Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna!
A mai nascut cineva?
Ieri am vazut ca a nascut A.Alina felicitari sa treaiasca micuta Raisa!
Malinas, deci papa cam de toate dar moderat Ma, cu serviciul, cam asa a fost si la noi, aglomerati tare, si sotul a trebuit sa se duca, cu toate ca ar fi vrut sa ramana o saptamana acasa cu noi...doar in zilele cat am fost la spital ce a mai putut misca, cat sa mai treaca pe la mine... Si noi suntem cu doi, noroc ca ne ajuta parintii, ami trec pe la noi cand pot. Lasa, ca vin sarbatorile si atunci veti fi cu totii!
Alexutza, de nascut nasti sigur..nu ramane bebe acolo for ever Lasa, ca o sa fie bine!

Am si eu o intrebare: avand in vedere anotimpul in care s-au nascut bebeii nostri, voi cum ii scoateti afara? Pe vremea asta ii scoteti de exemplu? E ceatza...Frig nu ar fi, dar e cam umezeala...
Noua ni s-a zis ca de la 2-3 saptamani de viata sa o scoatem pe Ana Maria, si ieri, ca a fost frumos, am iesit prima data cu ea...cam 30 min pt inceput. A fost f frumos si soare, si astazi vedeti si voi cum e...vorbesc de Bucuresti...
Voi cum faceti?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oaanna spune:

Buna fetelor!
N-am mai reusit sa intru ca pitica imi ocupa tot timpu, tipa non-stop..e cam rasfatata. Apropo de asta va rog sa ma treceti si pe mine pe prima pagina:
Data nasterii 27.10, Daria Alexandra, 3,180 kg, cezariana de urgenta, 39 s

Am o mare intrebare la voi (cele care ati nascut de ceva timp). Ce metoda contraceptiva folositi?
Din ce am citit alaptatul nu reprezinta o metoda, mai ales ca eu o hranesc mixt. Iar doctorul meu (pt care am numai cuv de "lauda") mi-a zis k pot sa iau yasmin. Iar pe prospect scrie clar ca nu e indicat in cazul alaptarii. Stie cineva sa imi zica exact daca ar trebui sa ma protejez de la inceput(acum am 5 sapt de la nastere) si daca exista pastile indicate, care nici sa nu influenteze cantitatea de lapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am revenit!
Vesti de la moasa. Onoare mare, mi-a facut control, cred ca si-a dat seama ca nu plec din cabinet fara sa stiu ce face colul. Sunt dilatata 2 cm, dopul l-am pierdut din nou si nu stiu cand, capul nu este chiar la iesire (ma asteptam pentru ca nu simteam intepaturi ca saptamana trecuta).
In concluzie mi-a zis sa merg acasa, sa iau un paracetamol si sa incerc sa dorm si sa mananc (am uitat sa va spun ca m-am rastit grav la toaleta dupa ce am baut o cana cu lapte, livrez azi pe toate partile ) ca voi avea nevoie la faza cu push push de multa energie.
Am facut si acupunctura si deja ma simt obosita si vreau nani plus ca s-au mai rarit dupa ce am facut dus.

Asa ca ghici ghicitoarea mea, nu se stie cand nasc, face cineva pariuri ?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Ramo, Alina - felicitari mamico! Sa va traiasca minunile, sa fie sanatosi si norocosi!

Si majorete pentru fete: Darling, Oceanborn, Vrabiuta, Alra, Cherie si Ooootiiiiliiaaa

Ieri am fost si noi la dr - Herghe mi-a verificat doar colul si s-a uitat pe analize (care sunt ok). Nu vroia sa facem eco - cica mai e putin si o tin in brate, ce mai vreau de la el acum? Io nu si nu, ca vreau sa o vad, pana la urma s-a conformat omu', nu s-a pus cu nebuna :)).

Bebelusa e in prezentatie pelviana, statea cu picioarele si mainile la cap (cam asa cum fac sportivii la sariturile in piscina), are o circulara laxa de cordon, placenta e functionala, IR-urile bune, colul inchis, membrane intacte, contractii normale (i-am zis ca s-au inmultit, am cam 7-8 reprize pe zi, cica e normal daca sunt nedureroase) si ca n-avem nici un motiv sa ne temem ca s-ar declansa nasterea mai devreme. Bebelusa mea cam sughita in ultimul timp si i-am zis ca am citit ca nu e tocmai in regula - daca sughita des si are circulara, ar putea fi un semn de suferinta fetala zic astia in " La ce sa te astepti cand esti insarcinata". A zis ca e o tampenie si ca faptul ca sughita inseamna ca are aparatul digestiv ready ( s-a uitat si el atent si mi-a zis ca deja secreta bila ?! deci aparatul digestiv e matur si pregatit de nastere :)). Suferinta fetala se manifesta prin diminuarea miscarilor fetale, ceea ce nu e cazul la noi (chiar e foarte activa in ultimul timp, mi-a facut tocanita toate maruntaiele). In concluzie, a zis ca totul va fi bine, mi-a zis sa ma linistesc si eu zilele astea, si psihic (cred ca i-a fost frica de mine un pic :)) si fizic, si ca cel mai important e sa fiu odihnita si relaxata, atat pentru mine cat si pentru bebe. Cu Dumnezeu inainte. Deci sunt calma ( calm, calm ....) incerc sa nu mai caut probleme acolo unde nu sunt si astept cu nerabdare marele moment.

Asa ca intalnirea cu nenea dr a fost scurta si cuprinzatoare - as fi vrut si eu sa ma mangaie un pic pe cap si sa ii plang mai mult pe umar, da' nu mi-a iesit ;)). Joi ne vedem si cu faimosul Steriade, anestezistul, fixam ultimele detalii si .... gata. In 2 saptamani ne tinem in brate .

Si azi schimbam semnatura - suntem la termen 37 saptamani !

Va imbratisez cu drag pe toate !
Ma duc sa citesc din urma, vad ca ati scris muuuult de toot!

Madi 36+ Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mah oceanborn zici ceva de bici stai asa ca acum ail scot...hai mai fetelor lasati si pe fata noastra draga sa o comita.......iti spun eu nu nasteati ca nu intrasem eu sa va fac galerie pai se poate tocmai pe voi sa va pierd [prieteni]
bravegirl....si eu anunt cu mandrie una bucata bb ragaitor si vanturtos de zici vb mirthei ca a dat gata nush cate beri..si varza
babizapy eu pot sa spun ca nu ii fac baie zilnic lui bb...zau nu sunt de acord....oricum baia o fac la el in camera dupa care ii dau sa pape, si la nani cu el pana la urmatoarea masa....
Mirtha bafta maxima azi la drum cu pitika numai bine iubita
otilia bafta azi la moasa
am plecat urlator la control

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Eli iubita bine ca mai rupi putin timp sa intri... si pe tine si pe bebe Dimitrie cel grasunel. Inca nu ai reusit cu "imblanzirea scorpiei" a?

Mirtha bafta la control azi si sper sa nu va dea batai de cap Pitica pe drum! Sa ne aduci numai vesti bune

Cata_miky eu nu alaptez si o sa iau anticonceptionale...de sterilet mi-e groaza...

Anka ce-am mai la faza cu ragaitul lui bebe si tu te-ai repezit la sot.

Criss nu stiu ce sa zic, dar nu mi se pare normal sa te doara operatia dupa 2 saptamani. Eu din a 10-a zi nu am mai avut nici-o durere...ba mint...m-a mai durut in ziua in care mi-a scos firele atat

Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Am revenit!
Vesti de la moasa. Onoare mare, mi-a facut control, cred ca si-a dat seama ca nu plec din cabinet fara sa stiu ce face colul. Sunt dilatata 2 cm, dopul l-am pierdut din nou si nu stiu cand, capul nu este chiar la iesire (ma asteptam pentru ca nu simteam intepaturi ca saptamana trecuta).
In concluzie mi-a zis sa merg acasa, sa iau un paracetamol si sa incerc sa dorm si sa mananc (am uitat sa va spun ca m-am rastit grav la toaleta dupa ce am baut o cana cu lapte, livrez azi pe toate partile ) ca voi avea nevoie la faza cu push push de multa energie.
Am facut si acupunctura si deja ma simt obosita si vreau nani plus ca s-au mai rarit dupa ce am facut dus.

Asa ca ghici ghicitoarea mea, nu se stie cand nasc, face cineva pariuri ?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre

colul cum e? inca lung, sau s-a scurtat?
mai, tu nu ai avut contractii de diaree?

ALRA 39+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

HAI, OTILIA!!!!!!!!!!!

Mami fericita de baieti: Sebi (4 feb 2004) si Antonio (27 oct 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oaanna

Buna fetelor!
N-am mai reusit sa intru ca pitica imi ocupa tot timpu, tipa non-stop..e cam rasfatata. Apropo de asta va rog sa ma treceti si pe mine pe prima pagina:
Data nasterii 27.10, Daria Alexandra, 3,180 kg, cezariana de urgenta, 39 s

Am o mare intrebare la voi (cele care ati nascut de ceva timp). Ce metoda contraceptiva folositi?
Din ce am citit alaptatul nu reprezinta o metoda, mai ales ca eu o hranesc mixt. Iar doctorul meu (pt care am numai cuv de "lauda") mi-a zis k pot sa iau yasmin. Iar pe prospect scrie clar ca nu e indicat in cazul alaptarii. Stie cineva sa imi zica exact daca ar trebui sa ma protejez de la inceput(acum am 5 sapt de la nastere) si daca exista pastile indicate, care nici sa nu influenteze cantitatea de lapte?

eu stiu fete care au rams gravi la 6-7 sapt dupa nastere...so........

la fel, stiu ca exluton este singurul anticonceptional care se gaseste la noi i ntzara si care este ok in timpul alaptarii..
medicul meu mi-e prescris microlut... l-am injurat o saptamana.. nu se gaseste la Romanica

io vreau sterilet.. claaaar... doar ca o las mai intai pe vrabiutza sa nasca, si apoi ma duc si io la control :) ca sa nu ii tzin medicul ocupat

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Oana, yasmin si multe alte AC nu sunt indicate in perioada alaptarii. Nu stiu de ce medicul tau ti le-a recomandat. Daca nu alaptai era ok.
Singurele AC indicate in cazul alaptarii ar fi exluton-ul, sau orice alt anticonceptional doar pe baza de progesteron (fara estrogen - ala ar fi "buba"). Mai consulta un alt medic daca e...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008

Mergi la inceput