Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (93)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

IRA-LIZA imi pare de tine ca te simti rau si ai ratat intalnirea cu fetele, iar in legatura cu indigestiata, incearca niste paine parjita cu ceai

32+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Ttenzika, nu mananc paine de ani de zile!! iar de anul trecut, de cand cu Montignac, nu am in casa nici zahar nici faina alba nici orez. Paste am inceput sa iau de curand, din alea integrale. In loc de zahar - fructoza. Eh, acum incercatzi sa va inchipuitzi cum prestez io prajituri, si, har Dlui, nu prestez rar prajituri, v-am spus k incerc sa-l rasfatz pe tati pana nasc, k dupa aia...! :) sunt inca in faza de experimentare in legatura cu multe retzete in care se foloseste, de ex, faina alba. Unele ies, altele mai putin. Fapt este k, din noiembrie anul trecut pana prin martie anul asta inainte de a ramane insarcinata, slabisem 28 de kg fara sa ma stresez excesiv cu cantaritul portiilor, fara sa ma privez total de dulciuri, ci doar inlocuind niste ingrediente cu altele.

...asa k pas paine! nu mai stiu daca mai e branza de vaci prin frigider...

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mey ca tot ati vorbit de centuri post partum, iaca mi-am comandat chiar acum una, ca sa mai tai un lucru de pe to do list:

http://www.jcpenney.com/jcp/X6.aspx?DeptID=55528&CatID=55528&Grptyp=PRD&ItemId=13eaa90

Mai am de spalat toate mochetele din casa, sa imi fac bagajul de spital si sa merg la o intalnire cu pediatrul si gata.

Porumbita, centurile pt dupa nastere se numesc postpartum support belt, se gasesc si pe amazon, nu stiu de ebay.

Lisa, xxx zici!Eu in ultima saptamana inainte de nastere am de gand sa sar pe barbate-miu, daca o sa mai stiu cum se face!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mire ,aceiasi banda am si eu. sper sa imi fie buna ca acum nu imi cuprinde nici juma de burta.
eu degeaba sar pe el...ca o ia la fuga. frica de bb sa nu pateasca nimic.

32S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Miere pai ce am vorbit noi???Nu nastem pana la 37-38 de saptamaniai grija, stai cuminte...

Ira imi pare rau ca nu te simti bineai grija de tine, lasa ca o sa vina fetele si o sa ne poveseasca ce au facut...

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

vreaaauu clatite cu branzaaaa!! chiar si facute cu faina alba!! si vreau cu fetele

Cred k, fiind intestinul meu gol-golutz, bebika mea are loc de-ntors, asa face k titirezu' prin burtica, o simt si deasupra nivelului ombilicului si dedesupt, mai da si in jos spre col...toata gama!!

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRA_LIZA

Citat:

IRA-LIZA imi pare de tine ca te simti rau si ai ratat intalnirea cu fetele, iar in legatura cu indigestiata, incearca niste paine parjita cu ceai32+
Ttenzika, nu mananc paine de ani de zile!! iar de anul trecut, de cand cu Montignac, nu am in casa nici zahar nici faina alba nici orez. Paste am inceput sa iau de curand, din alea integrale. In loc de zahar - fructoza. Eh, acum incercatzi sa va inchipuitzi cum prestez io prajituri, si, har Dlui, nu prestez rar prajituri, v-am spus k incerc sa-l rasfatz pe tati pana nasc, k dupa aia...! :) sunt inca in faza de experimentare in legatura cu multe retzete in care se foloseste, de ex, faina alba. Unele ies, altele mai putin. Fapt este k, din noiembrie anul trecut pana prin martie anul asta inainte de a ramane insarcinata, slabisem 28 de kg fara sa ma stresez excesiv cu cantaritul portiilor, fara sa ma privez total de dulciuri, ci doar inlocuind niste ingrediente cu altele....asa k pas paine! nu mai stiu daca mai e branza de vaci prin frigider...Ira 35+ mami de Lizuca
Si eu am slabit in 8 luni 24 de kg, inainte de ramane gravi, fara efort doar schimbandu-mi regimul alimentar. Dar eu am grupa 01, cea primordiala, de cand era omul vanator. Am renuntat la cereale si m-am axat pe carne si am slabit fara efort. Si am redus portiile de mancare. Adica, daca bem apa doar cand ne e sete, de ce sa nu mancam doar cand ne e foame si doar pana ce apare senzatia de satietate nu pana terminam toata mancarea.Bineinteles ca in sarcina am avut pofta doar de paine si cereale, nu m-am retinut si am pus deja 18 kg pana acum. Dar nu-mi fac griji, o sa le dau eu jos.28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burticutze,

M-am intors de la intalnire unde am mancat clatita cu gem de visine...

Am fost putine, dar a fost frumos, am discutat, ne-am vazut face-to-face
,mi-a placut, de abia astept sa ne intalnim si cu bebelusii, si sa fim mai multe.
Am profitat de faptul ca am iesit si m-am simtit bine si i-am mai luat lui bb 3 body si caciulite. Azi am cumparat si batista bebelusului, mai taiem de pe listuta.

Citesc ce ati mai scris si revin.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

28+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Citat:
citat din mesajul lui IRA_LIZA

Citat:

IRA-LIZA imi pare de tine ca te simti rau si ai ratat intalnirea cu fetele, iar in legatura cu indigestiata, incearca niste paine parjita cu ceai

32+

Ttenzika, nu mananc paine de ani de zile!! iar de anul trecut, de cand cu Montignac, nu am in casa nici zahar nici faina alba nici orez. Paste am inceput sa iau de curand, din alea integrale. In loc de zahar - fructoza. Eh, acum incercatzi sa va inchipuitzi cum prestez io prajituri, si, har Dlui, nu prestez rar prajituri, v-am spus k incerc sa-l rasfatz pe tati pana nasc, k dupa aia...! :) sunt inca in faza de experimentare in legatura cu multe retzete in care se foloseste, de ex, faina alba. Unele ies, altele mai putin. Fapt este k, din noiembrie anul trecut pana prin martie anul asta inainte de a ramane insarcinata, slabisem 28 de kg fara sa ma stresez excesiv cu cantaritul portiilor, fara sa ma privez total de dulciuri, ci doar inlocuind niste ingrediente cu altele.

...asa k pas paine! nu mai stiu daca mai e branza de vaci prin frigider...

Ira 35+ mami de Lizuca

Si eu am slabit in 8 luni 24 de kg, inainte de ramane gravi, fara efort doar schimbandu-mi regimul alimentar. Dar eu am grupa 01, cea primordiala, de cand era omul vanator. Am renuntat la cereale si m-am axat pe carne si am slabit fara efort. Si am redus portiile de mancare. Adica, daca bem apa doar cand ne e sete, de ce sa nu mancam doar cand ne e foame si doar pana ce apare senzatia de satietate nu pana terminam toata mancarea.

Bineinteles ca in sarcina am avut pofta doar de paine si cereale, nu m-am retinut si am pus deja 18 kg pana acum. Dar nu-mi fac griji, o sa le dau eu jos.

28+

Grupa 01 si eu! pofta de cereale si eu, insa pe la inceputul sarcinii, acum nu, k sunt acasa nici nu-mi mai vine inaintea ochilor vreo tentatzie decat f rar, ex vreun covrig si cam atat...ca urmare, pe cat de rpd ap pus greutate la inceputul sarcinii pe atat de putin pun de 1,5 luni incoace...
De dat jos nici eu nu-mi fac probleme, imi tot spune piticul meu interior k va fi bine. Un babism spune: in 9 luni iei in greutate in sarcina, de 9 luni ai nevoie k sa le dai jos.
Vom vedea...

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Carmen sa va fie de bine clatitutzele si shoppingul.

Ira,Irina,multa sanatate.

Miere,de nush cate luni o tii ca ai tu un feeling ca nasti in dec,acum eu sper sa mai stea bebe macar pana in sapt 38.Sper sa nu ne faci vreo surpriza,ca eu intai o astept pe Selene,apoi pe Alina si apoi restul fetelor.Ai grija de tine si lasa mochetele,ca alea si ceva xxx ti-l aduc de urgenta pe Aidan in brate

Tuchi ma bucur tare mult sa sunteti bine,bravo,felicitari.

POZE CU NOI
Minunea mea
34+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

XXX, ma burticivoi vorbiti aici de lucruri sfinte, vorba Lisei eu degeaba sar pe sot, ca el sarcau... are impresia ca facem sex in 3

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Citat:

XXX, ma burticivoi vorbiti aici de lucruri sfinte, vorba Lisei eu degeaba sar pe sot, ca el sarcau... are impresia ca facem sex in 3

32+

Nici al meu nu agreeaza sexul in 3..

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

28+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput