Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Inapreda, nu spune hop pana cand nu nasti - mai sunt destule saptamani si s-ar putea, repet s-ar putea, ca totusi sa "iti iasa buricul in afara".

ada 22+ (probabil ...... - Sophia) si ana-gabriela 3ani + 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neata fetele
mababei si restul fetelorpentru sustinere. din pacate, tot nu am rezolvat-o. dr Pop nu are prgram astazi, si nu poate fi deranjat in zilele cand nu lucreaza. a ramas ca o sa ma anunte maine. fetele au parut destul de intelegatoare, si "in principiu" nu se pune problema sa raman fara ecografie, dar nu au putut sa-mi spuna nimic sigur. trebuie sa vorbeasca maine cu dl doctor. ideea e ca, eu cu programare sau fara tot o sa fac ecografia asta. ma duc si stau la usa si 2 zile daca e nevoie- trebuie sa i se faca mila de mine si sa ma primeasca. tipa de la receptie a zis ca el e destul de grijului si intelegator cand e vorba de gravide, mai ales ca acum a fost o situatie deosebita. nu pot decat sa ma rog sa fie bine.

monnvas eu am repetar toxo saptamana trecuta. mi-am facut un set complet de analize, si am repetat toxoplasma si CMV. la cmv aveam IgG pozitiv, dar cica se mai intampla in cazurile astea sa se pozitiveze si igM-ul. nu mai bine scap eu de stres??? astept rezultatele acum.

legat de pofte......o singura pofta am avut toata sarcina....de bere. adica am baut de vreo 3-4 ori, cateva gurite, si poate mai fur de la sot din cutie o gurita. pe el il distreaza foarte tare cand ma vede, zice ca e bine sa-l fac pe fi'su' bautor de bere, sa aiba si el companie.

diana 20+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

shasa..sansele sunt f mici..pentru ca eu am poze cu fiecare putzasi clar nu e de fetitanu mi-ar conveni..desigur...mai ales ca mereu mi-am dorit baieti..am avut eu o problema cu asta...insa stiu ca soacra-mea..ar fi in al 15-lea cer dc as face o fata
si la prima sarcina..i=am zis dr ca dc imi pune o fata in brate dupa ce mi-a zis 9 luni ca fac baiat..i-o dau lui s-o creascami-am permis pt ca suntem prieteni
eu de cand am aflat ca am gemeni..am spus tuturor ca voi fi soacra cu 3 nurori...si culmea...asa se preconizeaza a fi
Daca Dumnezeu va schimba un bebel in fetita, sa fie asa cum vrea..important e sa fie sanatosi amandoi..si eu..cu ei odata
Bogdana
24+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

neata fetelor
in primul rand La Multi Ani Andreilor si Andreelor!!!! scuze de intarziere
Si La Multi Ani si de ziua Romaniei TUTUROR !
Monica ne rugam pt tine si fetitele tale

fetelor aveti un spor la scris
ca abia am reusit sa recuperez
noi suntem bine, dupa inca o raceala, bb misca de numai, abia astept urmat eco sa imi mai confirme inca o data ca e fetita - si apoi unda verde la cumparaturi

22+Iulia Petra si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

varsta bb2
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Iuhu, tufete, am schimbat semnatura! Ce frumos suna, asa, rotund...
Ina, mie Miron si Matei mi se par superbe si sunt deosebite fara a fi extravagante.
De Dominic, Junas, Omar etc. banuiesc ca nu se pune problema, daca sotzul tau vrea nume romanesti. Iar Iancu, Vladimir, Barbu, sunt frumoase, dar cam batranesti si prea dure, parerea mea:)
Asa cred si eu cu buricul: sunt 2 tipuri de...burice?...buricuri?...cum e?! :)): unul mai la un nivel cu burta, ca sa zic asa, gen "butonel", poate chiar un pic in relief, si unul adancit. Ei, eu cred ca cel "adancit" nu prea are cum sa iasa; pe asta ma bazez si eu, ca al meu e "introvertit"
Eu habaaar n-am cate kile am, ma cantaresc doar o data/ luna la medicul de familie, n-am cantar si nici nu-mi doresc.La controlul din noiembrie cica era -1 kil fata de octombrie, desi eram in "focurile" halelii nestapanite de vreo 2-3 saptamani...Acum in decembrie sunt curioasa la cat am ajuns...of si vai, sper ca n-am strans mai mult de 5! Acum repet si analizele, primele si singurele le-am facut la sfarsitul lui august.
Uoooof, nu stiu sa-mi fac album!!Am dat acolo la "activare album", mi-a aparut ceva link, cica direcor activat blabla...bun, si mai departe ce fac?!
20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Ilinca mai departe intra pe contul meu, pune poza in album
Incearca vezi daca merge

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 21+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,
Eu cand eram mica si mi-a taiat buricul, m-am miscat atunci si am ramas cu buricul iesit mai in afara. Ce parere aveti? E problema?

Am fost la eco vineri, bebeii sunt bine, sunt in grafic, nu au vrut sa ne arate sexul. Urmatoarea eco e morfologica si sper sa vedem atunci.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

18+

Mergi la inceput

Ar trebui sa mearga ca vad ca ti-ai activat contul

Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Gata viitoare mamici, eu ma retrag. Intru mai pe seara.

Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

bogdana..........uau ce burtica ai
probabil ca asa e cu 2 bebei.

diana 20+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput