Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 19
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vrabiuta multumesc pentru majorete! maine dimineata ma prezint la spital pentru inducerea nasterii. sper sa nasc ca data trecuta, in 10 min mami de si graviduta ![]() |
Whattt? 10 minute, esti de cartea recordurilor? Pai inseamna ca eu de azi de dimineata trebuia sa nasc de cateva zeci de ori
Se pare ca doar Cherie naste azi, cezariana tot cezariana, data este fixa
.Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
39+ Pozele noastre
Olivia26 spune:
Oceanborn
Otilia
Vrabiuta
Alra 
Cherie
Darling
Anca_27
Nasteri usoare, fetelor!
Brianna
sa fii sanatoasa si fericita alaturi de mami, tati si dulceata de Androniki!
Noi suntem bine. Pe Davidutz mi l-am facut medalion
, suge toata ziua. Avem 4620g. A luat 680g in primele 2 sapt dupa ce am venit de la spital si inca 500 g de martea trecuta pana azi, un falcos ce mai! Sunt tare multumita ca papa numai san.![]()
Cat despre zgomote, moama ce ragaieli si gaze trage, ca sa nu mai zic de bombele de kk
Ultima oara a trecut si prin pamper si s-a murdarit tot spatele, cred ca tre sa schimbam numarul la pampers.
Olivia
super happy de
www.flickr.com/photos/8447773@N02/3019693069/in/set-72157604020968642/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Lucrusoare bebe
anca_27 spune:
Nu, nu, eu inca nu vreau pampoane
le las pe veterane inainte, Oti, Alra, Ocean, Cherie, Vrabiuta, Darling, multumesc oricum Olivia 
Maine la 3 am programare la ginec, nu mai am rabdare, sa vad ce gaseste prin zona...
37+
Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
elilov3 spune:
criss si eu zic acelasi lucru ca si fetele mergi la control nu e de glumit cu durerile astea
....eu una nu am nimic zici ca nu am neam de cezariana sunt mai ca balerina....iar la capitolul kg pai nene mai am 6 de dat jos....se duc si astea ![]()
carmendu sarumana multumim de aprecieri 
..nici noi nu stim cu cine alege ..deh tot trasatri de bb mi se pare ca are ...creste el oricum ce era mai imp a luat de la tasu....putza care cand o decalotez i se....![]()
...virilicosul lui mama
oceanborn stiu fetele de gluma pai asa il mai scoteam 

alra 
LA MULTI ANI!!!
Brianna
felicitari fetele pt bb-i falcosi ![]()

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Amalia spune:
Am mai primit un mesaj de la Ramo; "Sunt tot la terapie intensiva, durerile sunt groaznice cu tot cu calmante, m-am ridicat un pic dar ametesc si au mai pus perfuzii. Bebita e bine!".
Am incercat sa o sun, dar n-am reusit asa ca i-am trimis doar SMS.
Multa sanatate iubita si sa te refaci cat mai rapid!
Ce e mai greu a trecut, vei trece cu bine si peste zilele astea!
Ne gandim la tine si te asteptam cu vesti bune si pozici!
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Otilia, Alra mai fetelor, voi zdruncinati tot ce am citit legat de travaliu
...va plimbati asa desiginate si cu "usa deschisa" fara sa se intample nimic..si sunteti la al doilea copil..
.
Eu tot insist ca astazi se intampla marele eveniment 

Daca-mi ies predictiile astazi, imi deschid cabinet si va dau in bobi ![]()

Ami, mamica lui
si
Amalia spune:
Spiridusule te-a ajuns rau oboseala iubita!
Nu mai poate veni nimeni pe la tine in ajutor, macar o data pe saptamana cateva ore? Seara cand vine si sotiorul e mai bine, barem?
Pup dulce!
Ami, mamica lui
si
alra spune:
| citat din mesajul lui Amalia Otilia, Alra mai fetelor, voi zdruncinati tot ce am citit legat de travaliu ...va plimbati asa desiginate si cu "usa deschisa" fara sa se intample nimic..si sunteti la al doilea copil..Eu tot insist ca astazi se intampla marele eveniment ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daca-mi ies predictiile astazi, imi deschid cabinet si va dau in bobi ![]() Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
nu cu mine amalia. daca nasteam azi pe bune ca ma prindeam pana acuma. nu am nici cea mai mica urma de durere. poate de cap ca azi nu am culcat-o pe laura de pranz si e cam agitata.
maine o trimit la scoala, uraaaa!
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania
Amalia spune:
Brie LA MULTI ANI pentru Brianna, sa te bucuri de ea si sa fie sanatoasa!
Uf, e tare solicitanta Androniki
, draga de ea! Incearca totusi sa-ti faci timp si pentru Brianna, chit ca vorbesti cu ea cat timp o alaptezi pe Androniki..
Incet-incet va veti face voi un program si va fi mai bine!
| citat din mesajul lui brie Buna ziua mamicilor, Felicit toate mamicile care au nascut si bebelusilor vostri le urez bun venit pe lume! Imi cer scuze ca n-am reusit sa mai intru, sa citesc sa scriu, dar .......chiar nu mai am timp de nimic, nici macar sa mai beau o gura de apa. Ieri de exemplu am reusit sa bag ceva in gura de mancare pe la 17.30 cand am reusit sa o adorm putin pe Androniki. Doarme cate putin cate 15-20 min ziua si se trezxeste si incepe concertul. Plange plange si iar plange, vrea numai tinuta in brate. Din cauza asta nici durerile de spate nu mi-au trecut, am slabit ingrozitor de mult, arat ca un ogar odios cu cearcane pana-n gura. noptile dorm cate 3-4 ore maxim!!! M-a terminat fizic si psihic. Parca simt ca nu mai am putere cateodata. Dar nu vreau sa ma plang ca o spalatoreasa, o sa trecem si peste asta ca doar nu o dura o vesnicie si la infinit. De ceea ce-mi pare tare rau este ca nu mai am timp de Brianna. Nu mai am timp si rabdarea necesara sa o ascult. nu ma mai pot ocupa de ea in acelasi mod cum ma ocupam. Sunt momente cand vrea sa-mi povesteasca ce face la gradi si in cateva clipe cea mica incepe si plange si trebuie sa ma duc la ea, iar Brianna ramane singura vorbind. ![]() imi vine sa-mi trag una-n cap de necaz pt ca am observat ca nu mai comunicam, s-a inchis in ea. De abia asteapta sa vina tati acasa de la birou sa se joace cu el, sa plece la plimbare cu el. Si-a gasit un sprijin o alinare langa el.In alta ordine de idei moro mou are 5.150 kg, creste ca un purcelus de lapte.Doarme pe burtica, ii place cel mai mult, in brate daca o tinem in picioare incepe si se impinge pana ajunge pe umar, a inceput de o saptamana sa-si tina capul singurica fara ajutor (asta cand nu este obosita), zambeste cand ne ducem la patut si ne vede, pe burta daca o tinem isi ridica funduletul si se incordeaza tare se ridica in manute.....ce mai!!!! o dulceata de capsuni de-ti vine sa o mananci pe paine si nimic altceva. hai ca m-am laudat de zici ca mi-au murit laudatorii offfffff imi cer scuze ca n-am reusit sa mai citesc dar va pup si va imbratisez pe toate. Pupati bebeii si din partea noastra ![]() ![]() ![]() etc etc etcpromit ca atunci cand mai am niscaiva timp liber sa reusesc sa mai citesc si eu. http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki si Brianna |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Miruna Cosmina (13.11.2008)