Descarcare sufleteasca
nici nu stiu de ce scriu aici.. sau de ce mi-am facut cont.. pare a fi un cutit invartit in rana..
Poate pentru ca multe dintre voi sunteti optimiste si molipsitoare. Se face 1 an acusi de cand asteptam un sa apara un strumf in viata noastra.
In fiecare luna astept si cand vad ca intreaga armata rosie vine cu tancurile in forta.. imi vine sa imi iau campii!
Pe de alta parte in fiece luna ma simt putin cate putin cu bebe.. luna asta astept cucerirea redutei pe undeva pe 4-5 (deci mai pana sa fie concret) insa am o caruta de "simptome": sani durerosi ca imi vine sa port in permanenta sutien desi marimea lor nu mi-ar impune :), dureri de cap, greata si stare de voma aproape permanenta de vreo cateva zile. Pentru ca mi-am pus sperante mi-am luat un test de sarcina .. si e negativ binenteles...ca oricum e nitel cam devreme. Ma agat de orice frantura de speranta. Mintea imi spune sa mai astept pana pe 10-12 si apoi sa vad ce zice un test... inima insa dicteaza si face tot ce vrea ea.. Stiu ca ar putea fi simptomele unor alte probleme: digestive, nervoase, circulatorii, endocrine dar .. asta e! eu am un fir de speranta .. toanta, nu?
...... sper sa fie bine
Raspunsuri
pisix spune:
Hm, ce mesaj dragut ... ai scris pentru ca te roade gandul asta luna de luna si pt ca te-ai saturat sa-ti tot spui doar tie, iar si iar " Nici acum nu sunt gravida" ...
Sa stii ca toate suntem la fel, optimiste, aparent optimiste sau ... aspirante la optimism (asa ca tine)
Important e ca ai scris, "vorbitul" cu cineva te ajuta sa te descarci, sa te informezi, sa-ti gasesti oameni cu aceleasi preocupari sau probleme ca ale tale
Cu simptomele ... e simplu: totul e in capul nostru !
Daca ne-am putea folosi mintea si pt a ne impune o atitudine pozitiva - am ramane gravide cat ai spune BEBE
Eu iti tin pumnii sa nu te invadeze marea armata !![]()
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Liana30 spune:
io va tin pumnii la amandoua..cu siguranta ca veti reusi
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
adiutza spune:
sharkyalex,
ai descris trairile pe care fiecare din noi le avem... fiecare tanjeste luna de luna la un test cu doua liniute si ne agatam de orice semn care seamana a gravideala, DAR... n-a fost sa fie... nici de data asta... cu siguranta luna viitoare... trebuie sa fie!!!
am dreptate?
...si pe deasupra, pe langa noi e plin de viitoare mamici... la serviciu, pe strada, la restaurant...
inca mai am optimism suficient cat sa merg inainte pana imi voi tine bebelul in brate, indiferent cat va dura...
asta iti doresc si tie: sanatate, multa tarie, optimism si puterea de a continua!

http://tt.lilypie.com/ab3Dp2.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...