Puiuti de randunici!(153)
Raspunsuri - Pagina 6
luny spune:
ia te uita:mami.p!!!bravos, aiu aparut nitel pe la noi!!ce face Honey?pozeeeeeeeeeee!!!!!!!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mami_papatot spune:
Noi am crescut, avem 2 dintisori jos, iesiti cam de jumate, la 5 luni am zis 2 saptamani tata cat era ziulica de lunga, dupa care...mucles...am mai scapat cate un mama, dar de pe la 6 luni "cuvintele" de ordine sunt bai, babi, papa si apa (fara a le asocia , evident , cu nimic) ... in rest, ne facem ca mergem de-a busilea dar defapt ne taram, stam de-a busilea si ne ambalam ca mobra-n panta, dar de inaintat...ioc...nici nu stiu ce sa va mai spunem...ppte totusi, la un moment dat, gasesc cateva clipe macar sa mai povestim una alta...
am sa incerc sa pun cateva pozici noi cu bebe...
VA PUPACESC PI TATI,FARA DISCRIMINATIUNE SI TOTAL NENOMINAL!
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]
mimonix spune:
Atat mai spun, ma bucur sa revad pe Mami-P ale carei postari le-am citit cu mare placere atatea luni ascunsa dupa
E de inteles ca nu poti sa revii instant, dar poti sa incepi prin a ne povesti ce mai faceti, pe unde ati mai umblat, ce planuri de sarbatori aveti si sa ne arati niste poze
OK?
Aaa. si cum a mers regimul, ca ultima oara erai hotarata sa incepi ![]()
Mihabrr ce mai povestesti si tu acolo
Eu sigur n-as rezista si as lua cu mine acasa toate nenorocirile de la servici si umbra aluia omorat de nevasta mi-ar bantui noptile
Bafta maine!
Gata acum chiar plec!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mami_papatot spune:
Si inca ceva, pentru descrierea copilului din dotare...cuvantul de ordine...CUMINTENIE INTRUCHIPATA...sa o mananc de fata dulce si buna, ca ce ma faceam eu daca era rautza?
cat despre descrierea produsului la 7 luni jumate - 8.5 kg (pe 22 noi )si 70 cm ( pe 17 noiembrie )
gata, fug sa pun pozici!
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
luny spune:
Am Vibrocilul dar nu pot sa i-l pun in nas!! nu sta nici cum, da din cap ingroztor si tipa!!
nasul e infundat tare, nici nu poate manca..
mie imi curg muc ii la fel de mult ca si lui, ma simt naspa, si la cina mananc prajituri, ca nu am altceva si nu am fost in stare sa fac..misto nu?
LUNY
mami_papatot spune:
pozici noi la BOTEZ DE ALBINUTA...
opertiunea continua...
aaaaaaaaaaa...eu am sclabit de la 99.6 kg la 86.6 kg...adeca 13 kg...acum sunt in pauza de 3 zile...
!!!
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
luny spune:
e o dulcica Honey!1
hai, Mami.P, ca am vazut inclusiv octombrie, hai sa ajungi la zi!!![]()
LUNY
Nicoleta spune:
MamiP, ce botez de botez ati avut!! Super albinuta ta!
Alice, pe Berim am avut-o diriginta! Si pe Bacsei, profa de fizica! Sa-ti mai spun ca sor-mea aia mica este acum in clasa a 6-a la Scoala nr 1? Poate ii esti chiar profa, poate ii pun o pila...
. Cred ca este la a VI-a C, stii ceva?? Hai ca ma facui curioasa!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
mami_papatot spune:
Am zis, nu nominalizez la pupici, dar se stie ei dom Mitica 
am pus pozici noi de anul acesta, iunie-august-seotembrie-oct-noi 2008 ... mai am, dar nu le am la mine...povese lunga...
mai pun cateva poze cu munculita mea de anul asta...
!!!
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
bubu05 spune:
Eee, Papacioasa la apel! bravooo! ce bine imi pare! am vazut si pozicile de la botez(continuarea
) si albumele noi, e o scumpica albinuta!
Papacioaso, pune o poza si cu tine, ca vreau sa te vad asa slabita
pls, pls!
Ma bucur ca sunteti bine cu totii! Albinuta e fata lui tata, nu?? ![]()
Cu cine sta acasa fata?
Mimo, felicitari pt. achizitii! adica pampersi
hi, hi! veeezi?
Ma duc sa-l cul si pe Vladuc...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze