LMA Clopotei de ian-febr 2008 (153) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 6
stancutza spune:
Fetele, in ultima vreme am tot citit despre autism. Articole, site-uri specializate, marturii ale parintilor etc. Ma intrebam : cum se face ca majoritatea parintilor cu copilasi autisti au observat O SCHIMBARE (REGRESIE) la copiii lor dupa varsta de un an? Copii care inainte de un an vorbeau, comunicau, erau iubareti etc, s-au schimbat brusc in rau, au inceput sa se inchida, sa nu mai vorbeasca, sa aiba stereotipii etc.
Discutam zilele trecute cu sotul meu si il intrebam: ce se intampla cu copiii la un an? O fi vreun vaccin de vina? (obsesia mea mai veche cu vaccinurile). La un an, organismul unui copilas primeste prin vaccinuri 7 virusi deodata!
Ieri sotul meu l-a vizitat pe profesorul Pavel Chirila, cunoscutul homeopat. Au discutat multe lucruri, iar profesorul Chirila ne-a sfatuit sa nu facem copiilor ROR-ul la un an! Din practica lui medicala multi copii au venit la el cu simptome de autism la ceva timp dupa aplicarea acestui vaccin. Literatura de pe net care face legatura intre ROR (MMR in engleza) si autism e impresionanta, cu pareri de ambele parti...Suficient de studiat pt oricine.
Deci banuiala mea, nefondata medical, ci aparuta ca urmare a observarii unor coincidente, e sustinuta de un cadru medical, si inca o persoana de incredere - pentru mine.
Am ezitat putin inainte sa va scriu pe acest subiect. Nu vreau sa nasc polemici, nu caut nici aprobare, e o invitatie la documentare. Avem dreptul - si obligatia, zic eu - sa cunoastem pareri pro si contra inainte de a lua o decizie. Asta ca sa fim convinse, fiecare din noi, ca am hotarat corect pt puii nostri, indiferent ce am hotarat.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
alina023 spune:
Danutza mie Arthur mi se pare un nume foarte masculin si puternic. Desi pentru un bebic poate parea prea mult, in mod sigur in perioada adulta va fi un nume reprezentativ pt un barbat. ![]()
Anca b nu vad de ce sa nu se poata da produse cu fructoza la copii. Nu am nici o info din sursa sigura insa...e doar o parere personala.
Am vorbit iar cu verisoara mea (cred ca o sa va innebunesc pana naste) si cica doctora i-a spus sa o lase mai moale acum cu sportul...ca are mult cezariene azi si trebuie sa nasca maine. 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
alina023 spune:
Stancutz ma sperii!!!! 

Eu trebuie sa-i fac Anei vaccinul saptamana viitoare.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
monicaa spune:
Neata mamici
E oficial..Clara ramane toata saptamana acasa. Ea se simte bine, astept kaki pe ziua de astazi sa il verific (ieri a fost ok) dar gradinitza sta sa se inchida. A dat virusul in ei, inclusiv educatoarele sunt bolnave. Azi erau 2 inca pe pozitii si ceva din copii > 3 ani care probabil au anticorpi deja. O fi iar vre-un Norro virus.
Sa va spun de Clara apropo de mers si vorbit. De sambata spune si ea MAMA
dar se pare ca ii place asa de mult ca e in continuu cu Mama pe buze si in functie de starea de spirit se transforma in Maaaammaaaaaa lung si plangacios.
Cu mersul nici o sansa: daca o tinem de manute da, de-a lungul canapelei cu multe incurajari si galerie face 2 pasi dar tare nesiguri. In schimb placerea ei cea mai mare e catzaratul: e dezastru iar in casa, perne peste tot, corturi, obstacole etc. Zici ca suntem pe stadioanele alea de exercitii pentru catzelusi
Si are o dexteritate frate ceva de speriat si se ambitioneaza sa se urce, sa se ridice. Deci gimnastica la greu.
Cu greutatea si inaltimea noi facem parte din cei care nu stiu dar evalueaza "ochiometric"
: arata bine, ii merge bine, e ok. Pp ca avem 74-75cm (asta dupa haine) si vre-o maxim 9kg imbracata cu hainele de casa(cantarire aprox eu cu ea si apoi eu fara ea
).
Mai vroiam sa zic ceva...dar prea m-am intins..asa ca mesaj nou ![]()
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
ceska777 spune:
Stancutza,
ma bagi si pe mine in sperieti! 1an e un prag pe care il asteptam cu sufletul la gura: ne dorim de la el copii care alearga prin casa, leaga incet incet cuvinte si....doamne-fereste de altceva!
Ai tu site-urile respective? Macar sa mai citim, ai dreptate. Sotul meu imi venea sa il impusc: cam pe cand avea Benji 3 luni citea el stirile pe ADP si era un articol legat de autism etc si imi trimite mail ca daca Benji ne zambeste e sigur semn ca NU e autist! Imi venea sa il bat! El atunci observase ca zambeste copilul!
Noroc ca pediatrul nostru nu e fan vaccinuri si uite inca o tema sa o dezbat cu el vineri la controlul periodic de un an. Fac lista!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
emabucuresti spune:
Cynthia
ca ne dati vesti despre voi si despre fete!
Dintre numele mentionate, mie c m m imi place Arthur.
Stankuta multumim frumos
, am pus filmuletul dar vroiam sa mai pun si cateva pozici si apoi sa anunt. Pana de ziua lui baby am deadline, hihi. De pe la 7 luni si ceva e filmarea, cam atunci a inceput sa zica asa,la plecare, uneori zice, alteori nu, nu stim daca constientizeaza sau nu, dar ne mandrim tare! Hihi, 'ospatar', l-am tinut cam mult la terase asta vara![]()
Nush ce sa zic despre ror( priorix la gsk banuiesc), m-ai pus pe ganduri. Doctora propusese sa il facem la un an, apoi la scurt timp rapelul infanrix...
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Ellenuta spune:
danutza eu votez cu Theodore, Marc si deviat de la matei - Mathias. 
stancutza sa stii ca si eu am tot citit si m-am ingrozit .. nu stiu ce sa fac cu vaccinul de la 1 an in aceste conditii .. mi-e groaza ...
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
monicaa spune:
Referitor la kg...mersi de incurajari
. Kalosalina, Ceska clar e si chestie de ambitie. Cea mai grea e prima saptamana pana se obisnuieste organismul cu noul regim de viata.
Ieri de ex m-am simtit fantastic..nici nu-mi venea sa cred. Plus ca am bantuit vre-o 2 ore prin Real si n-am lesinat de pofta ceea ce e mare realizare.![]()
Cat despre sarbatori e clar ca nu voi slabi. Important e sa nu pun nimic.![]()
Chiar..Elle la tine cum merge?
monicaa spune:
Stancutza m-ai speriat ingrozitor. <Sincer eu abia asteptam vaccinul de 1 an ca sa fiu mai linistita acum ca am iesit in colectivitate. Caci asta este cealalta fatza a medaliei: unele din boli facute fara sa fii vaccinat au urmari atat de grave incat stai si te gandesti oare care e riscul mai mare??!!
Trebuie sa mai citesc.
emabucuresti spune:
Monica ce bine ca e Clarita bine! Succes cu dieta!
Isi amintste cineva, noi am facut acest vaccin, se practica pe vremea aceea? sa o intreb si pe mama
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)