Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 18
spiridusul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brie Fetelor am uitat sa va spun ca azi e ziua Briannei deci vedeti cum sunt varza cu capul.simona, LA MULTI ANI pt Radu! Sa va traisca sa fie sanatos. Este nascut in aceeasi zi cu fetita mea cea mare mamiseli, asa face si moro mou exact cum spui tu de fetita ta. Mamicile nascatoare de zilele astea va doresc nasteri usoare la toate si sa va recuperati repede.va tin pumnii la toate ![]() http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki si Brianna |
neuronul meu solitar .......
am cautat in arhiva la mess, k nu mai stiam daca pe 3 face 6 ani, sau pe 6 face 3 ani
LA multi ani puiutz de brie... sa fii snataoasa si sa ii aduci lu' mami numai bucurii
LA multi ani Pui de Simona.. sa cresti maaare si voiniiiiic
Ginye nu te mai rade de mine, ca deja sunt pe juma' nebuna
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
vrabiuta spune:
mamici dragi - felicitari tuturor mamicilor care au nascut! sa va creasca puiutii mari, sanatosi si frumosi si sa va aduca numai bucurii!
multumesc pentru majorete! maine dimineata ma prezint la spital pentru inducerea nasterii. sper sa nasc ca data trecuta, in 10 min ![]()
spiridusule - multzam fain ca mi-l lasi pe don doftor liber... promit sa il restitui in stare de functionare maine-poimaine ![]()

hai otilia!!! hai alra!! 

mami de
si graviduta 
babyzapi spune:
BRIE LA MULTI ANI BRIANNEI MULTA SANATATE SI FERICIRE!...SI NOROC!!!
Isabela
lui
Raphael Nicolas 23.10.2008 
Primul nostru 
brie spune:
spiridusule, eu pe de-a'ntregul 
Multu'
edit: babyzapy 
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki si Brianna
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui anca_27 Declar gasit pe hartia igienica bucatica mica-mica de gelatina transparenta.....o fi din faimosul dop? Ca bebelina tot pana-n gat imi e. 37+ Sarapozici _ There is a crack, a crack in everything That's how the light gets in. (L. Cohen) |
100% din faimosul dop
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
malinas spune:
Raportam 3710 gr la 3 saptamani de la iesirea din spital. Adica 510 gr peste greutatea cu care am venit acasa. Nu e mult, dar e bine. Se vede ca a facut ceva falcute.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
bertha spune:
| citat din mesajul lui nov-dec2008 Mav, Iza sunt sigura ca Bertha se bucura de urarile voastre dar ziua ei a fost in noiembrie. Cu ocazia asta am actualizat si sarbatoritele lunii decembrie. Isa ai un bebe grasunel, sa-l manance mama pe el de Basescu mic Mamiseli |
Mamiseli, ai dreptate, ziua mea a fost acum o luna, da' urarile sunt binevenite!

Mav, Babyzapi, nu va stresati, va pup dulce si va multumesc!

Spiridus,
am murit de ras, cum de nu mi-a dat prin cap pana acum?!
Daca reusesti, spune-mi si mie cum sa fac, ca eu pe-al mare l-as "izola" in burtica vreo sapt, cre'ca cei mai fericiti ar fi vecinii!
Brie, La multi ani pt Brianna!
Of, si mie i se pare cateodata ca-l neglijez pe Darius, dar, obiectiv vorbind, nu e asa, Ioana e atat de cuminte, ca am destul timp pt el, totusi, parca nu mai e ca inainte.Simona, La multi ani pt Radu! Sa fiti sanatosi cu totii!

Otilia, nu ne tine in suspans! Mai intra din cand in cand cu vesti.

Alra, de mult vroiam sa te intreb, din ce zona a tarii esti? Ca folosesti f des si f corect perfectul simplu, ceea ce imi place la nebunie, ca eu sunt olteanca forever si mi-am obisnuit toti colegii, indiferent de zona de unde provin, sa conjuge la perf simplu (multi nu stiau, jur) si acum mai scapa si ei cu placere cate un "vazui, observai"
Babyzapi, wow! ce repede creste Raphael!
E clar, se confirma teoria ca mititeii recupereaza f rapid!
Ioana avea luni seara 3550g, deci a "pus" 550g in aproape 3 sapt, socotind de la 3000g cat a avut dupa scaderea fiziologica. Mi se pare cam putin, poate fiindca Darius a crescut mereu spectaculos, da' ma consolez ca papa bine si pare f multumita.
Gata luxul, s-au trezit amandoi.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
bertha spune:
| citat din mesajul lui malinas Raportam 3710 gr la 3 saptamani de la iesirea din spital. Adica 510 gr peste greutatea cu care am venit acasa. Nu e mult, dar e bine. Se vede ca a facut ceva falcute. _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Mama de bebe David (10 noiembrie 2008) http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872 |
Si noi 550g la 3 sapt fara 2 zile, nu mult, dar rezonabil zic eu. La mai mult!

Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
Otiliav spune:
Am dormit 2 ore profund, sigur mi-a pus vreun ac si pentru somn la acupunctura. M-am trezit cam cheauna sa merg la baie dar nu fac nimic. Si nici nu pot manca, am un nod in gat, doar o banana am rontatit dar in reprize.
Important este ca nu mai am contractii, am ramas cu durerea de spate. Iar Bb se agita de zor, nu stiu de unde are atata energie ca de ieri a inceput asa.
Ar mai fi o chestie sa stau 3 zile in travaliu, stiu o mamica in Canada asa la grupa Anei.
copilasilor sarbatoriti astazi! Petreceri frumoase.
Si felicitari mamicilor si puiutilor care au luat bine in greutate
.
Babyzapi, Base zici tu, si el este un baietel asa delicat si frumos. Ma bucur ca ati depasit 3 kg, creste voinicul.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
39+
Pozele noastre
alra spune:
bertha, sunt din bucuresti ![]()
cu perfectul simplu ma dau doar rotunda
oricum ma bucur daca zici ca conjug corect ca de cand imi bagai olandeza si spaniola in cap peste engleza de o stiam cand am plecat de acasa unele notiuni de romana nu mai imi sunt asa familiare ca inainte
sau cel putin asa zic gurile rele, mie mi se pare ca scriu si vorbesc perfect corect ![]()
am obosit... am strans niste rufe si le-am dus pe sus si ma simt de parca am urcat muntele. acuma ma apuc de strans jucariile fi-mii - 1001 jucarii si jucarele care trebuie recostituite fiecare in setul unde apartine ![]()
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania

deci vedeti cum sunt varza cu capul.
37+