Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 4
Z_IULIA spune:
FELICITARI RAMO! SA-TI TRAIASCA MICUTA SARA MARIA SI SA FIE SANATOASA SI FARA COLICI! SA AVETI PARTE DOARE DE BUCURII!
Citat: |
citat din mesajul lui spiridusul ora 15:25a venit pe lume sara maria bb de ramo..... felicitari Ramo, bine ai venit minune mica Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007 www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului |
Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008
babyzapi spune:
Malinas te inteleg ca iti este greu ca sotul este foarte mult plecat, dar va recupera aceste zile din concediu care le lucreaza, nu? dulce sa treaca supararea
Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008
Primul nostru
diamisha spune:
Buna seara, ladies!
Felicitari, Ramo, sa-ti traiasca bebelina si sa te refaci repede!
...si cateva sustinatoare peentru fetele care se pregatesc...
Alra, Cherie
Mirtha, bravo!
Carmen, bine ca mai intri, totusi, sa mai stim de tine...
Otilia, ma bucur mult pentru tine ca-ti vine sotul sambata...banuiesc ca abia astepti...si cu ocazia asta, poate grabesti putin nasterea, daca ma-ntelegi ce vreau sa
spun ...ca vad ca altele n-ajuta...
Diana, sa ne spui ce ati facut la cardiolog...
Loren@, sa ne traiasca fetitzele!
O seara frumoasa,
Diana, de Sonia (02.11.2008)
julia16 spune:
Ramo, FELICITARI!
Sara Maria, sa fii sanatoasa si sa ii bucuri pe parintii tai!
julia
37+ + Maria(26.12.2002)
http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq
caterinas spune:
Felicitari Ramo, sa ai o fetita mancacioasa si sanatoasa.
Alra, dimineata parca vad ca ma trezesc si vad ca ai nascut.
Eu tocmai am terminat de facut bagajul. Nu mi-a mai incaput hartia igienica, cred ca o sa merg cu ea in poseta.
36+ Andrei
alexutza_26 spune:
Wooowww...deci sa scoatem agitatele..
Citat: |
citat din mesajul lui alra monicus, e foarte normal am 4 cm dilatatie si pierd dopul, deci ... o sa cam nasc curand frigaruile sunt la cuptor, arata superrrrr ALRA 39+ Vacanta cu Laura in Romania |
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 38+ Theodora
PRINTZUL
AMR 11 ZILE
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Ramo - sa va traiasca printesaaa, sa fie sanatoasa si papacioasa
PRINTZUL
AMR 11 ZILE
alexutza_26 spune:
Si acum sa va zic pe uinde am fost azi....la dr...vreo 3 ore, era super full...
Despre noi - suntem bine, beblina are 3,3kg,tot cu capul in jos, lichid ok, placenta ok.....si inca nu nasc, col inchis si lung de 5 cm......simt ca innebunesc, am senzatia ca nu voi mai naste vreodata
Inca astept!!!!!!!
PRINTZUL
AMR 11 ZILE
mar_ysa_28 spune:
Felicitari Ramo...sa iti traiasca si sa va bucurati de ea...far colici...nu de alta dar pe noi ne-au cam terminat!!
Hai Alra
Felicitari tuturor proaspetelor mamici si multa bafta pt cele care urmeaza sa nasca...si eu impart acelasi sentiment de rusine ca si Carmendu ca nu mai apuc sa va scriu deloc...asta mica are colici si sunt cam zombi...cand o apuca crizele nu ne mai intelegem cu ea.
Fetelor care nu ati nascut, permiteti-mi un sfat...distrativa inca putin pe ultima suta ca dupa aceea nu mai aveti cum....mergeti la restaurant, la salon infrumusetare, cumparaturi...doamne eu nu mai stiu de capul meu...m-am vopsit eu ca nu am cum sa plec la salon, de manichiura si pedichiura ce sa mai zic...cu epilatul la fel am comis-o ca m-am facut cu aparatul (cu lame) si mi-am taiat o alunita si colac peste pupaza mi s-a mai rupt o alunita mica de pe sfarc si uite asa am ajuns la dr si mi le-a facut cu laserul ca cica pot fi periculoase...distractie nu?
Dar ce multumire mai mare cand ma uit la pitica cand doarme...e asa scumpica
Proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra
Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/