Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 15
flowerbee spune:
Buna,
Fetelor, fac tot posibilul sa ajung si eu la 3 la Plaza. Am ceva de lucru dar sper sa termin, sa iau aprobarea si apoi sa fug spre voi.
Am inceput ziua bine pt ca am vorbit cu preotul sa vina sa imi sfinteasca casa si a fost de acord pt duminica. Adica, casuta e 99,1% gata. Acum chiar ca e timpul sa ma ocup de bebe si de tot ceea ce are nevoie.
Naty, ma bucur ca ai gasit bona.
M-au luat tremuricii cand am citit despre ruperea apei si nastere. Mai e putin...la mine AMR este 8 saptamani, dar mai sigur, 6 saptamani.
Alina, tu ti-ai facut rezervare la Euroclinic? Ce neonatolog preferi? Dar anestezist? Auzisem ceva ca buni ar fi Cobac si Steriade. Cate am de discutat cu Herghe! Sper sa il prind in toane bune. Cand am intrebat de internare si cezariana, mi-a zos ca se ocupa el de tot. Asa sa fie?
Gata, ma duc sa lucrez ca altfel nu termin la timp si nu pot ajunge la intalnire!!!!!
Bee31+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
lavini spune:
Micola, io sunt din Pitesti la origini.De vreo 5 ani sunt bucuresteanca, da am vrea sa ne mutam inapoi, orasul asta ne sufoca.
Lavinia, 28+ si Andrei (11 iunie 2007)
mvb spune:
Cristi spune-ne mai multe despre controlul de aseara.....cate gr are Carol?....eu am o fixatie! Greutatea copilului.....deci pana la urma, vine Mos Craciun cu BB urlaretz?
Leditia si tu ai fost ieri la dr...te astept cu vesti noi!
Eu merg la dr abia pe 18!
MONICA 34+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 6 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!
mvb spune:
Vaccinul asta antitetanos e obligatoriu sau e fitza? ca nu mai inteleg.....vad ca e o moda acu sa faci vaccinuri
Nu cumva e o moda adusa in prim plan de campania Pampers?.....o fi bun vaccinul pt femeile din lumea a III-a, dar noi traim in civilizatie, doamnelor?
Mie nu mi-a zis nici un dr de vaccin si nici nu vreau sa-l fac! Ma tem! Voi face dupa ce se naste BB un vaccin antigripal....ATAT!
alinuk spune:
sar'na fetelor de retzeata pt pajiturica '5 minute'
azi cred ca ma bag...evident dupa clatitaaaaaaaaaa
Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Porumbita spune:
cristi m-am uitat pe site-ul celor de la centrofarm dar nu au absolut nici o poza la centuri, nici descrieri... as vrea sa vad macar orientativ cum arata una ca sa stiu ce sa caut....
mvb spune:
Alinuk da-ne niste sfaturi in legatura cu sapunelele si cremele pe care sa le folosim la BB...tu de care ai folosit la TEO?
Eu nu sunt pt surplus de cosmetice la BB, insa la cap. asta nu am luat nimic....am vrut sa iau sapun Sanosan, dar nu am gasit in farmaciile noastre? Pe Teo il dadeai cu ulei de corp?
jasmi spune:
mvb, eu am luat Sanosan - sapun, sampon, gel de dus, o lotiune de corp din Carrefour.
Tot vroiam sa intreb ceva: chilotii de unica folosinta de la Seni, despre care am tot citit pe-aici, sunt de fapt niste pampersi pt adulti? (scria intr-adevar Lady pe ei, deci poate sunt mai subtiri, dar tot scutece sunt).. despre aia era vorba?
Jasmi 29+ cu
way to go, BB
mvb spune:
Jasmi eu am groaza cand vine vorba de cosmetice...ma stiu pe mine ca am pielea sensibila si stiu cum e........deci Sanosan se gaseste in Carrefour?....pai maine sotul ajunge in Carrefour Suceava si o sa ia si el sapun si o crema de corp........si binenteles praji la caserola!
Am auzit si eu de chilotii astia, gen scutec, insa ezit sa cumpar!poate oi avea noroc sa dau peste niste infirmiere sufletiste care sa ma ajute!
Naty spune:
Eu sunt acasa cu Ioana, nu am avut cu cine sa o las. Vine mama pe la 2,30 ca sa pot veni la intalnire.
Nici la noi nu e caldura si apa calda . Irina tu pe unde stai?
Eu nu am facut vaccin antitetanos, mi-a zis ginecologul ca nu e cazul.
delia nu te pot ajuta cu ruperea apei, nu am experimentat prima data.
Maine ma duc si eu la eco, de abia astept.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 33+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI