Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 17
mvb spune:
Alinuk
MONICA 34+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 6 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!
bebelusi spune:
Ledi sa iti traiasca bebe, nu va mai stresati fetelor cu dimensiunile.....sanatosi sa fie asta e cel mai important..
Chiar nu stie nimeni nimic despre Dalma, nume de familie, unde lucreaza....cumva cum am putea lua legatura cu ea.....ca incepe sa ma ingrijoreze...
31+ Vlad Mihai
AMR 9 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
IRINA.C spune:
Eu acum m am trezit..dupa ceva etape de schimbat tricouri transpirate cu gatul plin de mucozitati..sunt extrem de decompensata , nu mai stiu ce sa fac..sunt dupa 7 zile de Zinnat frate.Eu voi ramane in patutz asta e situatia, maine merg la ginecolog...imi pare rau dar nu ma pot mobiliza sa plec din casa.Am supt septolete, ceai cu lamaie...urmeaza cred albastru de metil ultima solutie...oare Bioparox am voie?Roxana ceva idei??multumesc
bb mic
POZE
32+
Leditia spune:
Patricia nu ma stresez cu greutatea,e ok 2100,in 2-3 sapt mizez ca ar mai pune cel putin inca 600 si chit ca aveam eu un fix cu 3kg,cel mai bine il vezi la nastere,ca ecografele pot da mari erori,iar pt mine este important sa fie sanatos ca-l grasunesc eu la tatzica.Deci nu asta e stresul meu ca am si specificat,da, mi s-a parut putintel, insa daca dr a zis ca e ok,ca si eu sunt o mana de om,atunci e ok..
Acum eu sunt stresata cu nasterea,cum ziceam nu vreau sa ma chinui cu ambele.Ma gandeam ca problema mea va fi coagulabilitatea si chiar nu ma gandeam ca inaltimea mi-ar pune probleme...Si facusem fixatie pe naturala cu epidurala..iar acum ca mi s-au expus lucrurile in alta lumina sunt in ceata nu-mi pica bine..
Cumnata mea a nascut natural(fara nik) acum 3 sapt,e putin mai inalta decat mine si s-a chinuit foarte tare si abia dupa ce a nascut i s-a spus ca avea bazinul mic pt o nastere normala.(deci a avut noroc ca nu s-a intamplat nimic cu ea si bb)
POZE CU NOI
Minunea mea
34+ cu David Christian sau David Gabriel
AMR- CEL MULT 6 SAPT.
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IRINA.C Am supt septolete, ceai cu lamaie...urmeaza cred albastru de metil ultima solutie...oare Bioparox am voie?Roxana ceva idei??multumesc bb mic POZE 32+ |
decompensata mea draga , merge Bioparox-ul dar eu una as recomanda mai mult tantum verde spray, nu tablete de supt. este mai eficient dupa parerea mea. acum.. stii cum e cu pacientii si medicatia. incearca-l pe asta, macar daca nu merge ai si alternativa lui tantum verde. trimit PM.
flowerbee spune:
Nu pot pleca mai devreme de la birou. E mult de lucru si nu termin la timp
Bee31+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
alinuk spune:
cei 4 apostoli, fura 3....Luca si Matei???
mei io vin sa stiti!!!
asadar, peste juma de ora o sa fiu acolooooooooooooo!!!!
Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
tuchi123 spune:
fetele
Am inteles ca azi se intalnesc unele mamici pofticioase
Am fost la POP dimineata si am vazut bebelusul meu dragalas, are o mutrita dragalasa si are 2600g,prezentatie craniana, mai are timp sa creasca, sper,am facut si analizele, in rest am vazut ca este totul bine pe aici.
IrinaC, imi pare rau de starea ta, dormi si datorita racelii, si este un lucru bun, multe lichide, vit.C.
Distractie placuta fetelor cu "clatita"
34+Bogdan GabrielDoamne ajuta
flowerbee spune:
Alinuk, nu invarti cutitul in rana! Tu stii de cand nu am mai iesit eu in oras, doar pt a ma plimba, face cumparaturi sau bea o cafea cu o prietena? Universul meu sau spatiul meu este casa-serviciu-casa (drum pe jos, in jur de 15 minute pe o straduta fara nici un magazin). Aaaa, si zilnic, piata. Iar in weekend, ocazional, Carrefour (doar mancare). Am devenit o salbatica!!!!
Fetelor, sa va simtiti bine si sa va ganditi si la mine cand papati clatite!
Bee31+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
ttenzika spune:
TUCHI ce bebe grasut ai, sa creasca si mare si sa fie sanatoasa,
noi in schimb am avut o noapte de tot rahatul,dureri de masea, arusri, solduri amortite din cauza ca nu mai stiam cum sa stau in pat,bebelina misca intruna si ma tot lovea in ficat,asa ca pana la urma nu am rezistat si i-am spus sotului:'' stii ceva eu stiu ca e 2 noaptea dar daca nu ies la o plimbare in aer liber cred ca o sa nasc acum, saracutzul de el a mai avut ce comenta??nuuuu.. s-a imbracat frumos si si-a scos fetele la plimabare...iar cand ne-am intors peste vreo 1 ora asa frumos am dormit
apropo cine are dureri de masele insuportabile inceract panadol pentru copii la mine si-a facut efectul
32+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!