Puiuti de randunici!(153)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Liana,daca tot dai in stanga si in dreapta -pomana porcului-,arunca si pana aici niste sorici 1deschid poarta

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

pucca bafta la analize, sa iasa bine ... sa stii ca si teo are 7600 (aseara am cantarit-o); acum cu dintii scade uneori si cate 100-200 de grame, iar mai pune....eu nu imi fac griji, ca nu arata slaba si nici nu cred ca e ingrijoratoare greutatea asta; teo mananca mereu fffffff putin, dar asta e felul ei am observat; si eu i-am facut acum ceva vreme analize la urina, crezand ca si tine ca poate e o cauza, dar au fost ok;si eco la fel, deci......asta e felul copilului, mai slabuta ...sper sa fie si la voi la fel

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

simo ...sunt gataaaa....e poarta deschisa? aruuuunc

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

liana ce explozie de dinti pe voi...maraita..
simo prajiturile/placintele/torturile/strudele cu mere sunt preferatele mele, m-ai lesinat de

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Aoleu, nu mai vorbiti de greutate ca ma iau cu mainile de cap. S are 8200 kg de aproape o luna. Si nu vrea sa mai puna nimic. Azi parca se ducea inspre 8300. De mancat, mananca ca si pana acum, dar parca nu vrea acul de la cantar sa se duca in sus... E insa in grafic.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

helou,
scuze pentru intarziere!

La multi ani andreii si andrele!
la multi ani Ioana!!
la multi ani bbei nascuti la sfarsit de luna si la inceput de luna !!!
nu am citit nik de cateva capitole , adica de miercuri, deci nu poci raspunde cu scrisoare.
nu am timp sa pun nici poze , pe mine ma doare capul de mor , iar andrei are mucii pin' la gura.
eu va pupez si mai trec io cind mai vad poarta deschisa

aaaaaaa si desi n-am citit sunt convinsa ca am fost pomeniti in zi sfanta de ANdrei as aca va multumesc , ca cine stie cind citesc ...

stolimea

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

helou,
scuze pentru intarziere!

La multi ani andreii si andrele!
la multi ani Ioana!!
la multi ani bbei nascuti la sfarsit de luna si la inceput de luna !!!
nu am citit nik de cateva capitole , adica de miercuri, deci nu poci raspunde cu scrisoare.
nu am timp sa pun nici poze , pe mine ma doare capul de mor , iar andrei are mucii pin' la gura.
eu va pupez si mai trec io cind mai vad poarta deschisa

aaaaaaa si desi n-am citit sunt convinsa ca am fost pomeniti in zi sfanta de ANdrei as aca va multumesc , ca cine stie cind citesc ...

stolimea

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

In timp ce voi va plangeti ca nu iau bebei in greutate, noi continuam sa fim un mic tanculet si asta in ciuda faptului ca nu mancam cine stie stie ce cantitativ.Acum 2 sapt avea 8430 gr ,destul de mult prin comparatie cu alte bebeluse de aici de pe crenguta,care sunt chiar mai mari , dar sunt mai siluete. Ca tot veni vb de papa,tocmai am avut un esec total cu ficateii, asa ca am sfarsit prin a papa 150ml de lapte(ca altceva nu aveam pregatit) si acum facem nani.

Eu ma pregatesc sa plec sa iau Alexoi de la gradi.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Noi am iesit azi afara, cam frig si cam pustiu...I-am dat azi Theei peste cu legume, nimic spectaculos, nici nu l-a "lins", da' nici figuri n-a facut. Asta e de bine.

Olga, Tuchi, merci de retete, am facut pestele aseara la Jena si a iesit grozav, azi pun condimente si bag si eu o portie, cu mamaliga, numai sa vina tata de Thea acasa.

Mimo, eu in discutia cu profii, dc ma lansesz...mi-e teama ca voi plictisi. Am sa incerc totusi, pe cat de scurt posibil, sa-ti spun cum sta treaba, din punctul meu de vedere, evident.Ufff! Ca nici nu stiu de unde sa incep! La noi, 90% dintre profii de lb straine sunt tineri. Spun asta pt ca ma vad cu ei la consfatuirile noastre, in fiecare an. Dar...exista un mare "dar", in provincie, intr-un oras nici mare, nici mic, cum e Buzaul, inca se poate trai dintr-un salariu de prof., cu conditia ca sotul sa fie ceva mai "bazat" decat tine. Dar se poate trai. Ei, in Bucuresti treburile stau altfel. Pot vb. din experienta pe care am trait-o eu acolo. Tinerii ( profii de lb. straine si cei de info) nu mai vin in invatamant si e de la sine inteles de ce, nu poti supravietui cu un sal. de 850RON (cat are acum un debutant - sa lasam povestile de la tv, da?). Eu am predat intr-un liceu bucurestean in care am avut ocazia sa vad/sa ma mir/sa ma intreb multe. De pilda, a venit pe la jum. anului sa predea engleza o tipa schizofrenica (in locul profei care-si daduse demisia, parca, nu-mi mai amintesc). Avea vreo 40 de ani si, primele trei zile o aducea mama ei la scoala, femeia batrana, de vreo 70 de ani. Si o ducea la clasa la care avea ore, apoi o astepta sa iasa, la usa. Ei, bine, tipa asta nu nimerea niciodata clasa la care avea ore, nu a reusit sa spuna niciodata "clasa a zecea hash" -H-) ci zicea continuu "zece ha", iar pe mine, de fiecare data cand ma vedea, ma intreba dc sunt fosta balerina...(Bine ca nu ma intreba dc sunt fosta dansatoare!). Cand mi-am dat seama ca avea pb., ii raspundeam mereu ca "nu", fara sa-i mai spun ca m-a mai intrebat asta de zeci de ori. De fapt, purtam intotdeauna aceeasi conversatie: "Ce predati?", "Franceza". "Aha...Sunteti fosta balerina?", "Nu", "Aha"." Eu predau engleza", "Stiu, ma bucur". Si tot asa, de 2 ori pe saptamana, cand ne vedeam. La informatica, tot un tip cu probleme, era o adunatura in cancelaria aia de nu mai pricepeai nimic. Ma rog, e prea mult de povestit, ideea e ca, fortati de imprejurari, directorii trebuie sa aduca la catedra profi pensionati sau sa-i mentina pe cei care ar trebui sa se pensioneze. Si dupa 30-40 de ani de invatamant, cred ca nu numai ca nu te simti in stare, ci ca, realmente, nu poti sa mai tii pasul cu schimbarile. Spre ex., dc fata ta o punea la punct cu Regulamenul Scolar, acea profa n-ar fi mai putut in veci sa-i puna 2 pt ca si-a uitat caietul acasa! Dar banuiesc ca al tau copil are prea mult bun simt, ca si tine, de altfel, dc suporta aceasta situatie...Ma opresc, deja am plictisit prea mult.

Kya, da, va trebui ca Thea sa mearga la camin, din pacate...Eu nu am aici decat socrii, iar soacra mea inca mai lucreaza, e invatatoare. Sper insa sa am parte de un orar lejer si sa n-o las prea mult la camin. pe Sanziana, poate ca dim. doar s-a inecat cu saliva si n-a fost tuse de raceala. Cat despre "Prospan"...Eu am ajuns cu Theea la Urgente de 2 ori intr-o zi, a facut o reactie adversa nasoala rau la siropul acesta si am trecut prin niste clipe de cosmar. Bine ca la Sanzi n-au fost reactii asa nasoale!

Mihuta, si eu am aceeasi problema cu parul!!! Imi cade in nestire, o sa ma tund scurt, desi nu-mi sta bine deloc, dar nici sa gasesc par peste tot (in contextul in care in tin NUMAI legat) nu mai suport.

Adriutza, vad ca la Thea n-au fost pb cu pestele. Oricum, dc nu-l manca ea, il mancam eu, ca-mi place grozav!

Simo-multi-inaite, multzam de ospat! Acu' vad ca te cinsteste Liana cu shorici... ai deschis poarta?

Nicoleta, sunt 2 directoare, cred ca ti-au fost profe: Bacsei si Berim. Dar fac treaba buna, sa stii!

Cuscra, teme la greu, nu-i pb!!!

Am uitat sa zic ceva ce m-a topit de tot azi: Thea mi-a zis "mama", clar si senin, de muuuuuuuuulteeee ori.

Ariel, eu dc intru in discutii despre literatura...vb o luna, de fug toate fetele din cuib! Dar sa-mi zici dc ai citit "Dragostea in vremea holerei", a lui Marquez. Si dc nu, ti-o recomand cu caldura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

io, io am citit, doamna profesoara!Si mi-a si placut, dar tre' sa o mai citesc inca o data!
dar cartea mea preferata e " De veghe in lanul de secara"!

astept sa pot sa plec la gradi dupa Ilinca, ori sa se trezeasca Sebul si sa-l iau pe sus, ori sa vina randunoiul si sa-l las acasa!

gecko, nici pacienti putini n-am avut, nici netul n-a mers, ca e wireless si e mai mult less decat orice altceva!

Am mancat iar la birou cu ochii la voi( rusine sa-mi fie, prost obicei am capatat!), n-am facut scrisoare si imi cer iertare!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput