LMA Clopotei de ian-febr 2008 (153) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Cristian, Matei, Bianca

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Vazut pozici de Clarita, cei trei muschetari, Daria, puiutii lui Roli...si inca cineva...dar nu mai stiu ...parca-s...care de care mai frumosi si neastamparati

Danonique - felicitari pentru bebelusul sanatos si colul inchis! sa dea DD sa ramana asa pana la termen! Despre nume mie-m,i plac Eric, Marc si imi mai place f mult Filip - ca sugestie

Shose - mi-am reamintit de povestea AndreeiC - cred ca-si priveste cu mare drag frumusetea de fetita de acolo de unde e

Lala 20- felicitari pentru decizie si iti doresc sa ai puterea sa ramai pe pozitie!!!!

Desi i-am promis ca nu mai insist, dau o strigare in gura mare ca mi-e dor de cuscra mea VEEEEEEEEENNNN !!!!! si-un buchet mare de lalele albe!!! sa revii macar pentru cele care te iubesc!!!nu te superi pe mine , da?

Monica - Felicitari Claritei pentru cuvintelul magic si multa sanatate!

Despre vaccin- eu am intrebat ieri pentru simpla mea curiozitate la dr de fam pediatra daca a avut copii autisti , sau copii care sa dezvolte autism in urma vaccinarilor si mi-a raspuns ca in cabinetul lor grupat de 4 medici nimeni nu a avut...in ultimii 30 ani...deci frecventa aparitiei nu cred ca e atat de mare totusi...daca ea nu mi-a spus adevarul; mint si eu la randul meu...

Acum vreau sa corectez ce am zis acum cateva zile despre ghinda mea...mi-am invins ieri teama si am mers cu ea la masuratori - are 9kg si 75 cm...cu o mice eroare, evident ,cantarul arata 9350g imbracata sumar si cu scutec, dar si daca real e 8800g tot sunt foarte multumita, e nesperat de bine
In rest...ok! cu aceleasi treziri dese peste noapte, stat agatata de mine tot timpul, tipat pentru orice, nervi....sa iasa dintii astia ca eu capitulez....

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ceau fetele cochetele.....

am recitit si eu povestea micutei Maria ,mama ei traieste prin ea si sunt sigura ca o vegheaza de acolo de sus,e groaznic,cea mai mare tragedie care se poate intampla......

Elle mai facut sa rad nu gluma,rasu-plansu am fost azi

Moni cum mai e Clarita mica,a mai facut febra?a vazut-o doc?sper sa isi revina ca i groaznic cu piticii bolnaviori

Angi Pupicu cum e ?ok nu?
revin am supica Sarei pe foc

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nati pai e super bine. a mea are 9200g si 72cm (acum o luna). o s-o masor si cantaresc iar cand face 11 luni.

roxanici fata asta e din focsani, a fost colega de liceu cu o colega de-a mea .. imi ziea ca era proasta liceului .. petarda rau de tot .. toti faceau misto de ea ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Elle i petarda,pocnitoare si bomba

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Da chiar, am uitat sa zic ca am vazut-o pe nefericita reporterita, io cred ca era , sau ziceti ca e chiar asa proasta?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 43.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

La multe lunite si anisori! sarbatoritilor de azi: CRISTIAN, MATEI, BIANCA
SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI SA VA BUCURATI PARINTII!

Stiti ce ii place Ioanei sa ii degetele de la picioare, rade in hohote.
ginnette

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

Asa creste Ioana

Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

roxanici fata asta e din focsani, a fost colega de liceu cu o colega de-a mea .. imi ziea ca era proasta liceului .. petarda rau de tot .. toti faceau misto de ea ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Noi am propus s-o angajam la noi la HR, ca s-ar incadra in peisaj!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Asa mi de cida pe vremea asta, e atata de urat afara, in casa e intuneric asa de noros e, e si un pic de ceata si mai si ploua.Mai urat nu se putea.Nici ieri nu am putu iesi cu copilu ca a fost la fel..
Eu nu am chef de nimic, nici sa imi spal vasele din chiuveta, sunt asa de molesita...

RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

te inteleg asa i si la noi ,eu totusi am scos-o pe Sara dar batea vantu si rapid in casa,azi vad ca nu se ridica ceata deloc
ia si tu o carte sau fa ceva ce te mai bine dispune,nu stiu,da le incolo de vase ca oricum tot tu o sa le speli nu?dar mai incolo cand iti revi
sa treaca starea de kko

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Asa mi de cida pe vremea asta, e atata de urat afara, in casa e intuneric asa de noros e, e si un pic de ceata si mai si ploua.Mai urat nu se putea.Nici ieri nu am putu iesi cu copilu ca a fost la fel..
Eu nu am chef de nimic, nici sa imi spal vasele din chiuveta, sunt asa de molesita...

RAZVANICI LA 10 LUNI

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008

Mergi la inceput