LMA! Comori de nov-dec 2004 (192)
Raspunsuri - Pagina 2
try spune:
Oti, simte ca-i vine timpul sa scoata capul afara, de-aia se agita asa, si alex s-a agitat mult inainte de nastere. Eu ca sa suport contractiile la el faceam repetat baie, adica intram in cada plina cu apa ca asa ma durea mai putin. In ziua in care am nascut cred c-am facut vreo 3 bai de-astea pana la ora 4 cand am plecat spre spital. Ultima data am iesit ca nu mai puteam sta de durere si apoi a tinut-o intr-o contractie continua pana la spital, nu mai aveam pauza intre ele.
Off, ce vremuri frumoase. Povestesc zambind si cu mare drag de toata perioada aia. Atunci normal ca nu-mi ardea de nimic, dar 3 zile dupa eram i nstare s-o iau de la capat.
Facem galerie Oti si sa vina bebe pe lume cat mai usor si fara complicatii. Ii pupam de pe acu mobrajorii mari si rotunjori (ca n-o sa poata fi altfel decat asa).
eu deja sunt ingrijorata de starea lui adrian (si eu stiti ca nu ma panichez cu una cu doua). Cred ca a facut reactie de la antibiotic si i s-a inflamat gingia. Un fel de micoza in gura, nu stiu cum sa-i spun, se paote sa faci asta cand antibioticul e prea tare sau ai luat prea mul timp (asa cum pot face femeile infectie vaginala). de luni mananca din ce in ce mai prost pana ieri cand aproape n-a mancat nimic toata ziua (si la cum e el piele si os) si asa mi-a trecut prin cap sa vad daca nu cumva are afte sau altceva in gura de n-a mancat. Si gingia e rosu inchis, nu pare prea umflata, dar dupa cum icnerca sa manance e clar ca e ceva la gingie: vroai sa manance si renunta dupa primele inghitituri. Pana si painea care e alimentul lui preferat, o refuza. Tot ce a mancat a fost mamaliga moale cu cascaval si branza moale. Aia nu trebuia s-o mestece si nu-i face rau la gingie. Azi noapte s-a trezit f des si transpira si parca si un pic de tot de febra a avut (el pe antibiotic fiind de 6 zile). Si azi cand a mers la gradi (ca era zi de gradi) a plans ca niciodata si nu vroia sa-l lase taica-su acolo (ori el mereu s-a bucurat sa meagra la gradi si nici nu-i pasa cand era lasat acolo). A facut de 3 ori kk dimineata, moale evident (mi-a spus educatoarea) si e apatic. Merg azi cu el la pediatru sa vedem ce se intampla (slava Domnului ca aveam programare facuta din timp si s-a nimerit tocmai bine). nu-i normal ce reactie are. Azi dimineata nici nu i-am mai dat antibioticul de teama ca e prea mult pt el. Sper din tot sufletul sa nu preschimbam antibioticul pe alt antibiotic (e pe amoxicilina acum) ca innebunesc, dar pe de alta parte realizez ca nu prea avem alta optiune daca a facut micoza in gurita. Asa mi-a facut si alex si el tot ca reactie la un antibiotic si tot prin antibiotic l-am tratat, numai ca la alex a fost nasol de tot, la adrian e doar inceputul.
FELIS spune:
OTILIA... daca nu prind momentul: nastere ushoara si bb sanatos...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
andreap spune:
Otilia,nastere usoara si o BBlusa frumoasa,sanatoasa si necolici-oasa
..ai grija

Try,sanatate multa lui Adrian
pupici la toata lumea
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
paxela spune:
hai ca uitam sa postez cea mai mare realizare pe ziua de azi
iam pus lui silviu prima plombita, mai avem inca o tona , dar la cat de bine a fost la prma speram sa fie si la restul
am fost la clinica de pedodontie, ia facut-o pe cea mai usoara, sa nu il sperie, ia frezat un pic, ia pus cimentul si cam aia a fost, sa speriat putin de jetul de aer, si sa chinuit tanti putin ca ducea limba dupa ce usca ea, si trebuia sa bage aer iarasi, dar a fost ok pana la urma
si niste poze noiaici
danette spune:
Oti!
iti doresc o nastere usoara si fara nici un fel de probleme.
Astept sa ne dai vesti!
FELIS spune:
TRY... Mihai nu mai doarme in patutul lui de vreo 5-6 luni... Dormea tot in canapea.... dar era veche si rupta, denivelata... Asa ca noua canapea... e mai spatioasa si calitativ... nu se compara...
Sanatate la toti puiutii...
Felis si
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
INVITATIE:
Sambata, 6 dec 08, la implinirea celor 4 anishori... Mihai va asteapta cu mic cu mare la petrecere...
Pentru cine poate... va asteptam cu mare drag!...
Felis si
pozele noastre,
Otiliav spune:
Neata si multumesc de gandurile bune!
Nu cred ca nasc azi, s-au dus toate simptomele mele. Incet, incet imi revin, nu am mai vomat de ieri de la 5, am reusit sa pap ceva aseara si acum de dimineata si ma simt mai in putere. Mai am ochiul si urechea dreapta care ma dor. Mi-e clar ca am luat de la Ana virusul, numai ca ea ca de obicei s-a descurcat mai bine ca mine, poate si pentru ca-i dadusem Oscillococcinum acum 2-3 saptamani.
Andra, Fulgu, e oficial, dopul iar l-am pierdut cine stie pe unde sau poate ca asa umblu eu desigilata
. Cert este ca nu mai e nimic din el pe acolo, mi-a confirmat ieri moasa.
Andra, stiu ca nu te sperii tu degeaba si mai si intuiesti corect care-i problema. Eu n-am experimentat asa ceva pana acum. Ceva ceaiuri caldute poate l-ar ajuta, imi dau si eu cu parerea ca ceaiurile rau nu pot face. Ii place grisul cu lapte sau malai cu lapte si miere?
Bravo Silviu, sa nu te doara vreo plombita.
Adriana, uite ca indigestia fuse de fapt un virus iar eu care am stat nas in nas cu ea nu l-am ratat. Bine ca s-au oprit contractiile si ma pun si eu pe picioare.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
39+
Pozele noastre
monica-elizabet spune:
Buna fetelor
Oti, inutil sa-ti zic ca atunci cand am citit ce a zis onita ca ai contractii am sarit pe pagina 2 imediat sa vad daca ai nascut sau nu
dar vad ca esti desigilata dar inca kinder cu surprize ![]()
sanatate si aveti grija de voi
eveline
si sanatate multa sper sa scapati repede
felis, eu sunt prima ![]()

andreap
cum maai sunteti? sanatate si voua
noi azi avem serbare la alex la scoala si nu am dus-o pe ruxi la gradi sa participe si ea la marele eveniment ![]()
azi noapte iar incepuse behaiala dar m-am trezit si i-am dat repede o lingurita de miere cu propolis si i-a trecut imediat...
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
try spune:
Oti, hai ca a fost alarma falsa, dar oricum, te poti astepta in orice minut sa reinceapa. La mine au inceput la 10 seara miercuri, iar joi la 10 dimineata s-au oprit. Pana la ora 2 cand au luat-o din loc again. Si am nascut vineri la 11:07 pm. Deci cu totul m-a tinut 2 zile.
Tinem pumnii sa vina usor si repede cand te apuca din nou contractiile.
Dopul l-am prin eu, nu-ti face griji... si judecand dupa ora la care a aterizat la mine mi-am dat seama ca l-ai "lansat" in somn. Deci de-aia nu stii tu nimic de el.
Fulgu' cre' ca n-a facut calculul corect la diferentele de fus orar si a ajuns la mine noaptea. Am auzit io intr-o noapte o pocnitura-n geam, am zis ca e de la sampania vecinilor care chefuiau.
Adrian are gurita plina de afte si-l doare de nu va spun. Ieri am reusit si eu sa le vad, pe limbuta are vreo 4 cumulate intr-un loc si una mare pe mijloc, cat un bob de orez. Are si pe gingiute si-a facut 2 si in afara guritei, sub buza de jos. Dr. crede ca e vorba de un virus care daca il contactezi de regula rganismul il tine sub control, insa daca la el a erupt inseamna ca are imunitatea foarte scazuta. Ne-a trimis la sange sa verificam nivelul de celule albe. I-a luat si proba din gurita sa vedem daca se confirma teoria cu virusul (aici ii spune herpes simplex virus, acum ma duc sa dau o cautare sa vad ce-i cu el). A avut o dupa-amiaza mizera asta micu'. L-a chinuit asistenta aia sa-i ia sange, l-a intepat de 2 ori. Prima data i-a bagat acul si apoi misca de el in stanga-dreapta sa nimereasca vena. A plans mititelul de mi se rupea sufletul. Iar la farmacie se miscau tantiile-alea acolo ca melcul sa ne prepare medicatia si el plangea de oboseala, de durere, de foame, de sete etc. Am intrerupt antibioticul cu acordul medicului si avem doar medicatie pt durere. Cum am ajuns aseara acasa cu el i-am dat o doza de codeina si si-a revenit de ziceai ca n-are nimic. Pe seara, inainte de culcare s-a dus efectul si nici lapticul de seara n-a putut sa-l bea. Statea cu canutza in mana si nu-i dadea drumul, dar nici nu bea, semn ca il deranja. Mi-a fost teama sa-i dau din nou codeina asa ca i-am dat tylenol. A marait jumate de noapte prin somn. Asteptam sa-i vedem analizele.
Off, trebuie sa fac ceva sa-i cresc imunitatea, altfel asa o tine toata iarna.