LMA Clopotei de ian-febr 2008 (153) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Danuta eu votez pt Fabian si Theodor.imi plac tare mult!
desi daca aveam baiat l-am fi botezat Lucian Octavian

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Avem ceva poze noi..inclusiv masinutza de pompieri

http://good-times.webshots.com/photo/2050743980103538713QghciK

PS PP ca nu e nimic ciudat ca i-am luat masina Clarei nu?! E absolut fascinata de roti..si drept dovada..e singura jucarie care o fascineaza asa mult. Ma gandesc la faptul ca e fata

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

EDIT: Tare as vrea sa aud si parerea Lalei referitor la subiectul asta

Eu o cunosc :-) Lala e pro vaccinuri :-)

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Vijendra K. Singh este unul din cercetatorii care au evidentiat existenta autoimunitatii indreptate impotriva tesutului cerebral ( a creierului) in autism; el aduce dovezi ce incrimineaza triplul vaccin rujeola-oreion-rubeola in declansarea acestor modificari.
Am condus un studiu construit cu grija care sa raspunda la aceste doua intrebari. Pe scurt, am facut doua observatii foarte importante ca raspuns al celor doua intrebari : in primul rand, exista intr-adevar, la copiii cu autism, un raspuns hiperimun si acesta se refera in mod specific la virusul rujeolei (Pojarului) (VR), dar nu si la celelalte virusuri testate [ virusul herpes-6 (HHV-6), virusul rubeolic (RV) si virusul citomegalic (CMV)] si, in al doilea rand, exista o asociere intre anticorpii anti - virus rujeolic si anticorpii impotriva proteinei de baza a mielinei (PBM), adica cu cat nivelul anticorpilor impotriva virusului rujeolic este mai mare, cu atat mai mare este probabilitatea ca autoanticorpii impotriva PBM sa fie prezenti in sange.
Cu cateva luni mai devreme, in acelasi an (februarie 1998), descoperisem ca multi din copiii cu autism au anticorpi fata de o proteina specifica din triplul vaccin rujeola-oreion-rubeola (ROR). Acesti anticorpi virali erau, de asemenea, corelati cu titruri pozitive de autoanticorpi la PBM din creier. Aceasta a fost, probabil, prima proba de laborator care dovedea legatura dintre virusul rujeolic sau dintre vaccinul ROR si autoimunitatea la copiii cu autism.
Toate aceste observatii m-au facut sa avansez ipoteza ca autismul ar putea fi cauzat de un raspuns autoimun declansat de vaccinul rujeolic sau de triplul vaccin rujeola-oreion-rubeola. Din pacate, din cauza lipsei de fonduri, n-am putut sa extind acest studiu si progresul lui a stagnat.
Cand am facut o prezentare stiintifica a primelor mele descoperiri, o conexiune vaccin-autism a devenit si mai evidenta.
Am compilat un studiu de supraveghere a copiilor afectati de vaccinuri care prezentau regresie de tip autist pe baza declaratiilor familiilor acestor copii.
In mod surprinzator, pana la 93% din cazurile raportate au prezentat simpome de tip autism la scurt timp dupa vaccinare ( 52% dupa triplul vaccin ROR, 33% dupa triplul vaccin DTP si 8% dupa ROR sau/si dupa DTP). Restul de 7% cazuri nu erau legate de vaccinuri. Intr-adevar, daca aceste cifre sunt corecte, ele conduc la concluzia imposibil de evitat ca aceste vaccinuri pot declansa autoimunitatea din autism.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Nu exista absolut nicio dovada medicala dovedita stiintific care sa coreleze o posibila relevanta intre ROR=autism. Sunt numai supozitii si ipoteze

In plus acea componenta a vaccinului la care s-a facut atat caz acum cativa ani a fost retrasa si inlocuita tocmai pentru stoparea acestor avalanse de supozitii.

Exista insa o serie de decese dovedite stiintific si cauzate in mod cert de epidemii de pojar.

Asa ca eu intre supozitii si posibilitatea unei boli cu complicatii prefer vaccinul .
Bogdan a fost vaccinat ROR chiar cu seria de care s-a facut atata valva si tot am facut vaccinul, atunci fiind in seria optionala nu obligatorie si l-am cumparat. Andrei il va face si el, fara nicio strangere de inima .

Mai nou in lumea medicala ADHD si boli cu componente autistice par a fi ....fara suparare ...un trend, gen bolile deceniului.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:

Avem ceva poze noi..inclusiv masinutza de pompieri

http://good-times.webshots.com/photo/2050743980103538713QghciK

PS PP ca nu e nimic ciudat ca i-am luat masina Clarei nu?! E absolut fascinata de roti..si drept dovada..e singura jucarie care o fascineaza asa mult. Ma gandesc la faptul ca e fata

frumusica de Clara care se catara peste tot. ati bagat fata in sacul de jucarii .. hi hi hi .. si ce i-a crescut perisorul .. sa stii ca si eva are masinute .. si tare ii place sa le roada si sa le plimbe pe jos .. sa faca brumm brumm .. cu ele ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:

EDIT: Tare as vrea sa aud si parerea Lalei referitor la subiectul asta

Eu o cunosc :-) Lala e pro vaccinuri :-)

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

uite cine ma cunoaste bine

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Poze
Aventuri cu 2 pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor (la pranz) - am innebunit aici

Am apucat sa citesc de Clara, care astrigat-o pe mai - felicitari, bulina! si de ce-a stcris Stancutza de autism; dar eu am inteles ca facea referire la vaccinul ROR nu la cel de 1 an; sau iar am inteles "in gura"?!

La ROR, ma mai gandesc; eu am facut toate bolile copilariei - ca atunci nu exista acest vaccin - si mi-a prins tare bine, mai ales in sarcina, c-am fost imuna.

Am vazut ca fetele se ingrijoreaza de "manechinele" din dotare; eu am citit ca un copil slabut va fi un adult normal dpdv al greutatii; asa ca eu zic, sa nu va ingrijorati, atat timp cat mananca si sunt vioi si activi.

Ancab ei ii dau ceai de la Hipp, care are fructoza si dr mi-a zis ca nu-i pb.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

As vrea sa va cer parerea in legatura cu urmatoarele nume:Nathan,Kevin,Theodore,Eric,Fabian,Matei,Marc,Arthur.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 22+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mie-mi plac Theodor, Marc si Matei.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Roxana ai inteles bine . E vorba de ROR si NU de vaccinul de 1 an care este de fapt un rapel la cel de 6 luni.

Vorbeati de regresie in dezvoltare la un an si dupa un an.
Cu riscul de a mi-o lua dupa ceafa fetelor copilasii acestia nu sunt robotei. Ei nu se dezvolta liniar ca un grafic in ascendenta.
Este absolut normal ca ei sa se axeze pe diverse componente in dezvoltare. Odata progreseaza motric, apoi stagneaza sau chiar regreseaza, apoi se dezvolta cognitiv, emotional , in limbaj etc. La toate aceste componente au perioade de pauza sau regres.
Este normal!
Pana la 3 ani ei acumuleaza o cantitate enorma de informatii . Trebuie sa aiba timp sa proceseze.
Asta nu-i ...doamne fereste ...autism sau componente autistice

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Poze
Aventuri cu 2 pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Monica ce bine ca e Clarita bine! Succes cu dieta!

Isi amintste cineva, noi am facut acest vaccin, se practica pe vremea aceea? sa o intreb si pe mama

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Nu cred ca se facea, ca pe vremea aia toti erau bolnavi de pojaruri si oreion, da oreionul asta e o boala tare pacatoasa care poate lasa urmari grave. Eu zic ca riscurile sunt 50-50. Este clar ca studiile nu au avansat intr-atat incat sa se stie ce e mai bine.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput