Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Cherie:

Pt. celelalte fete, nimic inca, pt. ca vad ca nu se materializeaza urarile....asa ca astept.....

Na bine, totusi pt. Vrabiutza si pt. Ocean: , ca sunt la termen....

Si de ce o bagarati pe Anca in fata? Ca e doar la 37+...mai are de asteptat....

Otilia: Pe tine te-a prins mai rau ca e imunitatea scazuta acum...Ana e mai rezistenta ca la gradi e intre virusi tot timpul, de-aia la ea a fost doar voma.... Stai cuminte si Smecta ar trebui sa te ajute...si hidratarea.....

Eu sunt inca racita, dupa 2 sapt. de vit. si ceai si lamaie....cred ca-mi trece dupa ce nasc....

Alra: Tu si cu Dea, ce umblati asa...destupate...

Brie, Babyzapi, Eli: Sa traiasca falcutzele!!!!

Spiridusul: mamica obosita. Nu poti sa-i dai inapoi? Aici ai pana la 90 e zile sa returnezi marfa....Pt. al mare e cam tarziu... Mama ne zicea noua ca a vrut sa ne dea inapoi, dar nu ne-au mai primit inapoi, ca eram ultimii pe raft, la lichidari...asa ca a trebuit sa ramana cu noi...

Caterinas: Si eu am tot un Andrei in burtica...

Eu m-am hotarat sa astept luna plina...deci pe 12....sa vedem acum ce vrea si Andrei...

Andy 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Caterinas, deci e un bebe mult asteptat! Sa dea Dumnezeu sa ai o naster usoara si un copil sanatos!! Chiar asta e numele tau, Caterina?? Asa o va chema pe bebelina mea

Citat:
citat din mesajul lui caterinas

Dupa ce am dat buzna peste voi asa, cu tot felul de intrebari, hai sa ma prezint si eu un pic.
Sunt casatorita de 7 ani si aproape 6 ani tot incercam sa ne inmultim familia. E adevarat ca nu am aplicat decat metoda clasica si cea mai placuta . Pana la urma, incepand de pe la sfarsitul anului trecut am luat teste de ovulatie si aplicam tot metoda aia placuta dar la momentul potrivit. Surpriza a venit inainte de Pasti. Cand mi-a intarziat ciclul 2 zile am stiut ca in sfarsit s-a intamplat. Am dat fuga la "nenea doctoru" care a si ras de mine dar mi-a confirmat, aveam 4 saptamani.
Primele luni de sarcina au fost foarte usoare, nu am varsat nici macar o data, nici greturi nu am avut. Singurele mele probleme au aparut in ultimele luni si sunt durerile de spate si arsurile.

Cam atat in cateva cuvinte,va pup,
Caterina

36+ Andrei

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 39+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andy08
Mama ne zicea noua ca a vrut sa ne dea inapoi, dar nu ne-au mai primit inapoi, ca eram ultimii pe raft, la lichidari...asa ca a trebuit sa ramana cu noi...

mama m-a blestemat: "dea domnu sa ai copii ca tine!"

ALRA 39+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Otilia doua din femeile din neam, matusa respectiv o verisoara au avut probleme cu steriletul, la matusa-mea s-a incarnat si cand i l-a scos, nu vrei sa stii amanunte, iar cealalta nu i l-a fixat bine si asta a urcat prea sus si a avut mari probleme cu el. Ma rog, stiu ca sunt cazuri izolate...dar tot nu ,a conving.

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Caterinas, deci e un bebe mult asteptat! Sa dea Dumnezeu sa ai o naster usoara si un copil sanatos!! Chiar asta e numele tau, Caterina?? Asa o va chema pe bebelina mea[quote]citat din mesajul lui caterinas
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 39+ cu Caterina Sara

Si asta. E al doilea nume. De fapt...Ecaterina ca sunt nascuta de Sf.Ecaterina

36+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Leeloo frumusel tare baietelul . Foarte greu ca s-a obisnuit cu voi in pat...

Madutz sper sa iasa negativ de data asta stafilococul.

Caterinas 6 ani...s-a lasat tare mult asteptat bebita...sau a fost barza foarte ocupata ...dar cu cat e asteptarea mai lunga cu atat e bucuria mai mare. Eu am fost in asteptari 2 ani si nimic si cand nu ma mai gandeam la bebe atunci s-a aciuat la mine in burtica.

ANDREYUTZAAAAA hai mami da-ne de veste ce-ai facut la dr azi...si tu Mirtha la fel, va place sa ne tineti in suspans, asa-i?

Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alina, e foarte posibil sa fie asa. Prea m-a luat dintr-o data si ce am mancat aseara nu justifica reactia. Eu nu am mancat nici mult si nici combinatii ciudate, nici iaurt ieri nu am baut. Moasei i-am povestit ce si cum dar nu si-a dat cu parerea.

In concluzie ma alesei cu o dilatatie de 2 cm .

Ma bag sa fac capitol nou.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Capitolul 137!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Fetelor am un barbat sa-mi traiasca! El e la bucatarie gateste si eu o frec pe net! zilele trecute am gatit eu, acuma el. Noaptea facem cu randul cu trezitul sa-l hranim pe bebe, de-aia inca mai stau pe picioare desi bebe se trezeste des...asta e secretul meu.

Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza

Fetelor, noi iar avem problemute. S-a sus sotul azi sa ia externarea. In spital i-au facut analiza la secretia din buric si i-a iesit stafilococ auriu . Acum trebuie sa ii refac analiza si daca iese sa ii dau antibiotic injectabil!!! Ori a luat din spital, ori o fi ce am avut eu in gat. Poate ma duc sa imi fac si eu. Dar poate nu ii mai iese

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Din spital sigur, si Ioana a avut. S-a manifestat printr-o eruptie pe piele, ca niste cosulete mici. Revin cu detalii maine, azi sunt de serv la bucatarie. Nu te speria, atata tot!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput