Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Monicabo, nu e recomandat pe ceata sa scoti bebelusul, din cauza umezelii.

Babyzapy, ce e si cu suzeta asta. Acum ne chinuim sa le-o dam, peste 1 an nechinuim sa le-o scotem. Azi o incerc si eu, sa vad daca o ia. Wow, ce program are BB-le tau. Cred ca iti este greu, dar o sa creasca el .

Brie, poate ar fi cazul sa il lasi pe cel mic sa planga un pic, daca esti in mijlocul undei discutii cu cea mare. Nu se intampla nimic, si cea mare are nevoie si ea de atentia ta. Sper ca nu te superi, dar si eu am probleme cu Ana, e geloasa dupa doar o zi. La multi ani pentru Brianna!

Mirtha, cum a fost plimbarea?

Fetelor, noi iar avem problemute. S-a sus sotul azi sa ia externarea. In spital i-au facut analiza la secretia din buric si i-a iesit stafilococ auriu . Acum trebuie sa ii refac analiza si daca iese sa ii dau antibiotic injectabil!!! Ori a luat din spital, ori o fi ce am avut eu in gat. Poate ma duc sa imi fac si eu. Dar poate nu ii mai iese

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterinas spune:

Dupa ce am dat buzna peste voi asa, cu tot felul de intrebari, hai sa ma prezint si eu un pic.
Sunt casatorita de 7 ani si aproape 6 ani tot incercam sa ne inmultim familia. E adevarat ca nu am aplicat decat metoda clasica si cea mai placuta . Pana la urma, incepand de pe la sfarsitul anului trecut am luat teste de ovulatie si aplicam tot metoda aia placuta dar la momentul potrivit. Surpriza a venit inainte de Pasti. Cand mi-a intarziat ciclul 2 zile am stiut ca in sfarsit s-a intamplat. Am dat fuga la "nenea doctoru" care a si ras de mine dar mi-a confirmat, aveam 4 saptamani.
Primele luni de sarcina au fost foarte usoare, nu am varsat nici macar o data, nici greturi nu am avut. Singurele mele probleme au aparut in ultimele luni si sunt durerile de spate si arsurile.

Cam atat in cateva cuvinte,va pup,
Caterina

36+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Amalia, esti draguta dar se pare ca avem fete cu personalitate puternica. Mai sunt 7 ore din ziua de azi, nu cred ca voi naste pe 3.

Eu sunt aproape sigura ca Ana a avut un virus in we si acum l-am luat si eu. De abia ma abtin sa nu , nici o mancare nu imi face cu ochiul ba chiar mai bine sa nu vad mancare si ma simt tare lesinata, m-au luat si durerile de cap de foame si mi-e si frig.
Acum ma voi lupta cu un ceai de menta. AM luat niste Smecta sper sa ma ajute cumva.
In concluzie nici nu vrea sa ma apuce iar durerile ca e nasoala situatia, travaliu imi mai trebuie acum. Daca ma apuca asta este.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

otilia - cu nasterea data trecuta a fost asa: la 9 dimineata m-am internat si mi-au facut injectii. am stat la monitorizare, am citit, am vorbit la telefon cu toti prietenii, n-aveam nimica... pe la 3 au inceput contractiile si s-au fisurat membranele. la 4 mi-au facut un mialgin, asa ca intre doua contractii dormeam la 7 mi-au zis ca mergem in sala de nasteri, m-am urcat pe masa, la 7.10 se nascuse deja dra lia. eficientza maxima
de cate ori ma intreaba cate o prietena cum e sa nasti natural, le zic ca io nu pot sa ma pronunt
cred ca de-asta mi-e si frica pentru maine, ca a doua oara nu cred ca imi mai iese la fel...

mami de si graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Aoleu Otilia pai in conditiile astea, il dau incolo de profit din dat in bobi, si-ti tin pumnii sa nu te apuce acum travaliul..sa te pui pe picioare mai intai!

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Amalia, esti draguta dar se pare ca avem fete cu personalitate puternica. Mai sunt 7 ore din ziua de azi, nu cred ca voi naste pe 3.

Eu sunt aproape sigura ca Ana a avut un virus in we si acum l-am luat si eu. De abia ma abtin sa nu , nici o mancare nu imi face cu ochiul ba chiar mai bine sa nu vad mancare si ma simt tare lesinata, m-au luat si durerile de cap de foame si mi-e si frig.
Acum ma voi lupta cu un ceai de menta. AM luat niste Smecta sper sa ma ajute cumva.
In concluzie nici nu vrea sa ma apuce iar durerile ca e nasoala situatia, travaliu imi mai trebuie acum. Daca ma apuca asta este.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Felicitari si multa sanatate tuturor proaspetelor mamici, bebei sanatosi si fericiti!
La multi ani pentru toate aniversatele lunii si tot ce e mai frumos sa li se implineasca!
Viitoarelor mamici, nastere usoara si minuni sanatoase, refacere rapida si "repatriere" acasa si mai rapida!

Imi cer scuze ca apar asa de rar, dar raportez ca Damian a devenit dependent de imediata mea apropiere. Practic am facut marea greseala de a-l aduce in pat cu noi, si imediat cum ma ridic de langa el, incep urletele, intai usurel, niste maraieli, gradat pana se invineteste. De adormit e aceeasi poveste, trebuie sa il mangai si sa vorbesc cu el, sau sa il pup pe capusor pana se hotaraste el ca a venit momentul sa doarma. De mancat mananca bine, si tzitzi si biberon (noaptea), am ajuns si noi la 4500 gr acum 3 zile, nu mai avem bubite, ochisorii nu mai au secretia aia urata, am inceput sa zambim si sa vedem lumea inconjuratoare. Ideea e ca am observat ca are momente cand isi arunca ochii si se uita cas (cand cu un ochi, cand cu altul) asa ca mi-am intrebat sefa (care e medic pediatru) daca e cazul sa ma ingrijorez de un eventual strabism. Mi-a spus ca trebuie sa stau linistita, 80% din bebei prezinta chestia asta din cauza ca inca nu focalizeaza si nu stiu sa isi controleze ochii. Problema dispare de la sine,daca persista sau se acutizeaza (in sensul ca devin momente permanente si nu mai sunt episoade sporadice) atunci ingrijorarea e intemeiata si se iau masuri.
De vreo doua zile am observat ca e deranjat la stomac si balonat rau de tot, astea se manifesta in special spre dimineata, si pana reuseste sa aibe scaun si sa dea gazele afara e tare marait si agitat.
Eu am fost pe 24 noiembrie la controlul de 6 saptamani, ocazie cu care mi-a si facut papanicolau. Mi-a spus de contraceptie, ce prefer: anticonceptionale, sterilet, prezervativ. I-am zis ca momentan prefer abstinenta, stiu ca e 100% sigura. A ras...eu nu prea, fetelor, mi-e o groaza de nedescris, cred ca nici prima oara nu am fost asa de inspaimantata. Soata rade si zice ca oricum s-a cicatrizat si la el locul (au trecut cred mai bine de 3 luni). Eu nu prea rad, iar curajul e dat disparut in misiune. Oricum, mi-a dat reteta de Excluton parca se numesc,ideea e ca nu mai iau nici o pastila, si asa am ramas balena ucigasa in privinta kg, dar sa mai iau si pastile... Sunt impotriva steriletului, iar singura optiune valabila ramane prezervativul, desi soata are mari rezrve vis-a-vis de el.
Cam asta este. Am pus poze proaspete la semnatura. Crestem si suntem tari in gura ca mama, ca sa fim siguri ca totul iese ca la carte.

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Brie, La multi ani Briannei!! Sa creasca mare si sanatoasa!!

Citat:
citat din mesajul lui brie

Fetelor am uitat sa va spun ca azi e ziua Briannei deci vedeti cum sunt varza cu capul.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 39+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Voi cum dati espumisan?

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Pozele noastre

vezi, de aia nu cred eu in "indigestii" si "curenti". cam tot ce se manifesta violent e viral. ma apuca bazdacii cand ma mai intreaba neamu daca raceste laura sau daca are diaree "da' de la ce?" de la virusi si bacterii, de la aia!

eu insist ca contractiile tale de azi de dimineata au fost de la stomac. asa am avut si eu crampe dupa un laxativ puternic care au fost identice ca intensitate si ca fel de manifestare cu durerile de cand am pierdut sarcina anul trecut.
INSA!- mie mi-a zis ginecoloaga ca crampele de stomac pot actiona si ca contractii, deci pot produce dilatatie si scurta colul.

ALRA 39+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Leeloo, ce scumpete de baiat aveti, te cred ca e bine cu el in pat, deh mirosul irezistibil de bebelus.
Stii ca se vorbeste despre cei trei S normali la copii mici: strabism, sughit si stranut. E prea devreme sa-ti faci griji.
De ce nu vrei sterilet? Eu mi-as pune ca vad ca e beton colul meu, azi la control m-a durut binisor.
Madutza, vezi partea buna si anume ca mai bine ca au descoperit Stafilococul decat sa isi faca de cap si sa nu stiti unde-i problema.
Elilov, scoate biciul acela, poate, poate mai nasc fetele in asteptare, mai ales cele care au depasit termenul.
Oricum remarc ca nu am vazut-o pe Darling azi, oare naste?

Pozele noastre

Mergi la inceput