Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Fetelor, eu in we am avut o pofta nebuna de bere. Am baut asa: pe la 3 una, insotita de o felioaca maaare de pizza si seara alta - la cina!!! Deci, 2 beri! Nu mi-a fost rau insa fata s-a cam agitat noaptea...

Dimineata, la micul dejun a inceput sa se agite foarte tare si cumnata mea, foarte simpatic zice: "Pai daca ai obisnuit-o cu bere, o plictisesti acum cu laptele asta!"

Ilinca, sincer, nici eu nu mi-am luat haine de gravide deact 1 pereche de blugi cu burtica pentru ca nu mai pot suporta blugii inchisi. In rest mi-am cumparat rochii, bluze, esarfe, cizme, etc. Si am putut sa ma folosesc de scuza: "imi trebuie hainute de gravi" la sot!

O zi suuuper tuturor!

20+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Gia nu ne pui poze cu hainutele?

Gina 22+ bebe mic e

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

tocmai mi-am luat "un perdaf" de la scumpele mele colege, ca cica ma vait, ca ele au varuit si carat de mobila in luna a 8-a si n-au mai avut nimic. ok, si care e vina mea ca am sciaticul nesuferit?????? as fi vrut si eu sa n-am nimic, dar oricum nu ma vaitam, radeam cu gura pana la urechi de barbati'miu' ca-n miezul noptii imi facea masaj cu crema la spate, mai mult in somn. si eu chiar nu sunt genul care sa ma vait, dimpotriva, ma bucur extrem de tare de sarcina, cu toate simptomele ei, bune si rele. de obicei fac mistouri de chestiile nasoale, ca trec mai repede asa.
oricum , am reusit sa ma enervez, deci si bebe s-a razvratit- doamne, cum simt ei toate starile noastre. al meu se trezeste si se zbenguie cand rad cu sotul (si cum suntem niste ranjiti amndoi, asta se intampla destul de des), si se enerveaza foarte tare cand ma agit eu. e sufletelul meu legat complet de mine, si sunt uimita cum deja pot sa fac diferenta intre miscarile lui- de agitatie sau de rasfat. papa mama pe el de baiat

diana 20+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Buna Gia, aceasta este si rugamintea mea sa ne pui cateva poze cu ce ai cumparat de la viena. Si daca si produsele de copil le-ai cumparat de la pandorf?
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza fetele!

Apropos de buric, eu il am inauntru bine, de felul meu, dar acum am observat ca a inceput sa iasa, nu e inca afara, dar "gaura" lui nu mai e aproape deloc.

Eu am facut analize prin sapt 9 si apoi in sapt 16 parca si doctorita mi-a zis ca le mai repet doar in sapt 28-30, dar zicea ceva de analize de sange, nicicum de toxo. O sa o intreb pe 15 cand ma duc iarasi la control.

Iuca, ma bucur ca sunt bine bebeii . Tu la ce doctor mergi? mergi la Giulesti cumva?

Apropos fetelor, nu ar fi dragut sa scriem pe prima pagina, evental, spitalul si poate si medicul la care dorim sa nastem?

Eu azi sunt ceva mai animata, ca ma duc la manichiura si pedichiura si sper sa imi ridice moralul.

Pupici pe burtici

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Ideea cu listuta cu maternitatile unde intentionam sa nastem precum si numele medicilor mi se pare foarte interesanta:D
Eu de exemplu as vrea sa nasc la Pantelimon pentru ca e aproape de casa in primul rand si in al doilea pentru ca acolo este medicul meu.
Mai este careva care intentioneaza sa nasca in spitalul respectiv? Din cate am inteles de la o prietena care a nascut de curand acolo conditiile ar fi bunicele. Au renovat maternitatea anul asta.

21+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Multumesc de urari, inca odata! Am avut o onomastica foarte draguta, cu prietenii in jur care au pregatit masa alaturi de sot, si m-am simtit foarte rasfatata .

Bogdana, deci cu neuronul, ne-am inteles! Si cu dormitul noaptea, la fel... Asta noapte am dormit, insa ca un prunc .
Durerea de stomac, ma viziteaza odata la 2-3 zile, dar imi trece fix in 20 de minute de oftaturi si icnituri de durere . Dureri de articulatii ale soldurilor sau umerilor ma "incanta" in fiecare noapte, pe rand (sold drept, stang, umar drept, stang) si-mi vine sa plang de durere, dar strang din dinti si suport (cred ca sunt reumatismale, dar au reinviat acum ). Ma intreb ce urmeaza... Dar nu-mi las moralul sa cada...

Andreea, 21+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

M-am pricopsit iar cu o raceala si spre disperarea mea m-am trezit azi dimineata cu burta moale si lasata. Dupa ce m-am stresat o tura, m-am gandit ca poate din cauza ca am transpirat azi noapte ffff tare, m-am deshidratat si asa ca am inceput sa bag la apa...si acuma stau cu sticla langa mine

Apropo de baut alcool eu poftesc la vin cateodata, dar nu am baut numai cam cate 1-2 pahare/luna. Tati cand vedea ca ajung spre sfarsitul paharului ma intreba......dar ai de gand sa il bei pe tot ?

Mihaela parca tu intrebai de controlul ginecologic. Mie mi-a facut la fiecare consultatie si eco si control, cica ca sa vada daca ii inchis colul si daca totul ii ok.

24+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns may16 spune:

buna fetelor
nu am intrat azi ca a dat harnicia in mine si am facut mancare am spalat vreo 3 masini de rufe
lysbeth pt raspuns
mihaela tu parca intrebai de urcat pe masa , mie la fiecare control m-a urcat , la ultimul de la 22 sapt. mi-a facut si prelevare pt stafilococ b si mi-a verificat colu. sincer eu asa m-am obisnuit si desi nu e cel mai placut sentiment din lume mai bine sa se uie si acolo sa fim cu totii linistiti
monvas referitor la toxoplasmoza...trebuie repetata analiza. mie mi-au iesit anticorpi si la toxo si la citomegalovirus si la rubeola in primul trimestru dar mi-a iesit listeria negativ. asa ca in trim 2 m-a pus sa repet literia sa fim siguri ca nu am facut intre timp, asa e si cu toxo.

25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Sa va tin la curent:
In votul despre care va vorbeam zilele trecute, organizatia la care lucrez e pe locul I, dar se mai poate vota pana pe 15 dec.
Asadar, daca mai sunt fete care doresc sa voteze pentru strangerea de fonduri pentru proiecte sociale pt copiii sarci din Barlad, o pot face astfel:
Intrati aici , selectati “Buna Ziua” si dati click pe Stem. Multumim!

Andreea, 22+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput