Puiuti de randunici!(153)
Raspunsuri - Pagina 5
bubu05 spune:
Simo, saraca de tine! te cred ca te-ai speriat tare...of, saracutul Sam...bine ca stii macar ce are si tratezi!
Am vazut si eu iepurasul lui Ralu
Fetelor, am intrat pe mail-ul comun, credeam ca gasesc un nr de tel al lui Ccris...dar nu e...nu are nimeni nr. ei sa-i trimita un sms?
daca tot eram acolo i-am trimis un mail Papacioasei , poate da si ea un semn
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
Adriuta, in casa sau afara?? in casa sunt 24 de grade , afara 5. De ce?
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluca2107 avem si noi caciuli cica Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) poze |
haioase toate!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
am vazut si eu caciuli de Matei de Ralu
Ursu, tu nu ne mai iubesti???
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
mami_papatot spune:
Buna seara mamici si puiuti ! De cand nu ne-am mai auzit...Domane cat a trecut!
AStazi am dat sa intru pe forum (pentru prima oara dupa luni bune) dar nu reusam asa ca am abandonat...m-am luat cu treburile mele si asta a fost...si dupa ce dau eu un send/receive pe outlook, ce sa vezi? bubulica ma cheama la apel si-mi transmite ca randunicile imi duc dorul
Si mie mi-a fost tare dor!
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]
mihatp spune:
simo dragu' de sam! ce-o fi chinuit saracu, si tu ce speriata cred ca ai fost! sper sa fiti bine, sa fi trecut ce-a fost mai rau.
eu nu stiu ce am dupa atatea zile libere...cred ca nu prind bine, dar sunt tare obosita, ma doare spatele de mor. iar Luca a avut si el ceva la stomacel ca a fost fara stare, marait rau, n-a vrut sa se joace, n-a vrut sa doarma desi pica de somn. cand i-am dat de mancare la 6 atata a impins, de credeam ca ii ies ochii, si nimica. impingea de mi se facea mila, dupa care mai lua o imbucatura. pana la urma s-a linistit, dupa ce a facut un kk, cantitate de adult aproape.
la serviciu m-am ocupat si de ideea cu maternitatea. pana acum lumea super incantata. am sunat si la spital si am vorbit cu dc.sefa de sectie nou nascuti (cea la care merg cu Luca atunci cand vreau o opinie de profesionist). este incantata, dar va trebui sa colaborez cu sectia de pediatrie ca la ei nu stau copii (max 10 zile). ramane sa discutam. e bine ca am deschidere din partea tuturor. avantaj, directorul nostru a terminat psihologie ca prima facultate.
deci e bine.
alt proiect pe ziua de azi: am luat interviu de la o detinuta condamnata pentru omor (asupra partenerului), pe baza caruia o sa vorbesc maine la un simpozion. am o teorie, inca neverificata stiintific, doar empiric, femeile omoara ca ultima solutie de a iesi dintr-o situatie de violenta in familie. si cea de azi, a fost casatorita 14 ani, nu s-a putut desparti de frica, o ameninta ca ii omoara pe copii, pe ea, apoi da foc la tot. oameni de la tara, cred ca a luat in serios amenintarile. de fapt de curand si la stiri au fost prezentate cazuri in care si-au dus la capat amenintarile.
spune ca ce a durut-o cel mai rau au fost bataile incasate de copii. povesteste ca nu o lasa sa aiba grija de ei cand erau mici, trebuia sa-si faca treaba in principal, nu sa aline plansul copiilor.
e o femeie simpla, deschisa, de la tara, franca.
sa-mi tineti pumnii maine de la 11,30.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
mai ce m-am intins!
mami_papatot a iesit la apel!
mai trebuie s-o scoatem si pe Ursu
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mami_papatot spune:
Nu pot sa spun ca ma simt straina de voi pentru ca ne leaga atatea amintiri frumoase...dar mi se pare asa ciudat cand citesc franturi de genul "te cred ca te-ai speriat", "am vazut caciulita de ...."...pentru ca SUNT PE DINAFARA .... si nu spun ca voi recupera pentru ca nu am cand...de bine de rau m-am mai linistit de vreo 2 saptamani, in sensul ca al week-end-urile libere de evenimente, dar in cursul saptamanii e teroare...s-au terminat nuntile si botezurile dar au inceput solicitarile pentru sarbatorii si pentru evenimentele din 2009, asa ca da-i intalniri, da-i drumuri, da-i oferte...OFFFFFFFFFFFFFF! Ma bucur, ca doar asta mi-e job-ul, dar regret clipele pierdute ... clioeke cand nu am fost langa bebe...
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]
luny spune:
i-am trimis sms lui Cris...nu mi-a raspuns pana acum..sper sa fie ok..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Salutare pe-nserare
Eu azi n-am stat, iar n-am stat...dupa cum niciuna nu stati dar nu va vaitati ca mine Am fost si noi afara vreo ora si apoi la traditionalul Auchan , unde am zarit-o (pe-un ochi de geam curat) pe Floriio care tocmai pleca cand eu intram ...am dat iama in pampersi , am rupt bineinteles un bax sa ma asigur ca aia sunt si am luat doua baxuri ca sa-mi ajunga...Bubulesa traiesti sa-ti dea Dumnezeu sanatate !
Vladutz a adormit in caruciorul de Auchan p-asta n-ati mai auzit-o nu? Cadea intr-o partea efectiv, m-am crucit si eu...am facut ca toate alea, doar doar se trezeste...lemn tata asa ca l-am carat in brate si pe el si pampersii ...altfel e bine, ochiul s-a invinetit de zici a fost la box (pleoapa inferioara) dar nu-l doare, ca se freaca la ochi si nu zice nimic ..
Am ras de ma doare burta de aventurile lui Geckosi pot sa spun ca abia acum am inteles pe deplin de ce a ales sa plece atat de departe de casa Imi pare rau ca te necajesc dintosii si ca nu vei mai sta cu noi dupa ce vine soacra dar indraznesc sa sper ca macar o poveste scurta si nite poze de la botez vom vedea Nu? Ca de slabitul tau accelerat nu mai zic nimic Fii si tu mai buna
Lianaaproape ca am inteles si cum vine treaba cu slabitul/ingrasatul ...4 capucino si niste parmezan , hm Buna dieta , n-am ce spune ...
Vio sa pupe mama baiat frumos ce-am vazut eu, chiar asa mofturos cum e el Mi-a placut si americano-romana ta Si sa stii ca are dreptate Luny, se poate si mai rau...doar ca la noi, cand mananca, mananca nu se incurca si pe urma se zvarcoleste de zici ca nu-i acelasi copil
Alicebrrr, mi s-a facut pielea de gaina...bine eu de mult banuiam ca unii profi nu-s tocmai sanatosi la cap, dar chiar schizofrenici cu acte in regula Nu mai comentez ca tot ce face statul asta face cu si nici nu ma mir daca parlamentul e plin de agramati, cantareti si circari ...nicio sansa de mai bine in curand....oricum, povestea mea era doar o explicatie mai ampla asupra viziunii mele unice, deformate si gresite in ceea ce priveste varsta, felul si aspectul profelor de franceza...iar surpriza oferita de voi, repet, a fost dintre cele mai placute
Simo ce sa pateasca bietul Sam ma Sanatate multa si sa vina repede
Tuchigarantat peste vreo 10 o sa ai si tu masina ta, dar vine la pachet cu firele de par alb si cu durerile de spate Te bagi? Asa e viata, nedreapta uneori Bafta la interviu, bun si ca exercitiu, macar iti formezi o imagine ...of!Felicitari insa pentru ideea cu Viena ...e sublim, sunt convinsa ca-ti vei clati creierii...acum de Craciun plecati? Sau dupa?
Arielnu m-am transformat, asa eram Kilele in plus le pastrez doar ca sa maschez o aparenta de om bun
Adriutadar ce galigan ascunzi tu acolo mama? Urmasul lui Decebal, sa le arate lor de yankei prapaditi
Mihuspor la diversificarea cu peste (peste oceanic as zice) si nu mai plange mami la poeziile Adriutei , ca nu-i asa cum zice ea...e cum zic eu...NASPA adica ! (sa te vad daca stii ce inseamna naspa)
Kyadin pacate eu izbugnesc...mai am multe de ajustat la caracter , o sa fiu ca magarul lu' ala...cand in sfarsit a invatat sa traiasca fara sa manance a murit Nu-ti face griji cu greutatea fetii, asa am patit si noi...la 5 luni a intepenit cantarul si in urmatoarele 4 n-a mai luat decat 1,4 kg in total ...acum e bine, nu mai e gras Noroc cu el, da bine la imaginea familiei ca restul suntem grasi spre obezi
Lunymuci galbeni nu suna bine...io zic sa cercetezi daca nu cumva trebuie si un antibiotic mic
Ralucaam vazut un pici cu urechi roz si caciulita cu barbie Nu va radetima de copil Al meu azi se uita f incantat la caruciorul de jucarie al unei fetite ..tztz..n-are sa vada
Ursuleatovin dupa tine acusi
Zozeeeeeauzisi ca te strigai?
Va pup si revin mai pe seara...daca n-oi pica rapusa , ca aseara
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze