Puiuti de randunici!(153)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Alice, felicitari pentru mama! ce te invidiez!

naspa faza cu prospanul! eu l-am dat si n-au patit nik! plantele astea nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi!

Maine ma duc la un interviu....sa castig experienta! Om vedea ce-o iesi, nu-mi fac mari sperante, ca e o clinica in fundul Militariului, cam inaccesibila pentru pacienti!

am si eu o mare rugaminte- imi da si mie cineva o idee de hotel prin Viena? 3 stele, cat mai central...ma uit de 2 ore pe net, mi-am facut o idee, dar mi-ar fi de mare ajutor recomandarea altcuiva!
kya, ma gandesc ca nu la hotel ai stat cat ai vietuit pe acolo, dar poate ai vreo idee, plizzzz!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

La multi ani!! puiutilor nascuti astazi: Alexandra Elena, David Luca, Andrei si Daria Maria.

aualieuuu... mai are careva dintre pii 11kg si peste 80 cm?? Asta al meu e jhigantic bree. Ma speriai cand vad cat cantareste un copil de varsta lui :( Si n-are nici un dinte inca, dar are Ca la limita maxima

Cuscra
, In mare parte am incercat sa ii dau numai produse organice dar i-am mai servit si din cele anorganice printre ele. La CARNE SI LACTATE niciodata n-am facut exceptie. De fapt din astea cumpar si pentru noi (mai ales carne) din ce in ce mai mult in ultima vreme. Peste....offf... am incercat de toate. Acum avem pauza de peste dar i-am dat in mare parte somon alaskan. A servit si tilapia,catfish,trout...
http://www.sciencedaily.com/releases/2008/07/080708092228.htm Este un articol in care se spune putin despre faptul ca pestele "farm raised" este apa de ploaie pe langa cel "wild" ba mai are si omega6 ceea ce nu-i bine. Atentie si la nivelul de mercur din peste! Pup noruta frumusica foc care se da hutza-hutza si papa ficatel.

gecko Pup bursucul mofturos/
Care-o musca pe mamica/
Dar care-i cel mai frumos/
Si-i mai iese si-un dintzica.

Violeta l-am vazut pe Sean...heeeii e ingeras sa vezi tu la noi proiectile pe pereti, cum impinge cu mana si face gura micaaa, cum impinge masa de la scaunel care nici nu intra in discutie sa nu o pun.... Si aici la noi s-a produs o descrestere substantiala a apetitului. Dar arata bine, e inalt, nu e slab, papa tzitzi...take it easy mommy:)

tuchita spor la munci!!

pucca sa stii ca si al meu transpira la caput cand doarme. Depinde mult si de mostenirea genetica ca daca nu sunteti nepotul lui kilometru nici copilul nu poate sa fie. Bravo pentru Bianca care deja sta in picioruse.

nicolle Salutic. Ce-ti fac papusile?

raluca m-ai omorat cu elicopterul ala SI TU. :)) Tac-su e inebunit dupa jucaria aia si unde mai pui ca au si 20 ft inaltime la tavan. O sa fie nebunie...deja l-au pus baietii pe lista lui Santa. Bravo...asta da noroc ...o ora de somn.

Luny ai grija de tine cu raceala. Taman acum inainte de sarbatori...of of. Baga vit C si LAMAIE. Asta ii spuneam si eu lui Vio ca: "real atomic baby" fac urat de tot!!!

Liana bine ai revenit, pupici la duracel mic si dintzos. Mititica ce o dor dintzisorii :(.

bubu e mortala poezia. Am salvat-o.

simo mi-ai facut si mie foame. Fug la papa pana mai doarme coconu'

jiani salut! Bafta la speriat mucii!

alice interesanta discutia despre "profi".Acum cativa ani inca mai era "bataie" pe posturi.Bineinteles intotdeauna LA ORAS si asa cum spui salariul e bun pentru un oras mic nu pentru Buc. sau Cluj sau Tm. unde abia itit ajunge de chirie. BTW la socrii la satul unde stateau parintii lor... o fata tinerica: suplinitoare(acum isi face fac. la ff), cu ore la plata cu ora duium, dirigentie, plus spor de sat ajunge la 2000 Ron daca nu peste ca asta era acum ceva vreme

Fug sa mananc ceva. asta mic doarme...inca

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Alice, felicitari pentru mama! ce te invidiez!

naspa faza cu prospanul! eu l-am dat si n-au patit nik! plantele astea nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi!

Maine ma duc la un interviu....sa castig experienta! Om vedea ce-o iesi, nu-mi fac mari sperante, ca e o clinica in fundul Militariului, cam inaccesibila pentru pacienti!

am si eu o mare rugaminte- imi da si mie cineva o idee de hotel prin Viena? 3 stele, cat mai central...ma uit de 2 ore pe net, mi-am facut o idee, dar mi-ar fi de mare ajutor recomandarea altcuiva!
kya, ma gandesc ca nu la hotel ai stat cat ai vietuit pe acolo, dar poate ai vreo idee, plizzzz!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Iti dau eu idee pe seara... sa vina sotul...ca el a fost in Viena la un hotel ieftin si curat si in centru...

Clodute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi iti recomand sa faci rezervare pe booking.com..sunt f seriosi, eu numai cu ei fac rezervari de ceva timp!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

da, si eu am tot facut rezervari pe booking.com si sunt super ok

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

toata randunimea!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Nu am prea citit din urma, nu mai am timp de nika.

Tuchi, si bafta la interviu, daca vrei tu!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

a venit mama cu prajituri si Homeogene, Vibrocil si Pulmex!! suntem salvati, uraaa!!...sper!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liana, e prea lunga poezia, nu are rabdare si n-o retine...plus ca sunt multi copii la mos si trebuie sa zica ceva rapid

D-na profa de franceza, si io cred ca am citit cartea...cred, dar nu mai mi-aduc aminte despre ce era vorba . Si aia de care zice Tuchi sigur am citit-o.
Felicitari pt. "mama" vreau si ioooo
Si super tare faza cu "balerina"

Tuchi, la Viena n-am fost nici unul...nu stiu ce sa-ti recomand...sa stii ca eu mananc in fata calculatorului de muuuult

Aseara l-am cantarit si eu pe Stef, are 9,300 kg ...nu l-am mai masurat...il mai cantaresc azi o data, ca prea e mult , poate n-am calculat eu bine...

Noi am fost pe-afara pe la 2 si ne-am intors pe la 4, a fost tare cald, Stef s-a dat in leagan o gramada si cum am intrat in casa a baut laptic si nani. Si Vlad la fel, a papat supica si nani.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bravo Luny! prajituri?

Tuchi, am uitat sa-ti zic bafta pt. maine

Lyvy

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput