Andrei - Atrezie de esofag
Raspunsuri - Pagina 17
doina_cel spune:
Pai daca e o cantitate mica, poate ca nu e motiv de stres. Eu sunt convinsa ca s-a gandit gasca de medici la tot ce era posibil muuuult mai bine decat as fi putut eu , si ca e safe, daca ei zic ca e ok.
Pana invata cu adevarat sa manance dureaza foarte mult, luni bune, ani... Eu sunt sigura ca si lui Andrei i se mai duce mancarea pe partea cealalta uneori, numai ca nu se vede asa de clar
ralcat spune:
Doamne, sa nu-i fie de deochi, ce a mai crescut. Ce mandrete de baiat iesi din bebelacul dolofan ... era foc de dulce de mic da si acuma ....
Jos palaria in fata luptei voastre, aveti cele mai luminoase zambete.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
sirimie spune:
ce mai face andrei? papa totul pe gurita, totul e bine? merge la gradinita?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
mihaser spune:
Buna Doina!
Am vazut pozele cu Andrei...m-a amuzat faptul ca avea tricoul cu Trogir ptr ca si noi suntem momentan langa Split in Croatia. Ma bucur ca v-ati facut mari si frumosi. Va doresc multa sanatate si sper sa vad alergand cat de curand!
Leeloo21 spune:
acum am vazut si eu subiectul la colega noastra simona..am citit din urma de cateva ore tot citesc pe bucati..ma bucur ca ati fost curajosi si puternici si tari..felicitari k nu v-ati lasat!
multa sanatate incontinuare! am vazut si eu poze..aveti un baiat luptator!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
mihaser spune:
Salut!
Andrei! Sa cresti mare, sa te faci bine si sa faci tot ce iti doreste inima!
Doina sa va traiasca flacaul...am vazut pozele din toamna aceasta cu el si bunica. Andrei arata de milioane!
Va pupam!
mery_anna spune:
La multi ani,draga Andrei si din partea noastra!
Sa cresti mare si puternic,sanatos si plin de viata!
Draga Doina,sa va traiasca baietelul si sa aveti parte numai de clipe fericite in viata!
Aniversare placuta!
Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!
kay spune:
La multi ani, Andrei !
pupici multi papacistului drag, am vazut poze si va felicitam pentru progrese !
Doina, Dragos, mare de tot !