LMA Clopotei de ian-febr 2008 (153) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 4
ceska777 spune:
Neata,
LAlaD,
iar harnicuta de dimineata?!
Alina023,
faina bona dar chiar rezisti pana sambata fara Anita? Eu nu l-am lasat la bunici cu maica-mea si soacra.
Cynthia,
asa-i ca intri mai des sa ne spui de Octi si sa aflam prin tine de Laura Ioana? Please!
Face puiul meu niste vocalize.... din tarc unde l-am pus in fund dar mai bine urla decat sa se ridice singur in picioare?!!
Asa, mai vroiam sa zic ceva dar.... inca nu mi-am terminat cafeaua.
Fug la Urlatel!
Nu vreti sa auziti cum suna acuma ma-maaaa-mmaaaaaaaaaaaaa!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
ramo eu sper sa fie de la ragait si nu din alte cauze. imediat ce am auzit cat de tare a ragait (ca un om mare, frate) .. mi-am dat seama ca o sa vomite .. si asa a fost .. 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
danonique spune:
Buna dimineata!Felicitari Eleni pt primii pasi!Aseara Albert a plans cam o ora fara sa imi dau seama ce are.Nimic nu-i convenea.I-am dat Nurofen si s-a mai linistit.Banuiesc ca e din cauza dintisorilor.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
22+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
alina023 spune:
Cesckule si eu ma gandesc ca imi va fi greu...insa la cate am de facut cred ca este o solutie foarte buna. In plus parca mi-ar prinde bine si mie doua trei nopti dormite cap coada.
He he...Benji clontsopeste! 
Laurici D...nu ai ajuns la birou? ![]()
Cynthia multumim de vestile despre Laura. Si te mai asteptam cu altele...cand mai ai. Sa le transmiti fetelor iubite imbratisarile si sustinerea noastra! 
Si multumesc fetelor pentru urarile de nastere usoara. Chiar acum am vorbit cu ea si-mi spunea ca are ceva contractii si ca a pus-o doctora sa urce si sa coboare scari. Eu tot mai sper sa mai stea David in burtica pana maine macar, sa pot fi cu ei la marele eveniment.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
NataliaS spune:
'Neata!
mi-e un somnnnnnnnnnnnnnnnn....deduceti voi cat s-a trezit Stef azinoapte...cred ca merg sa bag o 
Alinus, Lala , Grati si celelealte mamici de "trestii"...ne inscriem si noi la aceeasi categorie.
N-am cantarit-o de groaza...i-am zis sotului ca mi-e groaza sa merg sa o cantaresc si el ...relaxat...pai nu merge
; si n-am mers; dar n-are mai mult de 8500 si 75 cm si eu care speram sa ajunga la 9 kg la 1 an.
Ana a avut vreo 8900g la un an, dar ea a avut 4200 la nastere, asa ca pot considera ca Stef e bine...si inaltimea parintilor nu cred ca are vreo importanta - sotul meu are 1.90 si eu 1.67, deci nici unul nu suntem scunzi![]()
Honey - felicitari pentru primul mama - ti-a crescut inima, nu?
Alina - super bona, si a mea e super de treaba, dar din pacate eu nu o pot lasa pe maimuta asta nicaieri pana ii dau tzitzi...si nu da semne de dezinteres deloc...cred ca ne va fi foarte greu sa renuntam.
As fi vrut sa mergem undeva la zapada intre Craciun si Rev, dar ne-am trezit prea tarziu si nu mai gasim nimic prin zona
mai incerc, dar slabe sanse...
Azi trebuie sa merg sa cumpar un cadou pentru fratele meu pe care il cheama Nicolae si nu stiu ce...trebuie sa fac o tura de mall sa vad ce gasesc. Any ideas?
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
danonique spune:
ELLENUTA,ROXANA,KALOSALINA,LALA,GRATIELA,SHOSE,STOISOR,RAMONA,ALINA, EMA
si
de la bebe mic din burtica.Inca nu i-am ales numele si incep sa intru in panica.Cam toate numele care imi plac sunt deja date copiilor rudelor sau prietenilor si trebuie sa caut ceva sa sune bine si in franceza si in romana.
22+
poze albert
danonique spune:
As vrea sa va cer parerea in legatura cu urmatoarele nume:Nathan,Kevin,Theodore,Eric,Fabian,Matei,Marc,Arthur.
22+
poze albert
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique As vrea sa va cer parerea in legatura cu urmatoarele nume:Nathan,Kevin,Theodore,Eric,Fabian,Matei,Marc,Arthur. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 22+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Eu votez cu : Eric si Marc
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!
ceska777 spune:
Danonique,
eu ti-am mai zis: lasa-l pe bebe mic sa isi "strige" el numele! Dupa primul "oaou" o sa isi "spuna" singur pe nume, lasa-te inspirata si va avea un nume potrivit si in romana si in franceza, ai sa vezi!
Abia astept momentul!
Monicaa,
eu cand ai pomenit de WW am vrut sa exclam :"are ambitz, domle!" dar eram intr-o faza nasoala, care mi-a trecut! Deci zic acuma "are ambitz, domle!". Eu n-am, recunosc, sunt cel mai neambitionat capricorn -la cure de slabire!
Cum e Clara?
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
stancutza spune:
Neata zuzici!
Vorbeati de siluete...si noi suntem manechinoase, cu 8.500 la 72 /73 cm. Dar mie mi se pare ca arata BINE. Are si sunculite, mai ales pe copanele si manute, are falcute, ea e o agitata...nu imi fac griji. Iar dupa 6 luni a luat aproape constant cam 300 grame pe luna, e ok si asa.
Iar am vazut poze multe, dar nu mai stiu ale cui, puiuti dulci care se fac tot mai mari si mai frumosi...
VEN! De ce te-ai suparat pe noi toate? 
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei