LMA Clopotei de ian-febr 2008 (153) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata zuzici!
Ce m-am intristat cu povestea Mariei

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Cristian Bogdan (mary b),Matei (cameliaH), Bianca Maria (aurel cris) SA FITI SANATOSI, VOIOSI SI NOROCOSI!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 43.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

|Emiliapop Sa ai parte de sanatate si iubire!

RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Trebuie sa va multumesc celor care il ajutati pe Razvanel sa castige si sa aiba si el niste jucarii k lumea, votandu-l pe piciulici.Multumim mult mult de tot.

RAZVANICI LA 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Am vazut pozele cu cei trei muschetari...ce frumosi sunt ce-mi place cum se joaca ei pe jos fiecare cu cate o jucarie!!!

Cristian, Matei, Bianca Sa fiti sanatosi, voiosi si norocosi!!!
Emiliapop Sa fi sanatoasa, fericita si tot ce iti doresti!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Neata zuzici. Multumim de Lala D, tare buna e. Ioana nu prea m-a lasat sa dorm, s-a trezit la 2:30-3, cand eu tocmai ce dormisem, s-a culcat inapoi, dar la 4:30 s-a trezit iar (nu maraia sau plangea), ci pur si simplu se legana in patut si m-a trezit, a stat treaza pana la 5:30, intre timp i-am dat putina apa, probabil k ii era sete apoi s-a culcat (pana la 9 dimineata). Noi am fost singure zilele astea, astazi vine tati. Dar fiind singura m-am m trezit pe la 7 dimineata, am avut o noapte .
Ellenuta super tare interviul.
Revin, merg sa o schimb pe Ioana, i-am dat lapticul si am m lasat-o un pic.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

Asa creste Ioana

Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

neata la toata lumea!

danybv, cind am terminat facultatea si eu am zis ca nu mai mai apuc veci de scoli...si uite ca n-a fost asa...m-a lovit damblaua cu masteratul si acuma tre s-o termin...

monicaa, sanatate multa clarei!

cati, ce frumos ca v-ati facut prieteni. intr-adevar e mica lumea.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

lala20, te felicit pentru decizia ta. sper din tot sufletul sa nu dai inapoi si sa mergi pina la capat! curaj!

gabby, multa sanatate sotului tau si atentie mare sa nu va molipsiti si voi!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neat afetelor,

Ieri n-am mai apucat sa scriu nimik - nu vin la munca, de maine pana marti, inclusiv, si a trebuit sa rezolv ce pot.

Am vazut-o pe Daria blondina, pe cei trei muschetari (Daria, Sara si Luca) si pe Ioana - adevarate minunatii!

Am recitit tragedia MAriei - am citit-o prima data acum un an, exact in aceasta perioada; mi-a duc aminte ca m-a afectat asa de tare, ca nu mai puteam vorbi cu nimeni.

Lala20, bravo! felicitari pt hotarare! Nu ceda! Noi suntem aici sa te sustinem.

Helene asta a fost primul lucru pe care l-am vazut dimineata; noi suntem impartiti: intr-o tabara am zis ca este batuta'n cap de proasta ce e, in alta tabara, au zis ca e beata !

Vreau sa va spun ca Buburuza a dormit shnur, de la 20:30 pana la 8:00 (doar cu o mica foiala) - cred ca se pregateste de petrecere (sambata ii rupem turta - ziua ei e marti, dar mai greu sa faci petrecere martea) .

Intreba Ema ieri, dak merge cineva la Kidex; eu as vrea sa merg, dar depinde de pitik cum se trezeste dupa somnul de dimineata; ca trebuie sa ne incadram pana in 13:30 - somnul de dupa-amaiaza.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

neatza si de la noi!!!
super tare faza!!! mersi elle ca m-ai binedispus de dimineata.

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

sa ne amuzam un pic dimineata ..

http://album.apropo.ro/index.php?tree=10&cst_id=28270

NECESITA SONOR!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput