LMA Clopotei de ian-febr 2008 (153) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 18
rlc_sandor spune:
buna,cine mai doreste,cine mai pofteste
ramonab,asa e si la noi

am vazut poze si filmulete cu clopotei superbi

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
ramonab spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui stoisor te inteleg asa i si la noi ,eu totusi am scos-o pe Sara dar batea vantu si rapid in casa,azi vad ca nu se ridica ceata deloc ia si tu o carte sau fa ceva ce te mai bine dispune,nu stiu,da le incolo de vase ca oricum tot tu o sa le speli nu?dar mai incolo cand iti revi sa treaca starea de kko
Sara Ioana 15.02.2008************************** POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.2008![]() 7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA ************************** |
Ei, nu-i problema cu vasele ca daca nu le spal eu, le spala sotu
Carte am inceput acu sa citesc din colectia asta de la Adevarul.Inca sunt la prima Notre Dame de Paris de V Hugo.Da si pe aia o ciesc cam o ora pe zi cand doarme piciu.Da nu apuc in fiecare zi.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 10 LUNI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 43.Ma bazez pe voi
roli25 spune:
Mi-am amintit povestea Mariei si am
din nou. Pe atunci eram gravi cu Marc si urma sa nasc la Polizu, dr. meu era seful sectiei si tin minte ca exact in saptamana respectiva am fost la control la cabinetul lui si era f stresat si agitat si m-a certat rau ca m-am ingrasat si ca imi poate cauza la nastere...la momentul ala am plecat suparata ca a fost asa dur cu mine, ulterior am citit pe forum ce se intamplase la Polizu cu cateva zile in urma...
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
ceska777 spune:
Hellou!
Lala20,
ma bucur sa aud ca esti la parinti! Sincer, ma intrebam de ce refuza sa te ajute?! Nu se gandesc la Biencuta? Ei ii e cel mai bine cu mamica ei (ca amenintau candva ca ti-o iau! cum poti lua unei mame formidabile copilul?) chiar daca fara tati; are insa o pereche de bunici aproape! Sper ca vor fi zuze care sa-ti fie pe-aproape oricand ai nevoie mai ales ca esti acum in Bucuresti. Si daca vrei totusi sa fii independenta si ai nevoie de ajutor financiar noi tot aici suntem!
Fetele, unde e subiectul Lalei20?
Asa....
am vazut trei muschetari (cred ca asa le ramane renumele Dariei, Sarei si lui Luca), poze cu o alta Darie blonda si cu ochi de te topesti....mai am de vazut!
Ellenuta,
tipa aia e chiar proasta, nu mai trebuie sa ne punem intrebari! Mai tampiti sunt insa aia care o scot in lume cu numele si sigla lor! Cine sunt?
Nici noi nu am iesit de trei zile din casa tot din cauza vremii: cand a iesit un soare plapand a dormit Benji etc.
Maine avem controlul de 1an la pediatru sa ne tineti pumnii!
Monicaa,
sper ca e mai bine Clara! De la ce Doamne iar febra?
Eu abia astept Sarbatorile chiar daca anu asta nu fac brad din motive logistice. Pe 20 plecam probabil la soacra unde vine si sora mea cu prietenul, cumnatul meu cu familia. O sa fie un Craciun frumos!!!!
Sper sa aibe brad mare sub care sa incapa toate cadourile pentru Benji!!! Apoi in ianuarie suntem cu casa in dezordine ca ne mutam....De ziua mea voi face pachete si voi sorta lucruri!!!!
De copchil se ocupa sotul in dimineata asta; va arat eu cum mai incolo.....
Aha, inca ceva!
Roli,
cum e cu apartamentul cel mare si frumos de care erai incantata? Va mutati, ati batut palma? SPER!!!!!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR=20
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ramonab spune:
Ceska uite aici e subiectul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128728&whichpage=7
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 44.Ma bazez pe voi 
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Hellou! Roli, cum e cu apartamentul cel mare si frumos de care erai incantata? Va mutati, ati batut palma? SPER!!!!! LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! AMR=20 Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007) Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Am batut palma si am dat avans, dar restul nu-l putem plati pana la sf lui feb, urmeaza apoi renovarea ...deci optimist vorbind sper sa ne mutam prin mai 2009!
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
creata2008 spune:
Alinus - AMR 2 zile!!!! 

Roxana - AMR 2 zile pana la rupt turta si AMR 5 zile pana la zilele noastre de nastere!!
M-am hotarat, e clar! Si eu imi rup turta sambata, a doua oara in viata... Chiar as fi curioasa ce as alege!!! Acum, mai inteleapta si mai frumoasa! Hehehehe!
Fetelor, eu sper ca veti avea parte de 2 petreceri absolut reusite, ca Anita si Adela vor fi cuminti si vor alege obiecte ce vor avea rolul de ursitoare, iar voi va veti simti in al noualea cer pentru ca serbati primul an de viata al fetitelor voastre!
Am citit tot, am vazut tot, exceptand filmuletul trimis de Elena(Mariuca doarme si mi-e lene sa ma duc dupa casti), super clopotei avem!
Remarc ca Lala e bine si in siguranta, remarc o discutie despre vaccin - nu am chef si timp sa imi umplu mintea cu ganduri negre, eu voi urma schema obligatorie. Dar tot mintea mea, de data asta partea matematico-logico-statistico, vine si intreaba de acel sondaj, unde zicea ca doar 7% nu au avut probleme din cauza vaccinului. OK, 7% din merele din gradina? Care a fost esantionul, in ce tari, ce conditii de mediu, ce background au parintii, bunicii. As vrea sa aflu o gramada de alte date inainte sa ma pronunt pro sau contra. Cert este ca si eu pot face un sondaj, absolut reprezentativ (!), intre cele cel putin 40 mamici pe care le stiu ca au copii peste 1 an. Si va reiesi ca 100% au facut vaccinul si 100% nu au probleme. Mai mult decat atat, nu cunosc niciun copil autist si, in cercul meu largit, nu am auzit pe cineva ca ar cunoaste o mamica cu un copil autist.
Despre noi... ieri dimineata ii spuneam Elenei ca Mariuca e foarte agitata, nu mai vrea sa stea singura deloc si nu mai apuc sa fac nimic. Asta era de dimineata. Dupa-amiaza, am vazut un coltisor, mic-mic, de dintisor, si deja era mai linistita. Astazi a fost model pana acum. Am apucat sa fac ce nu am reusit in ultimele zile.
Maine ma duc la shopping, pentru Mos Nicolae si pentru ziua mea, de-abia astept!
Mai citesc, ca mai am 2 pagini si poate am timp sa revin!
A, avem si noi blog nou! Inca nu l-am pus la semnatura, dar aici este adresa http://creata-la-patrat.blogspot.com/ Daca aveti chef si timp sa cititi. Deocamdata nu am decat 2 posturi, dar, in ritmul meu de
, pana in Craciun voi avea mult mai multe. ![]()
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Neuronul de pe urma... a alergat ceva de speriat, sa zica si el ce avea de spus! 
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR DE IERI SI AZI, PRECUM SI MAMELOR, TATILOR SI BUNICILOR!
Dana, sincer, mie-mi plac toate variantele de nume propuse de catre tine. Dar Theodore mi se pare extrem de impunator si masculin. Cu toate ca nici Theodora nu suna rau!!! 
Siiiii.... Multumesc din inima pentru masute, astazi ajung si la mine, prin Elena. Mai rar oameni ca tine si tin sa precizez acest lucru.
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, EMILIAPOP 
SA FII SANATOASA, FERICITA SI TOT CEEA CE ITI DORESTI TU SA SE IMPLINEASCA!

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
Asa creste Ioana
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)

.
22.10.2008