LMA Clopotei de ian-febr 2008 (153) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

monica FELICITARI CLARITA MICA!! ce fericita ai facut-o tu pe mami .. nu-i asa ca te topesti toata cand gangureste mama ..
e mai bine sa nu o duci la gradi, lasa sa se faca bine copiii.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

As vrea sa va cer parerea in legatura cu urmatoarele nume:Nathan,Kevin,Theodore,Eric,Fabian,Matei,Marc,Arthur.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 22+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Dana ma bucur ca e totul ok cu tine si cu bebe din burtica. Cat despre restrictiile la mancare o sa vezi ca nu e dracul chiar asa negru. Si eu am tinut toata sarcina "regim" fara paine si dulciuri. Cand chiar pofteam rau mancam smochine si curmale uscate.

Eu votez pentru Fabian si Eric.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Citat:
Monica ce bine ca e Clarita bine! Succes cu dieta!

Isi amintste cineva, noi am facut acest vaccin, se practica pe vremea aceea? sa o intreb si pe mama

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Danke schön.

Chiar..intrebarea e foarte buna: noi am facut vaccinul asta??

Eu zic ca da ca doar suntem vaccinate impotriva pojarului, varicelei etc...sau Nu?! Parca eu stiu ca da..
Probabil nu am facut asa multe in acelasi timp

Mergi la inceput

monica multumesc de intrebare. vad ca merge bine deocamdata. azi este zi de masurare si cantarire. dupa haine simt ca am mai dat jos dar mai am cale lunga pana la target .. vreau sa ajung cum eram eu acum cativa ani .. pe la 64 kg .. sper ca in 6 luni sa ajung acolo.

chiar .. sa-mi fac ticker ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

eu stiu ca vaccinurile de la noi sunt obligatorii,de ce spun asta pt ca cumnata nu a vrut ,nu stiu de ce ,sa i faca nepoatei vaccinul de 3 ani ,parca si daca nu iau trimis acasa la hartii si prostii si telefoane si pana la urma la facut,nu stiu exact dar asa am auzit,si mie imi este teama de vaccinul de un an,am mai auzit na multe chestii nasoale rau de tot ,tot cu trimitere la acest vaccin si autism

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Citat:
monica FELICITARI CLARITA MICA!! ce fericita ai facut-o tu pe mami .. nu-i asa ca te topesti toata cand gangureste mama ..
e mai bine sa nu o duci la gradi, lasa sa se faca bine copiii.

E mortala gaza mica..si poate visez eu cai verzi pe pereti..dar mi se pare ca s-a schimbat enorm de cateva zile.

I-am cumparat o masina super simpatica de pompieri (o sa ii fac o poza)..daca apesi pe nenea soferul pleaca singura. Sincer ma asteptam sa o bage first in gura ..da de unde..sta frate cate jumatate de ora si o intoarce pe toata partile, o studiaza si comenteaza. Arata foarte matura si inteligenta cand face asa

Mergi la inceput

Vijendra K. Singh este unul din cercetatorii care au evidentiat existenta autoimunitatii indreptate impotriva tesutului cerebral ( a creierului) in autism; el aduce dovezi ce incrimineaza triplul vaccin rujeola-oreion-rubeola in declansarea acestor modificari.
Am condus un studiu construit cu grija care sa raspunda la aceste doua intrebari. Pe scurt, am facut doua observatii foarte importante ca raspuns al celor doua intrebari : in primul rand, exista intr-adevar, la copiii cu autism, un raspuns hiperimun si acesta se refera in mod specific la virusul rujeolei (Pojarului) (VR), dar nu si la celelalte virusuri testate [ virusul herpes-6 (HHV-6), virusul rubeolic (RV) si virusul citomegalic (CMV)] si, in al doilea rand, exista o asociere intre anticorpii anti - virus rujeolic si anticorpii impotriva proteinei de baza a mielinei (PBM), adica cu cat nivelul anticorpilor impotriva virusului rujeolic este mai mare, cu atat mai mare este probabilitatea ca autoanticorpii impotriva PBM sa fie prezenti in sange.
Cu cateva luni mai devreme, in acelasi an (februarie 1998), descoperisem ca multi din copiii cu autism au anticorpi fata de o proteina specifica din triplul vaccin rujeola-oreion-rubeola (ROR). Acesti anticorpi virali erau, de asemenea, corelati cu titruri pozitive de autoanticorpi la PBM din creier. Aceasta a fost, probabil, prima proba de laborator care dovedea legatura dintre virusul rujeolic sau dintre vaccinul ROR si autoimunitatea la copiii cu autism.
Toate aceste observatii m-au facut sa avansez ipoteza ca autismul ar putea fi cauzat de un raspuns autoimun declansat de vaccinul rujeolic sau de triplul vaccin rujeola-oreion-rubeola. Din pacate, din cauza lipsei de fonduri, n-am putut sa extind acest studiu si progresul lui a stagnat.
Cand am facut o prezentare stiintifica a primelor mele descoperiri, o conexiune vaccin-autism a devenit si mai evidenta.
Am compilat un studiu de supraveghere a copiilor afectati de vaccinuri care prezentau regresie de tip autist pe baza declaratiilor familiilor acestor copii.
In mod surprinzator, pana la 93% din cazurile raportate au prezentat simpome de tip autism la scurt timp dupa vaccinare ( 52% dupa triplul vaccin ROR, 33% dupa triplul vaccin DTP si 8% dupa ROR sau/si dupa DTP). Restul de 7% cazuri nu erau legate de vaccinuri. Intr-adevar, daca aceste cifre sunt corecte, ele conduc la concluzia imposibil de evitat ca aceste vaccinuri pot declansa autoimunitatea din autism.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna ziua fetele

Sa-mi fie cu iertare ce vreau sa va zic : nu va mai speriati de tot ce cititi sau auziti despre anumite boli , este adevarat ce-i drept ca sunt multe cazuri si pot aparea aceste boli dar daca tot va ganditi la ele , va stersati prea mult . Bucurati-va ca bebelusii vostrii sunt sanatosi , fac lucuri frumoase , vin sarbatorile , implinesc un an de viata etc
Este adevarat ca lumea asta este plina de multe boli grave dar trebuie sa gandim ca va fi bine pentru noi si micutii nostrii .
Are Dumnezeu grija de micuti
dana eu asa alege nume ca : Teodor sau Matei , in general nume de sfinti , copilul este bine sa aiba nume de sfinti fiindca prin aceasta, sfantul devine rugator, ajutator si protector al copilului crestin inaintea lui Dumnezeu, atat in aceasta viata, cat si dupa moarte si la înfricosatoarea Judecata de Apoi. Asta este parearea mea din punctul meu de vedere religios , acum fiecare decide ce vrea pentru copilul sau , sarcina usoara si sa fiti sanatosi
la multe lunite clopoteilor sarbatoriti azi
felicitari celor care spun mama si au inceput sa mearga singurei

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Nu sunt eu experta in domeniu dar am o intrebare ref la articolul pus de Elenutza: daca autismul a aparut ca reactie la anticorpii contra rujeolei ce sa va intampla cu copilul ala daca chiar face rujeola?? Caci atunci bolnav fiind, organismul va produce anticorpi. Va face atunci autism ca rezultat al bolii sau nu??

EDIT: Tare as vrea sa aud si parerea Lalei referitor la subiectul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Citat:

Isi amintste cineva, noi am facut acest vaccin, se practica pe vremea aceea? sa o intreb si pe mama

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Danke schön.

Chiar..intrebarea e foarte buna: noi am facut vaccinul asta??

Eu zic ca da ca doar suntem vaccinate impotriva pojarului, varicelei etc...sau Nu?! Parca eu stiu ca da..
Probabil nu am facut asa multe in acelasi timp

Pe vremea noastra nu se facea trivaccin. De aceea, pe atunci, oreionul, rubeola si rujeola erau boli ale copilariei. Te intreba dr daca le-ai facut sau nu. Daca le-ai bifat, adica. Si pe chestionarele de asigurare de viata inca exista aceasta intrebare.

Daca vreti sa cautati materiale, cautati pe site-uri straine "autism MMR" sau "autism immunizations"sau pe autism.ro ... v-am zis, pareri pro si contra, garla. Cititi daca aveti timp... mie deja imi vajaie capul.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput