LMA Clopotei de ian-febr 2008 (153) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Mai mamici de pui mici mici....ce ma fac eu fetelor cu Ana? Este tare micuta. Incep sa ma ingrijorez sa nu cumva sa aiba vreo afectiune care sa nu o lase sa se dezvolte. Am masurat-o aseara si are 71 cm si cantareste 8390g. La 1 an!!! E tare micuta! Si daca ar fi numai asta poate nu m-as ingrijora. Dar se pare ca nu creste. Ea are inaltimea asta cred ca de 2 luni. Unde sa merg? Ce sa fac? De la ce poate fi?

Eu am o prietena care are o fetita de 1 an si 8 luni si e mai scunda si mai usoara la kg decat Patti, dar e din cauza ca fata nu prea mananca, iar prietena mea e scunda, are doar 1.55 m, iar tatal maxim 1,70 m. Imi spunea ca asta vara erau zile in care fata manca doar o piersica , nu vroia nimic, nici lapte......
Fetita ta mananca? Bine? Dr. ce zice?

Citat:
La recomandarea pediatrei ei, celebra Marcu, eu nu i-am mai administrat Vigantol de la 6 luni pana pe la 10 luni jumate. Oare sa fie asta motivul? Spuneti-mi si mie parerea voastra ca ma stresez tare rau cu problema asta.

Eu i-am dat lui Patti Vigantol, doar o luna, de la 3 la 4 luni la recomandarea dr. din Ro., cei de aici nu dau nimic. Deci nu cred ca asta e motivul. Pt. ca Patti are 11.500 gr si 80 cm, dar sotul meu are 1,90 m, deci........

MARINELA

P a t t y - la 10 luni new

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

uite mai jos link (fara spatii) unde poti sa calculezi daca anita e in grafic cu cm si kg.

http://www. parinti .com/modules.php?name=Grafice

Am facut si eu testul, cica ne incadram la IDEAL.
Multumim.

MARINELA

P a t t y - la 10 luni new

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata poftiti la o cafea calda, ceai, lapte sau suc la alegere :

La multi ani Thea , Patricia si Stefan ! Sa fiti sanatosi si voiosi !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

neata Lala.ce e cu tine la ora asta?
da incoa o

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

lala multumim, tare buna

angi se iau in considerare numai veniturile impozitate. dar tu ptr traduceri nu ai platit taxe? eu ptr drepturi de autor platesc in fiecare an.

marinela wow .. ce mare e patti .. mi-e si rusine cu piticania mea ...

pup .. fug la job ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

'Neata fete cucuiete!!!

Lalule, multam de cafea! Buuuuunaaaa!!!

Irlandeza wowww....ce domnisoara mare ai!!! Vorba Ellei, parca mi-e si rusine sa mai spun cat are piticuta mea.
Ana papa f bine, mai ales mancarea. Cu laptele stam noi mai prost. Bea maxim 400 ml/zi si asta in zilele f bune. De obicei bea cam 250-300ml/zi.
Eu nu sunt nici scunda dar nici inalta. Ma rog...am 1.62 iar sotul are 1.84. La Luca insa a fost cu totul alta poveste. El la 1 an avea 12 kg. Pai cum sa nu ma ingrijorez cu maimutica mica??

Danutz!!!! Ce ma bucur ca e colul ok si bebe sanatos!!! Bravo!! Sa o tineti asa pana la 40 de saptamani. Doamne ajuta! Iar cu kg...doar putina atentie. Nu mi se pare ca ai fi luat prea multe. Zic si eu ca Laurici, cu Luca am luat 28 kg si cu Ana 20...iar acum nu mai am nici un gram in plus. Asa ca... nu-ti face griji prea mari pt ca si tu pari a fi tot asa.

Honey bravo AJ!!! E cel mai dulce cuvant pe care il poate auzi o mamica.

Cretuleeee AMR 3 zile, mami!!! Fix cu un an in urma mergeam la Dani la studio sa facem poze cu burtoiul. Tare as fi vrut sa ajung si acum dar.... no se poa'.

Sa va spun ce bona am. Am anuntat-o ca de pe 20 pana pe 5 ian. nu mai am nevoie sa vina si ca o sa-i consider numai o sapt. de concediu din astea, urmand sa o platesc luna intreaga. I-am zis sa considere prima de Craciun. Si ce credeti ca face? O ia pe Ana la ea incepand de azi si mi-o mai aduce sambata. Ca sa pot sta linistita sa fac curat si pregatirile pentru petrecere. Fara sa o platesc suplimentar nimic. Nu-i asa ca-s norocoasa cu asa bona?
Desigur ca ma gandesc deja cum voi sta eu fara piticuta....dar imi si surade ideea de a avea ceva zile libere.

Am tot uitat sa va spun... De ieri este internata in spital sotia varului meu (care imi este mai drag decat un frate...dragul meu) si urmeaza sa nasca un baietel. Iar eu sper sa ma lase doctora sa asist la nastere. Va dati seama???? Si e f posibil sa nasca vineri sau sambata. O sa-i serbam pe amandoi impreuna! Il va chema David pe baietel. Abia astept sa-l vad!!

La multi ani clopoteilor sarbatoriti azi!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multe lunite si la multi ani

Thea

Patricia

Stefan

Andreea

sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

'Neata fete cucuiete!!!

Eu nu sunt nici scunda dar nici inalta. Ma rog...am 1.62 iar sotul are 1.84. La Luca insa a fost cu totul alta poveste. El la 1 an avea 12 kg. Pai cum sa nu ma ingrijorez cu maimutica mica??

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mda, aceiasi inaltime avem si noi in familie, identic . Iar Bogdan tot 12 kg a avut la un an
D'aia avem noi pitici pe creieri cu manechinele astea mici

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Am vezut ceva poze cu clopotei frumusei, nu dau nume ca sa nu se supere cei carora nu am apucat sa le vizionez noutatile.

Am frunzarit si un blog interesant, LalaD

Imi doresc ca fetele noastre cu probleme de familie sa intre pe aici indiferent ce decizii au luat zilele astea, si sa nu le criticam daca nu au luat decizia cea mai corecta dpdv al nostru. Sa intre si sa le sprijinim oricum ar fi situatia, ca tare greu tb sa le mai fie indiferent ce au hotarat, acum in preajma frumoaselor sarbatori ce se apropie.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Taci ca-i bine, Lala! La petrecere, cand ne apuca rau de tot depresia...ne cautam una pe alta ca sa punem manechinele unul langa altul si sa ne mai treaca.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput