LMA! Comori de nov-dec 2004 (192)
Raspunsuri - Pagina 4
onitza spune:
LA MULTI ANI, ANDREEA BIANCA!!!

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
try spune:
Inca ne luptam cu aftele, dar pe mine ma ingrijoreaza ca nu manaca si nu se hraneste ok. De durere scapam cu calmantele, vad ca mai dispar unele pe ici pe colo, cea de sub buzita de jos, pe interior, a trecut (o vazusem cand s-a uitat dr. in gurita lui), cele de pe limba s-au ma iameliorat, dar am vazut acum una pe cerul gurii, in spate de tot, deci orice ar incerca sa bage-n gura trece prin locul cu pricina. Am incercat sa-l fac sa bea laptele cu paiul ca sa nu mai traverseze toata gura, ci sa se duca direct in fundul gurii si de acolo pe gat. Dar tot refuza. Nu-mi place ca desi ii dam codeina pt durere (inainte de masa cam cu 15-20 min ca sa aiba timp s-asi faca efectul), el tot nu manaca ceea ce ma face sa cred ca a prins frica sa mai manance stiind ca-l doare. Aseara la fe la facut cu lapticul: il tinea in manute la piet si daca incercai sa i-l iei, plangea, dar de baut di nel nu bea, l-am indemnat sa ia de cateva ori, dar dupa o gura se oprea, era clar ca il durea. I-au aparut si inca 4 pe barbie si si le rupe cu unghiutele voit. Aseara i-am dat cu crema cu zinc sa le mai calmeze si azi dimineata mama mi-a zis ca se mai ameliorasera.
Da, din pacate nu poti sa faci mare lucru decat sa astepti sa treaca. asta mi-a spus si dr. De cand vin acasa, ala micu' nu se da jos din bratele mele. Azi noapte a dormit mai bine parca, s-a trezit doar odata si a dormit rapid la loc. Somnul lui de peste naopte e un barometru pt mine si daca a reinceput sa doarma mai bine, atunci astept o imbunatatire si in starea lui generala. Probabil ca cu mancarea isi va reveni mai incolo, dupa ce-o sa scape de afte definitiv.
Andreap, aici nu poti face asa ceva, sa te duci la farmacie tu si sa dai ingrediente si sa ti se prepare ceva. Iti trebuie hartie de la medic cu reteta. Ori medicul nu-mi da daca nu stie de mixtura respectiva. Sunt sigura ca daca ar fi crezut ca e ceva pe piata care sa il ajute la afte, sigur mi-ar fi dat, e un dr. extraordinar si am o relatie foarte de incredere cu el, a fost mereu preocupat de adrian (am inteles de fapt ca asa e cu toti pacientii).
Oti, Dumnezeu sa le mai stie ce e tylenolul de aici in Ro. Eu n-am avut habar de medicamente si nici acum nu am, cand eram acasa la mama ii ceream pastila de cap, de burta, nu pe nume. Iar dupa ce-am placat acasa la fac. si dupa, singurul medicament care stiam clar la ce e bun si-l foloseam constant a fost algocalminul fiola (il luam la durerile de ciclu, in rest, n-am stiut de alte medicamente, sunt cea mai nerecomandata persoana sa recomand medicamente).
andreap spune:
Try,era bien daca puteai..iti trimit eu gata preparata daca vrei
..glumesc.ai incercat si spray Hexoral?e bun si ala.sanatate multa
Otilia,da,incerc sa-mi revin....da' mi-e greu sa o avd bolnava asa mica,maia les ca Mariuca e super rezistenta si nu sunt obisnuita.tu ce faci?BBlusa vrea sa vina cu mos Nicolae?
Felis,daca era Ok Sara veneam..sau daca as putea sa o las cu cineva..oricum va doresc numai bine si petrecere frumoasa
Monica,pana veniti ne revenim noi,ca nu te uit ca ai promis placinte,prajituri....![]()
Onitza,Monica,Cassandra,Ochi_verzi
Mariuca a plecat cu tata-su la Pitesti,vin duminica.eu consemnata in casa.azi am facut la drumuri..am fost si sau iau cadou de Mos,ca am uitat cu toata nebunia asta.
altceva..nimic nou
va doresc un Mos darnic si numai bine
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
FELIS spune:
ANDREEA BIANCA 
Sanatate, fericire si numai bucurii!!
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreap Felis,daca era Ok Sara veneam..sau daca as putea sa o las cu cineva..oricum va doresc numai bine si petrecere frumoasa ![]() BOTEZ SARA Noiembrie2008 www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004) |
OANA...
sanatate multa la printese...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
paxela spune:

La multi ani! scumpul nostru Mihaitza, sa cresti mare sa fi sanatos si sa ai parte de tot binele din lume
Otiliav spune:
Mihaita, multa sanatate si noroc, sa fii voios si iubit!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
40+
Pozele noastre
FELIS spune:
PAXI, OTI.. multumim mult de urari 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI cu intarziere dar din suflet...BIANCA! 
LA MULTI ANI MIHAITA!
Sa cresteti mari si frumosi!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Helau! 
Aseara Amira mi-a facut iarasi "circ" la culcare....
La un moment dat a inceput sa se agite de ziceai ca are un titirez in fund.Lua pernele si le muta dintr-un capat intr-altul de pat...Asta pana cand a fost pe punctul sa vomite.
Cu greu am linistit-o...Ce-o fi asta frate?
Si nici san nu mai vrea...Isi facea greata... Se apropie oare intarcarea?
Sau o fi de vina faptul ca de dimineata a inceput sa tuseasca?
Amandoi! 
Copilasii au primit jucarii si dulciuri.Lui Robert un prieten de-al lui Thomas,evident
si Amirei o chestie,un fel de masinuta,care se impinge. Noi astia mai batranii ne-am pus fundite...ca in zi de sarbatoare.
Inainte de culcare Robert si-a curatat ghetutele impreuna cu tati. Si pe ale Amirei.
Daca l-ati fi vazut cu ce elan curata ghetele alea,de parca ar fi vrut sa fie cele mai curate.
Si la un moment dat ii spune lui Marius:"tati culatza si tu pantofii poate plimesti un CD" 
Apoi a zis ca el doarme in fund,ca sa-l vada pe Mos cand vine.
Si dupa ce-si ia cadoul sufla in trompeta,sa ne dea desteptarea,sa vedem ce-a primit. 
Andreea sanatate multa Sarei! 
Sanatate multa si lui Adrian! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...