Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 18
bebelusi spune:
Ttenzica ai fost mortala, ma bucur ca a avut efect. Ceea ce ai spus da dovada ca sotul tau va iubeste mult si ar face orice pentru voi
Fetelor eu sunt invidioasa pe fetele care s-au intalnitvreau si eu...de ce nu sunteti nici una din Sibiu??????
31+ Vlad Mihai
AMR 9 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ttenzika spune:
da, aceeasi problema o am si eu... cam putine gravidutze din Timisoara
32+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!
ttenzika spune:
da ar fii superb SIBIU-CLUJ si TIMIS
32+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!
bebelusi spune:
Yupiiiiiiiiiiii, sunt de acord
31+ Vlad Mihai
AMR 9 saptamani
cami_antonia spune:
feteleeeeeee
nu ma uitati si pe mine la party ... .....
sper sa se gandeasca si la noi fetele cand vor manca clatite din cele bune ..... hmmmmmm
eu astazi am mai plimbat orasul si am mai luat o paturica, o lingurita, pieptan si perie si detergent de bebe sa ma apuc de spalat, calcat si aranjat in seara aceasta .....
mai am de luat doar lucrurile mari si imi pusesem atata nadejde in kidsexpo ... si cand colo pauza .... nu mai pot veni ......
ei ... sanatosi sa fim ....
TUCHI ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe .... nici nu-mi vine a crede ca mai ai si tu atat de putin .... maine schimb si eu saptamana si incepe si la mine numaratoarea inversa /.... de maine voi avea si eu AMR .....
29+ANTONIA IOANA
Camelia
bebelusi spune:
Fetelor, tocmai am terminat de papat.
Cami hai ca abia astept sa te felicit pentr AMR
Dragele mele eu m-am apucat de curatenia de sarbatori dar cum sunt dotata cu o burtica, nu prea pot face mult de-o data....asa ca le fac pe rand. Am impresia ca fac curat pe o parte si se face mizerie pe alta..Acum 2 zile am bagat aspiratorul....si acum iar s-au strans smocuri de praf pe parchet, ieri am sters gresia peste tot si am facut curat in baie....gresia in bucatarie e murdara la locsi tot asa.........ufffff. Si am asa pretentia sa vina bebe intr-o casa curata si fara praf.....Voi cum faceti cu curatenia asta???????
31+ Vlad Mihai
AMR 9 saptamani
miereamara spune:
Porumbita uite aicin un link sa-ti faci idee despre centura de care intrebai (asta e dupa nastere, cea din timpul maternitatii cred ca se numeste maternity belt)
http://www.sears.ca/gp/product/B000FJUJRA/sr=1-11/qid=1224267488/ref=sr_1_11/102-9027899-7613725?ie=UTF8&searsBrand=core&mqnodeid=396591011
Irina, ai grija de tine, multa sanatate!
La mine cred ca se apropie nasterea, sunt in saptamana 35...am contractii destul de neregulate, mai ales noaptea, dureri in pelvis, imi troznesc toate cele, bebe parca iar s-a mutat, ieri aveam senzatia ca este transversal :(((, sper sa se bage iar cu capul in jos, de respirat respir mai usor si m-au parasit si arsurile, burta s-a lasat, nu mai sunt constipata, dar nici pofta de mancare nu mai am....cam asta e tabloul clinic. Sunt curioasa ce o sa-mi spuna doctorul saptamana viitoare, daca am inceput sa ma dilat ori ba, eu asa am senzatia ca il scap pe bebe, cand merg mai ca imi vine sa incrucisez picoarele.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
eli spune:
mi-a venit scaunul de masina pt bebe http://www.amazon.co.jp/s/ref=nb_ss_ba?mk_ja_JP=%83J%83%5E%83J%83i&url=search-alias%3Dbaby&field-keywords=Aprica+due+%83V%81%5B%83g%26%83x%83b%83h+700&x=15&y=12 , varianta rosie. mi-ar fi placut cu niste culori mai calde, dar ma incalzeste faptul ca rosu si negru nu se murdaresc asa usor.
intrebare, intrebatoare, scaunele voastre de masina sunt gen cosulet care se inclina cu totul sau se regleaza spatarul la 180, 150... grade. scaunul a fost destul de scump si as vrea sa stiu daca isi merita banii.
ce miscareata e bebelina. am parcat puiul mare la el in pat, cred ca a adormit, de acum ma pot apuca de impaturit haine, spalat vase.
maine Stef are prima lectie de inot. am emotii pt ca s-ar putea sa mearga fara sa isi faca somnul de pranz si va fi, in cel mai rau caz, marait si obosit.
ce fac fetele la intalnire. abia astept impresii.
bebelusi, multumesc!
somnic usor!
miereamara spune:
Eli, sa il stapanesti sanatoasa, e f frumos!
Eu am o scoica si un scaun convertibil (unul o sa stea la mine in masina si unul la sot). Ambele au 3 pozitii de reglare, scoica se recline total, scaunul convertibil nu, dar poate fi folosit si pt newborns, cred ca ajunge cam la 150 de grade.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan