ![]() Oana si Paul Constantin (28.11.2004)PUIUTUL MEU, PAUL Varsta Paul |
Am invitat-o si pe Raluca cu Maria, am vb pe mess
i-am zis ca le astept
ANDREEAP... stai linistita... m-am gandit ca e SARA mica si s-ar putea sa nu puteti
... eu va astept cu drag... Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
Of Andrea...imi pare tare rau...
cred ca nici tu nu esti obisnuita cu asa ceva fiindca Mariuta a fost tare rezistenta si ai mers cu ea peste tot(munte/mare.etc) de cand era mititica...
sper totusi sa va faceti bine si sa puteti face sarbatorile in liniste si acolo unde ati cumparat biletele
sanatate multa si va pup
pe toate 3
Felis spor la pregatiri si va doresc petrecere frumoasa de pe-acum
try
piticutul mic, multa sanatate...Doamne ce-am mai tras-o si eu cu ruxxi cu aftele si stomatita...noi aveam un spray cu care o dadeam sa-i mai calmeze durerile si clatea gurita cu apa cu bicarbonat de sodiu...in rest toti dr-ii ne-au spus ca toate medicamentele sunt doar ca sa amelioreze nu ca sa le faca sa treaca...si ca dureaza intre 5-7 zile pana dispar...ea a facut cateva reprize chiar repetate...odata luat virusul asta tampit unii saracii nu scapa de el decat cu autovaccin
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
ochi_verzi spune:
Salutare!
Andreea, multa sanatate Sarei si tie putere ca veti trece si peste asta!
Noi suntem bine, sa zicem, inca un pic mucoase, parca nu mai trece.Si vremea asta ca de primavara nu-i buna, asa ca nu ma mai mir.
La serbare i va trebui rochita alba asa ca ma voi pune saptamana viitoare pe treaba, sper sa reusesc sa-i fac una frumoasa.De stric materialul, cumpar una si gata, dar cel putin incerc si-mi dau toata silinta mai ales ca am gasit un model frumos.![]()
Ieri am facut trei ciorapei din carton rosu care i-a dus azi la gradi...cel mic este colorat de ea.Era asa incantata
"familia ciorapel"
La gradi le-a pregatit doamna de mos o papusica mica(ea a primit baietel) un balon si-o ciocolatica mos...astea de la doamna.Noi doar pt serbarea de Mos Craciun am dat bani.20 lei ca asa au hotarat parintii si presedinta clasei a zis sa dam 10 si pt doamna, dar normal ca doar jumatate vrem.Asa oameni
Atatea face femeia aceasta cu copilasii nostri si noi sa nu o rasplatim in niciun fel...Asa ca voi fi cu coarne
si o vom cauta acasa, cel putin eu asa simt.
Va
si sa va umple Mos Nicolae ghetutele!
cassandra spune:
Buna ziua tutuoror, mamici si picic! Si sa aveti un Mos Nicolae generos, plin de dulciuri si cadouase, si mai putin de nuieluse!
Otilia, nastere usoara si sa vina bebelina cat mai repede si cat mai usor!
Try, imi pare atat de rau pt Adrian. Imi inchipui cat sufera dragul de el la cat sunt de dureroase pacostele astea de afte. Noi incercam (cand nu uita zabauca de mami) sa luam Biotics in timpul tratamentului cu antibiotice ca sa il mai protejeze de candidoze si alte minuni de genul asta. Pentru afte , in afara de tratamentele medicamentoase ii mai dau lui Dragos propolis glicolic pe care il picur direct pe limbuta. de obicei functioneaza insa dureaza pana isi fac damblaua.
Paxela, Doamne ce au mai crescut copilasii tai. sunt atat de dulci impreuna!
Andreap, multa sanatate Mariucai! E cumplita chestia cu antibioticele intravenoase, am experimentat-o si noi cand avea Dragos 1 an si jumatate. Speram sa isi revina repede si sa va bucurati de sarbatori asa cum trebuie.
Ochi verzi, ochioase cizmulitele! Putem fura si noi patentul???

ochi_verzi spune:
Ma bucur ca-ti plac![]()

Uite aici le vezi mai bine.Am folosit coala A4, rosie, cartonata, coala xerox alba, lipici pixuri cu gel cu sclipici, perforator si panglica.
De acuma vom tot lucra una alta ca-mi trebuie la scoala si cand fac model acasa i dau si Dianei sa confectioneze ca vad ca-i place.
Mie-mi place grozav perioada asta...sa fac una alta cu copilasii.
Ei au folosit azi chiar lac de unghii cu sclipici, sclipici din acela praf, vata, ata verde, tot felul de stelute din acelea de pus pe unghii, eu doar le-am spus ce-ar putea aduce din ce au pe acasa...Saptamana viitoare vom face clopotei.Ei asteapta de acu' ziua de vineri![]()
Otiliav spune:
Andreea Bianca, sa fii sanatoasa, voioasa si cuminte!
Andreea, revino-ti mami, nu mai fii asa suparata ca nu rezolvi nimic.
Andra, si totusi ce tratament a primit sau ce poti face in afara de calmante (eu am inteles ca Tylenol este Paracetamol, nu?).
Cassandra, mai ai si tu putin si nasti. Esti urmatoarea pe lista
. Cate saptamani ai acum?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
39+
Pozele noastre
onitza spune:
OTILIA, nimik, nimik????

ANDREAP, curaj si cheama ajutoare, pe bunice!
Sanatate Sarei! 
TRY cum mai e Adrian? Mai are dureri?
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul