Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (93)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Fetelor, am facut o indigestie de zile mari! n-am mai patzit asa ceva de ani de zile! si tocmai azi, cand cu cltatitele si fetele, mor de suparare

...asa k nu am mai ajuns la intalnirea cu fetele; dealtrfel, ma si mir k am ajuns pe parcursul zilei de la pat la baie, la cat de rau mi-a fost; in mom asta sunt rupta-n doua de oboseala, merg prin casa k un zombi, nu am mancat nimic toata ziua si nici nu stiu ce naiba sa mananc, sa n-o iau de la capat.

Ma apuc de citit ce-ati scris azi.

Sunt f f necajita k nu am ajuns sa ma vad cu fetele!!

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

MIEREAMARA, da doamne sa stea colo cumintica ca nu e mai mult, cum sa nasti acuma??nu ne speria, ai sa vezi ca o sa mai stea acolo la caldurica macar 2 saptamani

32+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ei, nu am spus ca nasc acum, as vrea sa nasc in maxim trei saptamani, na, ca ma ridic si cu pretentii!

Si eu astept impresii de la intalnire, sorry pt fetele care nu au reusit sa ajunga, Ira Liza multa sanatate!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

IRA-LIZA imi pare de tine ca te simti rau si ai ratat intalnirea cu fetele, iar in legatura cu indigestiata, incearca niste paine parjita cu ceai

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele nici nu va imaginati ce am facut eu pana acum .... gentuta cu cosmerticele si pastilele de spital .... mai am de facut tampoanele din vata si tifon .... sa nu stau sa impachetez pe acolo .... si saptamana care vine sa imi pregatesc si 2 genti .... una de inainte de nastere mica de tot .... si una de dupa nastere cu toate cele si pt mine si pt bebe .....

zici ca am luat-o razna .... da ma simt utila cand fac aceste lucruri .... ahahahahah .....

mire multe fete mi-au spus ca au avut senzatia ca pierd bebelusul in ultima luna .... dar nu a fost asa .... stai linistita ....

fetele de la catitarie nu au juns????
hmmmmmm .... cred ca e o intalnire tare frumusica .....

pupiiiiiii
29+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

lol hormonii astia de gravida, scuze am inteles gresit

32+

Mergi la inceput

Cami sa te inteteresezi daca te lasa cu atata bagaj in spital, cel putin la noi in Timisoara nu te lasa cu ditamai geanta, doar strictul necesar

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere pai ce am vorbit noi???Nu nastem pana la 37-38 de saptamaniai grija, stai cuminte...

Ira imi pare rau ca nu te simti bineai grija de tine, lasa ca o sa vina fetele si o sa ne poveseasca ce au facut...

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Ei, nu am spus ca nasc acum, as vrea sa nasc in maxim trei saptamani, na, ca ma ridic si cu pretentii!

Si eu astept impresii de la intalnire, sorry pt fetele care nu au reusit sa ajunga, Ira Liza multa sanatate!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Miere, spasiba 4 your concern

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

dalmei si dariutei!
inca o noapte cu insomnii. am dormit 3 ore legate,iar dupa acea tot baie,pat cand pe-o parte cand pe alta. am mai si visat xxx,cred ca duc dorul,iar acum toate ma dor. bb misca fara mila,normal csa doar a dormit toata noaptea,iar eu astept sa merg la medic.
fetele nu au venit de la intalnire??? sper sa nu le termine faina la cate clatite vor manca.
stie careva reteta prajituri raza de soare???
o zi buna

32S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput