Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Babyzapi eu l-am obisnuit din prima saptamana cu un anumit program. Acum, ca nu ne-am tinut asa strict de el, e normal..ca uneori dormea si mai asteptam putin pentru baita..dar cu linistea, lumina difuza si vorbitul in soapta, le-am aplicat de la inceput si a prins repede care este ziua si care este noaptea.
Si pe David l-am invatat la fel si niciodata nu mi s-a culcat la 23-24 cum auzeam pe altii..cand a ajuns la 1-2-3 ani.
La programul de somn, nici acum la 7 ani nu fac concesii..

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Fetelor voi cum procedati cu bebeii dupa baita? ii mai tineti cu voi in sufragerie sau ii duceti in dormitor? ma gandesc ca daca dupa baita, papa si il duc in dormitor in patutul lui, unde e liniste si o lumina difuza incepe sa faca si el diferenta cat de cat intre zi si noapte si in plus se obisnuieste cu un program : baita, mancarica si somn...numai ca imi e drag sa-l tin in sufagerie cu noi pana mergem si noi la culcare...cam de pe la ce varsta se poate vorbi de un program la bebei?

Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008

Primul nostru

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Alexuta parca ma vad pe mine in ce spui tu. Cunosc sentimentul de a astepta nasterea si de a sta la cozile de la cabinet. Dar o sa scapi tu. O sa fie bine. Odhneste-te pana vine bebelina. Dar oricum tu esti antrenata. De la bb 1.

Am pus si eu niste poze.
http://good-times.webshots.com/album/568603949KUuKyF

Fericita mamaica de bebe Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Fetelor care nu ati nascut, permiteti-mi un sfat...distrativa inca putin pe ultima suta ca dupa aceea nu mai aveti cum....mergeti la restaurant, la salon infrumusetare, cumparaturi...doamne eu nu mai stiu de capul meu...m-am vopsit eu ca nu am cum sa plec la salon, de manichiura si pedichiura ce sa mai zic...cu epilatul la fel am comis-o ca m-am facut cu aparatul (cu lame) si mi-am taiat o alunita si colac peste pupaza mi s-a mai rupt o alunita mica de pe sfarc si uite asa am ajuns la dr si mi le-a facut cu laserul ca cica pot fi periculoase...distractie nu?
Dar ce multumire mai mare cand ma uit la pitica cand doarme...e asa scumpica

Proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra

Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/

Mar_ysa, ai dreptate. Sa va spun ce am patit eu, cand Maria avea 3 sapt. Cu vopseaua in cap, m-am apucat sa ma epilez la 2 noaptea si mi-am ars 3 degete de la mana dreapta cu ceara fierbinte. Sotul mi-a spalat vopseaua si am plecat urgent cu taxiul la spitalul de arsi. I-am povestit cu nonsalanta medicului cum am facut, fara sa-mi dau seama ca ora era cam ciudata. Dr m-a intrebat: "Sa te epilezi la ora asta?" Sotul meu a trebuit sa-si ia concediu ca nu ma puteam descurca doar cu mana stanga. Cam in 10 zile mi s-a vindecat mana.

julia
37+ + Maria(26.12.2002)

http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Amalia

Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Malinas cu restaurantele eu am mai discutat despre asta si am dat detalii Amaliei si Fluturasei..am o listuta cu restaurante despre care m-am documentat si am auzit de bine...acum depinde cate persoane ai...Noblesse unde facem noi este un restaurant micut de 50 persoane, pe str Paris langa piata Victoriei dar unul foarte cochet si cu un personal de exceptie, o sa scriu numele restaurantelor si le puteti cauta pe net...Riviera,Planet,Quadri,Noblesse,Newton,Bistro Philipe,Rodon (Hotel El Greco),Rosettya,Contesa, Residence Hotel astea ar fi care au si saloane mai mici pt botez...asa pt mai mult de 100 pers sunt altele si mai frumoase...Hotel Phoenicia, Casa Alsy,Aristocrats Event Hall...etc

Proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra

Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Ramo felicitari mamico ! Sa iti traiasca printesica , sa fie sanatosa si sa te refaci rapid !

Hai Cherie ! Nastere usoara berbecuto !

Alra deci ramine stabilita vineri ?Hmmm...ne dai emotii !

Eliciosu - Elpower multumesc pentru pontul cu uscatorul electric. Sa imi spui daca da randament dracovenia. Ajuseram la 2 pasi sa ne conversam pe forum...!

Alra , Otilia ma bucur pentru vestile bune ref. la fetite. Mici dar puternice . Sanatate !

Diana despre ce cardilog este vorba ? Se pare ca am sarit mesajul asta. Sper sa fie totul ok. Santate si tinem pumnii !

Fetelor eu sunt in viteza cu impachetatul pentru maine. Avem controlul de 6 saptamni si plecam la drum cu Pitica. Pina acum o ora a fost cosmeticiana la mine - o placere dupa o luna jumatate. Mama nu s-a incumetat sa ramina cu Pitica desi aveam lapte la congelator. Si prin urmare maine ne plimbam cu masinica !
Va pup si va urez o noapte cit mai buna !

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ramo, felicitari!!! Sa va traiasca printesa!!!!

Eu nu stiu cand o sa am iar timp sa intru pe forum. Arianna nu a dormit mai deloc azi. Suge 10min energig, lasa tzitzi, o pun in patut si in max 20 de min utla, o linistesc 10min si apoi urla dupa tzitzi. Urla, fug la datorie....

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Ramo, felicitari!! sa va traiasca Sara Maria, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! refacere rapida mamico!
alraiti tinem pumnii. nastere usoara si rapida. hai, poate o intreci pe Amalia.
babyzapi, da iubitica, maine mergem la doctor. si eu sunt nerabdatoare sa aflu ce face bebe si mai ales cat mai are de gand sa stea.
monicus, multumesc. va tin la curent.
Mirtha aveti o adevarata domnisoara. deja doarme singurica. drum bun maine! asteptam vesti bune.

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
36+ Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mirtha - tinem pumnii pt maine...dar totusi nu va fi obositor si cu pitik atat drum, mai e si rece...uuufff, greu....

Alra -deci zici sa mai asteptam cu agitatele.....ok

Hera - vazut pozicile - dulcica foc si grasunicaaa - referitor la nastere ma simt ca un leu in cusca, ca un peste pe uscat...groaznica senzatie....nu am avut-o la prima nastere...

Corina -imi dau seama ce solicitant e...deci tu odihna vei capata cand va face Arriana majoratul, nu??? ...uufff, multi ici poate te mai pun ei pe picioare!!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 38+ Theodora
PRINTZUL

AMR 10 ZILE

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Noi facem botezul la Aristocrats Events pe 1 februarie. Stiti de unde pot cumpara rochite pt botez? O firma specializata in asa ceva? Ma cam oftic ca e duminica, si trebuie sa-l facem de la pranz, dar nu am mai gasit loc.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput