LMA Clopotei de ian-febr 2008 (153) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 15
ancasoare spune:
Lala, daca esti in zona cantemir, esti foarte aproape de parcul tineretului unde stau eu. daca pot sa te ajut cu ceva, cu mare drag o fac.
edit: nu stau in parcul tineretului
stau in zona...
Shose spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Shose, da ce s-a intamplat la ian feb 2006, ca nu am timp sa caut? Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea Povestea nasterii lui Pupi ![]() zicolorata www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=829
uite aici Angi
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ioanact spune:
kalosalina
Ellenuta
rochita urmeaza sa i-o cumpar.
miky_mamica foarte frumoase pozele. E bine ca stati aproape si va intalniti.![]()
Shose, danybv multumesc.

N-am apucat sa citesc tragedia mamicilor de ian-feb 2006 .O voi citi.
Avem si noi poze cu Ioana (de la nastere pana la 7 luni), si un filmulet cum vorbea cu papusa, sa nu va speriati, nu are sunet (de fapt se aude un barait), e filmat cu telefonul si pozele tot cu telefonul sunt facute, unele nu au iesit chiar bine, sper sa va placa, chiar daca sunt multe
.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
Asa creste Ioana
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
AngeliquedeS spune:
Of, Doamne, imi aduc aminte, am citit la vremea respectiva, DUmnezeule, cat am mai plans si acum nu am mai putut citi ca nu rezist
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Ioanact spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Shose
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=829 uite aici Angi Shose si Pipetzica (12.02.2008)Poze Sunt mare Povestea Nasterii |
Am citit povestea trista si tragica a Andreiei, m-a facut sa plang
, cum poate trai fara mama acel copil? In loc sa ne bucuram de zilele care le mai avem , "noi" ne certam sau suportam atatea suferinte (cazul Lalei). Sper sa ii fie bine Lalei acolo unde este.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
Asa creste Ioana
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Lala_D spune:
Buna dimineata, poftiti la o cafea
, o floare
si un pupic
( stiti voi de ce ).
Am vazut poze si filmulete cu clopotei care de care mai dragalasi 
Sa aveti o zi minunata !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!
Ellenuta spune:
lala multumim de
.. tare buna ai facut-o, ca de obicei!! 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ramonab spune:
Neata!
Am citit si eu despre tragedia fetelor de ian febr 2006.Eu nu sunt o fire sensibila, dar acum chiar m-a facut sa plang.M-ai mare tragedie ca asta nu se poate intampla.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 41.Ma bazez pe voi 
ramonab spune:
Am vazut acum si pozicile cu cei trei muschetari care se joace frumos si impreuna si separat.Mi-a placut foarte mult acvariul.E visul nostru sa avem si noi unul, da nu prea avem spatiu, inca.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 43.Ma bazez pe voi 
Ellenuta spune:
sa ne amuzam un pic dimineata ..
http://album.apropo.ro/index.php?tree=10&cst_id=28270
NECESITA SONOR!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun