Andrei - Atrezie de esofag

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Ma rog si eu sa decurga totul bine cu operatia lui Andrei.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar in scop umanitar

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Asteptam vesti bune despre voi, ca a trecut raceala si ca totul este bine.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Vaaaai! nu pot sa cred, am devorat paginile ca sa vad minunea pe picioare!!!!!!!!! Nu rade Doina, asa sunt eu pe invers, ca a fost nevoie sa stiu unde sunteti si ce faceti, asa ca am luat paginile de-a indoaselea, una cate una pana am ajuns la inceputuri...

Asadar sunteti intr-un moment important al vietii voastre. Sunt convinsa ca totul va iesi ff bine, Andrei e puternic, ma bucur mult pentru el si il admir pentru felul cum s-a dezvoltat Felicitari voua, parintilor, mai ales tie pentru rabdarea si dragostea cu care il inconjori (ti-am simtit emotia din glas in timpul filmarii )!

Va tin pumnii si sa auzim de bine! Asadar in aceeasi perioada cu Darius veti patrunde intr-o etapa noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

doina, ma bucur ca ati ajuns cu bine!

asteptam noutati... cu sufletul la gura... in general, pe la ce ora a zilei as putea suna?

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Multumim pentru incurajari!

Noi azi avem ultima zi de "vacanta" inainte de proba de foc... Asa ca stam pe aici, ne jucam si ne distram cu totii.

Joi am avut o zi mai grea Andrei a avut multe investigatii de facut. A fost destul de stresant pentru el, a plans destul de mult pentru ca nu ii place cand il tot imbracam si dezbracam, dar in general a fost in regula. Au fost investigatii neinvazive si nedureroase, iar el a facut fata foarte bine totusi.

Rezultatele au fost si bune si mai putin bune.

Cele mai putin bune au fost de la ortopedie, relativ la scolioza lui care se pare ca a mai avansat si ni s-a spus ca este foarte probabil sa ajungem peste ceva vreme la operatie la coloana , dar intr-un fel totusi ne cam asteptam la asta... Ne-a zis ca exista centre bune de chirurgie a coloanei in Germania si ca va incerca sa ne recomande ceva pana cand plecam de aici, si ca va trebui sa reverificam situatia in aproximativ 3-4 luni.

Vestile bune sunt de la cardiologie. Andrei avea un mic DSV, despre care ni s-a spus mereu ca nu e mare problema, dar pe care tot timpul l-au tinut sub urmarire totusi. Cu ocazia asta am aflat ca s-a inchis spontan, ca rezultatele de la eco si EKG sunt perfecte si ca, din punct de vedere cardiologic, situatia este perfecta.

Am avut o intrevedere si cu o tanti genetician, care incearca sa vada daca Andrei poate fi incadrat intr-unul dintre sindromurile de provenienta genetica, din punct de vedere al complexului de malformatii pe care le are. Asa ca am avut o discutie luuunga si ne-a informat ca va solicita sa i se ia probe de sange pentru analize si o biopsie de piele (va fi numai o bucatica mica-mica ce se va lua in timpul operatiei), deci nimic nu va fi prea stresant, iar rezultatele ar putea fi interesante. Oricum, investigatiile si analiza datelor pot dura foarte mult, intre 4 saptamani si cateva luni, asa ca nu ne asteptam sa obtinem rezultate prea curand, insa ei vor colabora si cu geneticieni din Munchen.

In rest, ne-am plimbat muuult, l-am aerisit si distrat pe Andrei si totul a fost in regula pana acum.

Luni dimineata la 8:35 mai are inca o ecografie de facut, la rinichi si la vezica, i se vor lua probe de sange si urina, dupa care la ora 10:00 va trebui sa il internam deja, probabil direct pe sectia de terapie intensiva. Operatia e planificata pentru Marti la ora 10:00 iar luni va trebui sa fie pregatit pentru operatie (introducere de cateter central, curatare de matisoare etc).

Cam acestea sunt vestile noastre. Luni probabil ca vom sta si ziua si noaptea cu el, asa ca nu cred ca mai apuc sa scriu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Doina, va tinem pumnii, ne vom gandi la voi!!

Mami de fetita si de baietel 33+ ( real 35 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Asteptam vesti de la voi,ma bucur ca totul este bine.Despre scolioza ce sa spun...si pe mine ma framanta aceasta problema la Ionut,dar nu am ajuns inca la nici un medic si mi-e o frica!...of Doamne,nu mai vreau operatii!!!Cand citeam cele scrise de tine am avut impresia ca vorbesti in vreo limba staina pentru mine,teste facute cu responsabilitate,genetica...la noi nici nu se aminteste de asa ceva...
Ma bucur mult ca sunteti bine,Andrei sa fii curajos,uimeste-ne pe toti cu puterea ta!Suntem si noi pe aici,cu sufletul si alaturi de tine!Doina,Dragos si Doamne-Ajuta!

Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Am pus si pozici noi pe site http://andrei.seek-on.com/ro/picasa. Vizionare placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ma bucur pentru vestile bune despre Andrei! Dupa ce va merge mai mult poate se va rezolva si scolioza.
Asteptam vesti bune despre operatia de marti.

De la Vladut: hjlgjljhlj8mhlnmmghjhjk jhgkhjhghkglghljyrjjgffgdghjfhdhkdjkhgkhdhjhfdhjkgh gjhterjegtgghjtrhljlhjijiujtriuiuroiur ik4jtlrueogiipruyou rtuiryuieyruieyruye

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

cam pe acum il internati... la noi e 11, la voi 10, cred. sau numai 9?... ufff, am emotii. recunosc.

doamne-ajuta

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput