LMA Clopotei de ian-febr 2008 (153) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 3

alina023 spune:
Bine zis Ema!
Laurici de Piatra, Lala 20 cand puteti dati-ne de veste! Noi suntem aici si va sustinem indiferent de ce alegere faceti voi. Va si va asteptam!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Ellenuta spune:
THEA, PATTI, ANDREEA, STEFAN
LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI SI SA AVETI NOROC IN VIATA!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun

kalosalina spune:
Neatza zuzici!
AJ felicitari ca ai facut-o fericita pe mami!
Creata multumesc pt info despre Webshots. Gata, mi-am luat gandul de la ei
Elle si Angi multa sanatate puiutilor! Sper sa fie doar o pasa mai proasta si trecatoare.
Alina chiar ca ai o bona de treaba...sa o tina tot asa! Nastere usoara sotiei varului tau. Thea, Patricia, Stefan si Andreea
Sa fiti sanatosi, viosi si norocosi!!!
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

emabucuresti spune:
Shosee, imi fusese dor de voi dar uite ca ati aparut!
Speaking of which, Veeeeennn!!! Ce mai fac baieteii tai dulci! Mi-e dor de ei!
Dana ma bucur mult ca totul este bine cu bb mic! ma gandesc mult la voi in ultimul timp!
Eu am ratat baby expo dar vreau la kidex, incepe maine. Se mai anunta cineva acolo?
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

alina023 spune:
Ema, in dimineata asta esti muza mea!
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn!!!!!!!!!!!!!!! Te si te asteptam sa revii!!! Te rog din suflet sa nu fii suparata pe noi si sa intri iar pe forum!!! Ne este dor de tine!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Ellenuta spune:
sa radem nitel
Iacob care locuieste la Tel Aviv ii telefoneaza fiului sau Samuel care a emigrat la New York si-i spune :
- Regret ca-ti stric ziua, dar trebuie sa-ti spun ca eu si maica-ta suntem pe cale sa divortam. 45 de ani de suferinta sunt de ajuns.
- Tata, cum poti sa spui asta??? Si chiar acum inainte de sarbatori! striga fiul sau.
- Nu mai pot s-o vad in fata ochilor, raspunde tatal, ne-am plictisit unul de celalalt, si sunt satul de toata povestea asta, asa ca fa-mi un serviciu si sun-o pe sora-ta Anna la Chicago. Si inchide rapid telefonul. Disperat, fiul o suna pe sora-sa care ramane masca.
- Cum vor sa divorteze? La varsta lor?!? Am eu grija de asta. Si-l suna direct pe tatal ei si-i spune:
- N-o sa divortati!. Nu faceti nimic pana cand eu si frate-meu venim la voi. M-ai inteles? NIMIC! Si tranteste telefonul.
Tatal inchide, si se intoarce spre sotia lui spunandu-i:
- Totul e foarte bine Rebecca, copiii vin sa-si petreaca sarbatorile cu noi si in plus o sa-si plateasca singuri biletele de avion.
Tiganul si tiganca se duc la avocat pt. un divort.
Avocatul: Pirando de ce vrei sa divortezi?
Piranda: Pai domnule avocat uite sotul nu ma mai satisface.
Avocatul: Cum asa? Cati centimetri are?
Piranda: 22 cm.
Avocatul (mirat): Si cu o asemenea marime nu va satisface?
Piranda: Pai 10 cm burta mea, 10 cm burta lui, ce sa fac cu 2 cm...
Nevasta unui ardelean vrea sa dea divort. Ajunsi in fata judecatorului, ea spune:
- De 10 ani sintem casatoriti si inca nu am facut dragoste!
Judecatorul, mirat, il intreaba pe ardelean:
- Ba, tu ori nu vrei, ori nu poti, ori nu stii?
Ardeleanul raspunde:
- De putut, pot; de vrut, vreau, si de stiut, stiu; dar nu vad de ce atita graba...
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun

cynthia_ spune:
Salutare, zuzici!!! Mai scot si eu capul la lumina...
Am citit TOT, multumim de strigare. Nici noi nu suntem la categoria grea, Octi are 74 de cm si 9600g, eu speram sa ajungem la un an la 10kg dar nu cred. De laudat ne laudam cu primul coltisor la maseluta iesit si cu gingiile umflate.
LauraI este la parintii ei, am vorbit cu ea luni, si acolo nu are net.

ramonab spune:
Neata!!!
Ellenuta si Angi, stiti ca va intrebam si eu acelasi lucru.Si Razvi vomita, dar el din cand in cand si doar seara cand ii dadeam cereale.
La fel facea si el, fara sa fie fortat sa manance sau sa faca figuri, pur si simplu la sfarsitul mesei casca gura si bleac afara, tot, fara sa fie deranjat deloc, adica nu schita nici un gest de discomfort.Si i-a trecut de la sine.Nu stiu nici acum care a fost cauza.
Elle, super bancurile, mai ales ala cu evreii.
Alina023 nastere usoara sotiei varului tau!
Roxii, cum mai sunteti?
RAMONA si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 40.Ma bazez pe voi

ramonab spune:
Thea Maria (lauraI), Patricia Alexia (irlandeza), Stefan Cristian (ancasoare),Bianca (adryana 4u), Andreea Bianca (matgravidutz) SA FITI SANATOSI VOIOSI SI NOROCOSI!!!!!
RAMONA si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 40.Ma bazez pe voi

stoisor spune:
ceau fetele cochetele........
sa vedem ...
Elle si Angi si noi am avut episoade de genu, dar cand a fost un caz izolat,de multe ori ,voma odata si gata ca Eva ,dupa ragait iesea si lapticul in jet inapoi dar gata nu se mai repeta.....insa cand a vomat 3 mese la rand ,ea era ok,vesela si zambareata dar a inceput si diareea apoi febra cam in 48 de ore,tot tacamul,a fost enteroviroza.....acuma poate in cazul lui Pupicu mic sa fie doar o indigestie si atat sau un rosu in gat ,parerea mea sa il vada totusi un doc dar nu l-as duce la doc as chema doc acasa,eu m-am dus cu SARA ok si de pe coridoarele alea am venit cu virus acasa.....nu ma mai prind astia curand pe la usa lor ,i chem acasa si gata
Alinus de plus si eu vrea bona aiaSara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA