Andrei - Atrezie de esofag
Raspunsuri - Pagina 6
lizzy spune:
pregatiri intense? gata bagajele?
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
doina_cel spune:
Da, ne pregatim. Din punct de vedere organizatoric, as zice ca suntem gata, avem rezervari la Casa Ronald McDonald, stim programul pentru data de 5, stim cand va fi internat Andrei (pe 9), stim cand speram ca va fi operat...
Acum incepem si bagajele. Am listuta deja pregatita
Andrei e un pic cam tusicios, nu pare insa sa fie ceva problematic, nu are febra, cu respiratia sta bine, mucusorii sunt sub control, deci sper sa fie in regula.
Nu mai stiu daca v-am zis, dar week-end-ul trecut a fost cam nasol, a facut joi un vaccin impotriva pneumococului (sau cum s-o numi el) si vineri seara a inceput sa aiba febra mare (39.1 care a urcat pana la 39.6 peste noapte), a avut frisoane, miorlaia intr-una, ce mai... se simtea rau de tot. Piciorusul era umflat si rosu la locul vaccinului, il durea de nu puteai sa il atingi sub nici o forma si incerca sa nu il miste. Sambata a fost cam la fel, insa duminica si-a revenit. Acum e bine, a trecut peste episod, insa piciorusul, desi nu mai e rosu si s-a dezumflat, inca mai are niste zone tari in jurul vaccinului. Sper sa nu fie vreo problema. De fapt eu sper ca pana ajungem noi pe 5 la controale sa isi revina si piciorusul complet.
Vedeti, nu ne plictisim, avem aventuri exact inainte de plecare... Sper sa fie gata Andrei cu surprizele .
Incerc sa mai dau semne inainte de plecare.
vias spune:
va fi bine Andreiutul....ai sa vezi Doina, Doamne Doamne este mare!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
sirimie spune:
Doina, sper sa se refaca complet pina plecati. Drum bun si sa fie numai vesti bune de la voi!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
mery_anna spune:
Doina,ne inarmam cu credinta,speranta si nu privim inapoi...doar privim cu incredere spre viitor!E bine ca Dragos poate sta cu voi si noi va vom fi mereu alaturi!
Draga Andrei, dulce-dulce,noastra sa te ajute sa depaseti orice greutate!Sa te intorci sanatos,voinicule!Hai,sarim si peste acest hop!
Va asteptam cu vesti ori de cate ori puteti si drum-bun!
Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!
vias spune:
maine ajung la biserica, o sa pun un acatisat si pentru Andrei...si pentru toti copilasii bolnaviori, sa le dea Maicuta Doamnului si Doamne Doamne multa sanatate!
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
doina_cel spune:
Multumim!
Bineinteles ca azi-noapte Andrei a tusit si miorlait din 2 in 2 ore... Asa suntem noi, norocosi Cred ca ne-am ales cu o raceala exact in prag de plecare. Eh, asta e, ce sa ii faci. Nu putem sa controlam lucrurile acestea decat intr-o oarecare masura, iar acu tot ce putem face e sa incercam sa il mentinem stabil si sa vedem ce zice dom' Profesor.
Bagajele lui Andrei sunt gata, impachetate, au mai ramas lucrurile "de ultima ora": incalzitorul de mancare (care am fost sfatuiti de catre cei de la Casa Ronald McDonalds sa il luam cu noi), colacelul de WC, periuta de dinti... Stiti cum e. Andrei are un geamantan maaare cu chestii medicale si hainute, inca unul mai mic jumate cu chestii medicale, jumate cu jucarii . Si nu neaparat pentru ca sunt chiar atat de multe, dar sunt voluminoase. Si la astea mai adaugam butelia de oxigen de urgenta, kitul de reanimare, rucsacelul cu chestii de drum, inhalatorul...
Bagajul meu inca nu e impachetat, dar nici nu e asa de important, si se face repede. Si, in plus, daca se intampla sa uit ceva, nu e grav.
In rest, micul individ e foarte dulce ca de obicei, are 14,9 kg, deci e in graficul solicitat de doctor.
Maine dis de dimineata suntem deja pe drum.
Speram sa avem acolo Internet si sa reusim sa mai dam cate un semn din cand in cand.
lizzy spune:
sper sa fie o raceala usoara si sa-si revina repede
va dorim drum bun si speram sa avem vesti din cele mai bune.
doina, iti las nr de mobil pe PM.
Doamne-ajuta
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
vias spune:
Doamne Ajuta! ...sa va ajute DD sa va intoarceti sanatosi!
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
ancadragoman spune:
Doina o sa fie bine si ne rugam pentru voi
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2