Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 5
mamiseli_11 spune:
Ramo, A.Alina, sa va traiasca minunile. Felicitari mamicutelor!!
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
babyzapi spune:
Fetelor voi cum procedati cu bebeii dupa baita? ii mai tineti cu voi in sufragerie sau ii duceti in dormitor? ma gandesc ca daca dupa baita, papa si il duc in dormitor in patutul lui, unde e liniste si o lumina difuza incepe sa faca si el diferenta cat de cat intre zi si noapte si in plus se obisnuieste cu un program : baita, mancarica si somn...numai ca imi e drag sa-l tin in sufagerie cu noi pana mergem si noi la culcare...cam de pe la ce varsta se poate vorbi de un program la bebei?
Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008
Primul nostru
alra spune:
ma fetelor, nu va zisei sa nu agitati nimica ca io nu nasc cu una cu doua?!
ma dusei la spital si ma intorsei asa cum plecai: monitorizare, nu tu contractii, totu ok. nu mi-a mai facut control ca cica poa sa dureze chiar si fara dop si abia imi facuse dr ieri. ramane programarea de vineri cand ma vad si cu doctora. daca nu se intampla ceva intre timp...
va tin la curent
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania
alra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Fetelor voi cum procedati cu bebeii dupa baita? ii mai tineti cu voi in sufragerie sau ii duceti in dormitor? ma gandesc ca daca dupa baita, papa si il duc in dormitor in patutul lui, unde e liniste si o lumina difuza incepe sa faca si el diferenta cat de cat intre zi si noapte si in plus se obisnuieste cu un program : baita, mancarica si somn...numai ca imi e drag sa-l tin in sufagerie cu noi pana mergem si noi la culcare...cam de pe la ce varsta se poate vorbi de un program la bebei? Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008 Primul nostru |
de acuma. faci foarte bine asa cu liniste si lumina difuza. noi o aduceam pe laura in sufra si o agitam si apoi nu o mai puteam adormi. tarziu ne-am prins de asta.
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania
mar_ysa_28 spune:
Si eu am o problema cu fructele....nu am mancat decat banane pana acum...as manca o rodie de nu mai pot
Cu botezul mai intreba cineva...noi am stabilit pe 14 februarie de Sf Valentin la Noblesse...la preot inca nu am discutat...aranjamente nu avem nevoie...tre sa vad cu invitatiile..marturiile dar cand o sa am timp...
Proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra
Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/
babyzapi spune:
A;exutza felicitari pt vestile bune de la dr...ca e bebelina bine si grasunica....dar pacat ca se lungeste asteptarea pana iese di garsoniera
Primul nostru
malinas spune:
Ramo, felicitari! Sa fiti sanatoase, recuperare rapida, laptic mult, bebe mancacios si necolicios.
babyzapi, multumesc de incurajari, dar din pacate nu mai recupereaza nimic. Concediu este papat. Asta e necazul, ca ramane doar cu aprecierea sefului ca, vorba aia, a venit in concediu sa munceasca. Dar nu zice nimeni ca daca nu s-ar duce la serviciu l-ar da afara.Stiu ca suna a copilarie, dar mi-am dorit o zi in care sa stam toti 3 acasa...si uite ca de 3 saptamani acest lucru nu a fost posibil, nici macar in weekend. Noi dupa baita, ca am vazut ca intrebai, avem program de masaj si gimnastica, apoi masa in oras, adica in sufragerie. In timpul asta se aeriseste dormitorul. Dupa masa il mai tinem 10-15 minute in sufragerie, in balansoar, si apoi somn (si el si eu). EU adorm imediat ce adoarme el, zici ca sunt programata. De program nu stiu ce sa zic, noi ne chinuim sa ii facem baita aproximativ la aceiasi ora, dar uneori doarme asa bine ca nu-mi vine sa-l trezesc, asa ca ne intindem destul de mult.
Chiar asa...voi cum faceti cu baita, ii treziti pe bebei pt baita sau asteptati sa se trezeasca singuri? Noi am incercat ambele variante, dar el se trezeste doar daca ii este foame si atunci e imposibil sa-i facem intai baie, fiindca este foarte marait.Asa ca, de cele mai multe ori, il trezim pt baita, asta daca nu se intampla sa fie treaz (s-a mai intamplat sa nu doarma de la ultima masa).
alexutza_26, felicitari pt vestile bune de la eco. Nu-ti fa griji ca vine bebelina cand e pregatita.Si mult nu mai este.
mar_ysa, si eu as manca si rodii si gutui si o para. Tot eu intrebam de botez. Unde este Noblesse?
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
babyzapi spune:
Alra se pare ca bebe tau te tine in sah...ii place sa se lase asteptat...apropo, nici nu stiu ce ai din cauza semnaturii...fetita sau baiat?
Primul nostru
babyzapi spune:
Malinas sper sa va bucurati cat de curand de o zi in 3 acasica . Cat despre trezitul pt baita, cateodata astept sa dea el semne ca incepe sa se trezeasca, iar alteori dupa ce are cel putin o ora de cand doarme il iau eu usor in brate, il tin putin si dupa aia hopa cu el pe masuta de infasat, il dezbrac usor, iar el se trezeste si cand se "vede" dezbracat e atat de incantat incat incepe sa gangureasca si face kk si pipi live, in direct, nu plange nici la baita niciodata.
Primul nostru